reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej,hej ,dzieki laseczki za cieple przyjecie:-):-):-):happy2::happy2:.Wybaczcie jesli na poczatku sie bede troche gubic!:zawstydzona/y:Chce szybko napisac pare slow ,bo mala mi sie juz niecierpliwi,napisze grupowo ,bo mam jeszcze problemy z zapamietaniem Was wszystkich -kobitki!:-p Ja pierdziulam ,pogoda jeszcze gorsza niz byla!!:szok::szok::szok:Nie wiem jak u Was :confused:ale u mnie na "osemce"leje od samego switu!!A juz tak marzylysmy dzis o dluuuuuugasnym spacerku:-(,bo ostatnie tygodnie to w sumie tylko biegiem przez podworko do kolezanek ,zeby sie maluszki pobawily i tyle!! Pragne swiezego powietrza!!Uciekam odkurzac chalupke:))) Potem zajrze!! POzdrowionka katarina,sylwia ,ania1812,doris78-jesli kogos pominelam to sorrki-dzieki!!!Milego dnia:rofl2::happy2::-)

reklama
Ja powinnam posprzątac a siedzę na internecie, niech mnie ktoś kopnie w zadek:-D:-D

Graziul no u nas też pada ale to dobrze, że deszcz a nie śnieg bo jest przynajmniej szansa że kiedyś przestanie padac i będzie wreszcie można wyjsc na normalny spacer

Agaam wiesz co, nie wiem ile tych zdjęc bo sama jeszcze nie dostałam. Ona robi w domu albo w parku jak jest ładna pogoda, profesjalnego studia nie ma.
Gościa jeszcze nie było więc nie wiem:baffled: sama czekam z necierpliwością, wszyscy jesteśmy gotowi do wyjścia w razie co:sorry2:
Jak chcesz to możesz przyjsc z Viki, jest huśtawka, leżaczek, skoczek więc może da Ci trochę posiedziec spokojnie:-)

Wiesz co ja chyba sie skusze i przyjde do Ciebie moze mala zasnie mi po drodza a Ty zmotywujesz sie zeby posprzatac chatke:-p hihi to ja sie szykuje do wyjscie niedlugo mozesz sie mnie spodziewac:-)

Witam

Życze udanego spotkanka:-), szkoda że nie mogę być

sylwia.m jeszcze nie wiem czy będę mogła przyjść, bo może się okazać że będziemy się przeprowadzać

Adaś zdążył do szkoły,a nawet byliśmy dużo przed czasem. Żeby mieć pewność że pojedziemy zostawiłam samochód przy głównej drodze. Za to jak zjeżdzałam w drodze powrotnej to wpadłam w poślizg. Niestety odruchowo wcisnełam hamulec, prawie stanełam w poprzeg.

doris78 tu traktory na porządku dziennym, niedaleko jest taka prawdziwa farma chyba krowy hodują bo często widzę cysterny na mleko, no i zapach strasznie wiejski

Graziul witaj na forum

natalka gratulacje z okazji pierwszego ząbka

hej mamuski
Ja wlasnie wrocilam od sasiadki, dzieciaki sie troche wybiegaly. Tak sobie mysle, ze moze za 2 tygodnie jak juz drogi beda przejezdne zorganizuje jakies spotkanko u mnie :confused: Co Wy na to:confused::confused::confused:

Graziul xxx - witaj na forum :tak: widze, ze mamy corki w tym samym wieku jupi. Tematow napewno nam nie zabraknie:-p:tak:

Moje dziecie spi wiec spadam ogarnac chate, no i jeszcze obiad... ostatnio jestem taka leniwa :zawstydzona/y: :dry:

Hej laseczki!
Już po spotkanku. Dziękuje wszystkim przybyłym. Było bardzo miło:tak::tak::tak:
Apar- sorki, że nie odpisałam na smsa ale zapomniałam w tym zamieszaniu.:zawstydzona/y:
Sylwia.m, Agaam- szkoda, że nie dojechałyscie:-(
Sylwia.m- fachowiecc dojechał?
jstysiak- otworzyli w końcu ulice?

Dobra zbieram się b,o ,niedługo musze iść po Filipa. Pozdrawiam

Hej hej:-)
Ja tez juz w domku:-)

ANIA1812-Dzieki za spotkanko:tak:A wiesz ze David w koncu nie zrobil siku,jak przyjechalismy to szybko rzucil sie na nocnik :-Di zrobil siku i to sporo i za 5 minut znow zrobil pol nocnika:-DWytrzymaly chlopak jest,od godziny 8.40:szok:

Sylwia-JA robie do Ciebie salatke grecka:tak::-)

MARTA84-wiesz ja sie dostosuje zawsze do wszystkich:tak:

A na dworzu jest 3,5 stopnia wiec jest szanasa ze ten paskudny snieg zniknie:tak:

reklama
Witam Was laseczki:-) ja już po spotkaniu jestem,dziewczyny dziękuje wam za mile spędzony czas,Ania,AgnieszkaUK.miło mi było was poznać:tak:;-) a Doris dziękuje serdecznie za podwózkę;-) Bóg ci wynagrodzi w córeczce:tak::-D:-D:-D:-D ale się ciesze,że obiadku nie muszę robić:tak::-) mąż się posili u pracodawcy,a my sobie z małą odgrzejemy wczorajszy obiadek,bo coś tam jeszcze zostało :-)mojadzidzia-[mam nadzieję,że u ciebie wszystko ok:confused: rękawiczka czeka na ciebie u mnie;-) Wikunia nawet już wie że to twoja:-D:-D jak tylko przechodzi obok grzejnika to mówi,że to cioci :-) Roksana-[co u ciebie?zapadłaś się pod ziemię czy co??wyciągnąć cię??:-D:-D:-D:-D rozumiem rozumiem...o co chodzi,mam nadzieję że się pojawicie z D na popijawce u S:tak::-) a spotkanie u mnie robię w przyszłym tyg.i mam nadzieję,że i tym razem będę gościć tak zacne grono babeczek z dziećmi,,,Katin-[już wiem gdzie mieszkasz:-p mw.:tak:ok idę podlać ogródeczek bo niestety praktykant już mnie opuścił:-:)sorry2: i wyciągnąć troszkę nogi do góry,odezwę się pózniej:tak:

Do góry