No kurcze oczywiście zapomniałam napisać, że bardzo miło mi było Was poznać, Doris- no widzisz jakiego masz grzecznego synka. Przeciez mówił, że nie zrobił;-)

A swoja drogą to jest naprawde wytrzymały

Katarina- no to przypomnij mi jeszcze przed sobota o tej torebce bo ja to mam skleroze. Ja dalej nie mam obiadu więc dzisiaj jemy kanapki. Nie mam weny żeby coś wymysleć

Kasia8118- może Krystian sie za toba stęsknił i dlatego był smutny. Oby tylko poszedł grzecznie w poniedziałek

Ja wyrabiałam z angielskim aktem urodzenia (do tego rocznego może być angielski do tych dłuższych musi być polski). Jeśli chodzi o akt małżeństwa to znalazłam na stronie konsulatu w spisie potrzebnych dokumentów do wyrobienia paszportu
: "Odpis skrócony aktu małżeństwa;jeżeli rodzice małoletniego są małżeństwem i są w posiadaniu tego dokumentu."
Czyli chyba możesz wziąć jesli masz ale nie jest konieczny
Sylwia.m- no szkoda, ze Was nie było tym bardziej, ze nie przyjechał. Na Twoim miejscu też bym sie wkurzyła. Ale nadrobimy w sobote

Ja chyba zamawiam standardowo jakieś ciacho

Chyba, że zrobie sałatke brokułowo-kurczakowo- czosnkową? Jako gospodnyni masz prawo wyboru

jstysiak- nie smuć się. Będzie dobrze. A spotkanko nadrobimy. Teraz juz wiesz jak blisko mieszkam to może wpadniesz w przyszłym tyg.?
mojadzidzia- życze duzo zdrówka. Oby lekarz nie był potrzebny.
Graziul- też się strasznie wkurzam jak znika mi post. Szczególnie te długie maja to do siebie
No i Adam już wstał. To ja zmykam.pa