reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ania-nie sądzę żeby za nią płakała ,ona i tak woli mamusi torebki:-D:-D a ma zresztą jeszcze inną torebeczkę tak więc no problem:tak: jak będziesz u S w sobotę to jej dasz;-) tzn.mi,zapomniałam że to bez dzietna impreza:-D:-D:-D

reklama
Witam babeczki widzę że spotkanie standardowo udane:tak:.Mój Krystian był dzisiaj w przedszkolu ale jakoś wrócił bez humoru:baffled:.Już w przedszkolu jak go ubierałam to widziałam po minie ze coś jest nie tak więc podeszłam do opiekunki i zapytałam się czy wszystko było Ok.i czy był grzeczny odpowiedziała że tak więc nie wiem co go ugryzło:cool:.W trakcie jak rozmawiałam uciekł poza teren przedszkola aż trzeba było go gonic.Zapytałam się jego czy fajnie było w przedszkolu to odpowiedział że nie :no:.katarina 26 wyprzedziłaś mnie z tymi kroketami też chciałam zrobic:tak:.No trudno wymyślę coś innego:tak:.Tylko co:dry:.Mam pytanie co do paszportu dla Oliviera.Czy potrzebny był wam akt małżeństwa i polski akt urodzenia przy wyrobieniu dzieciom paszportu?Ja mam spotkanie o paszport 5lutego i mam nadzieje że wszystko załatwię pomyślnie.

Ania1812 obiecałam, że zadzwonię i dam Ci znac czy będę i tego nie zrobiłam:zawstydzona/y: sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Żałuję że nie przyjechałam tym bardziej, że koleś nie przyszedł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oni co prawda dali nam dwa terminy ale powiedzieli że jak w tym pierwszym nie będą to dadzą znac smsem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Barany......

No ale Agaam mi dorzymała towarzystwa:tak::tak:

Kasia8118 na pierwszy tymczasowy paszport wystarczy ang akt urodzenia. Akt ślubu ja nie dawałam ale nie wiem czy dlatego że nie trzeba czy dlatego że wyrabiałam w trybie natychmiastowym więc na specjalnych warunkach:baffled:
Niech się reszta wypowie:-)

Roksanna z Mojądzidzią to już od dawna nas zaniedbują:-(

Ja na sobotę rezerwuję sobie śledzie pod pierzynką - pyszne;-)

czesc dziewczynki!
wszyskim dziekuje za zyczenia zdrowia dla nas,czujemy sie nienajlepiej :baffled: w poniedzialek mam wizyte u lekarza jezeli nam nie przejdzie Mam nadzieje ze do tej pory snieg stopnieje :dry: pozdrowionka dla wszystkich!!

hej napisalam przed chwila duuuzo i mi wsz.przepadlo!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za dlugo chyba sie grzebalam i mnie wylogowalo,jeszce gapa jestem troche!! Juz teraz nie dam rady bo mala jest znudzona ogladaniem CBBC i krzyczy:szok::-)Bylysmy jednak na zakupkach ,bo przestalo padac:tak::-)Ania,katrina-fajnie ,ze spotkanko Wam wypalilo,marta84-wlasnie tez zauwazylam ,ze dziewczynki sa w tym samym wieku-super:-):-):happy2::happy2:jstysiak-zycze poprawy humorku,ta pogoda nas wsz dobija:-:)-(natalka-my rowniez gratulujemy coreczce 1 zabulka!!:happy2::happy2:papapa babeczki ,obiadek trzeba tez juz szykowac ,zycze WSZYSTKIM milego popoludnia i dobrych humorkow!!!!;-):-);-):-);-):-D

No kurcze oczywiście zapomniałam napisać, że bardzo miło mi było Was poznać, Doris- no widzisz jakiego masz grzecznego synka. Przeciez mówił, że nie zrobił;-):-D A swoja drogą to jest naprawde wytrzymały:-p
Katarina- no to przypomnij mi jeszcze przed sobota o tej torebce bo ja to mam skleroze. Ja dalej nie mam obiadu więc dzisiaj jemy kanapki. Nie mam weny żeby coś wymysleć:dry:
Kasia8118- może Krystian sie za toba stęsknił i dlatego był smutny. Oby tylko poszedł grzecznie w poniedziałek:tak:Ja wyrabiałam z angielskim aktem urodzenia (do tego rocznego może być angielski do tych dłuższych musi być polski). Jeśli chodzi o akt małżeństwa to znalazłam na stronie konsulatu w spisie potrzebnych dokumentów do wyrobienia paszportu: "Odpis skrócony aktu małżeństwa;jeżeli rodzice małoletniego są małżeństwem i są w posiadaniu tego dokumentu."
Czyli chyba możesz wziąć jesli masz ale nie jest konieczny:confused:
Sylwia.m- no szkoda, ze Was nie było tym bardziej, ze nie przyjechał. Na Twoim miejscu też bym sie wkurzyła. Ale nadrobimy w sobote:tak::-D Ja chyba zamawiam standardowo jakieś ciacho:sorry2: Chyba, że zrobie sałatke brokułowo-kurczakowo- czosnkową? Jako gospodnyni masz prawo wyboru:-D
jstysiak- nie smuć się. Będzie dobrze. A spotkanko nadrobimy. Teraz juz wiesz jak blisko mieszkam to może wpadniesz w przyszłym tyg.?
mojadzidzia- życze duzo zdrówka. Oby lekarz nie był potrzebny.
Graziul- też się strasznie wkurzam jak znika mi post. Szczególnie te długie maja to do siebie:confused:

No i Adam już wstał. To ja zmykam.pa

reklama
witam i ja
dopiero wstalam bo choroba rozbiera mnie na maxa,coprawda wielam antybiotyk ale na efekty tzeba poczekac po wiekszej dawce:-( aaa moje dziecko tez spi:cool2:
ania1812-katarina26(milo bylo was poznac:tak:)doris78-dziekuje za spotkanie:tak: bylo bardzo milo.

my po wizycie u ani pojechlismy odebrac moje klucze od domu od chrzesnego nikoli-obiekowal sie naszym dobydkiem jak bylusmy w pl- i nikola w aucie nam zasnela i pojechalismy do domku.kurcze tak mnie z nog zwala ze szok a tu jutro do pracy:-( boje sie strasznie zeby sie nie przyczepili do mnie ze tak dlugo na zwolnieniu bylam:-(
sylwiam-ja standardowo musze powiedziec ze na waszej popijawce mnie nie bedzie:-( jak zwykle mam weekend pracujacy;-) ale dziekuje za zaproszenie i zycze wszustkim milej zabawy
natalka-1 zabek jest cool:-D gratulacje, u nikoli sytuacja wyglada nieco drazliwie bo jej teraz wychodza az 4 naraz:-(
Graziul xxx-witaj kochana wsrod nas. na jakim BD mieszkasz?
alexnow-a co slychac u ciebie??? jakas aktualizacja mi sie w gg zrobila i wywalila mi wszystkie kontakty-wiec nie mam jak do ciebie napisac:-(
kasia1881- mozesz mi na obiad zrobic krokieciki-mniammm a ja sie odwdziecze i na impreze dla sylwi zrobie cos dobrego:-p:-p:-p:-p
marta84-jak sie czujesz z imoplantem? milas juz okres?
justysiak-cmok-// niedlugo otworza wam ulice:tak: nie nerwuj sie:tak:

Do góry