reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No ale ta cena jak bedzie przystepna to warto zaplacic ,byleby dobrze zrobili!!!!!;-):tak:doris78-my o spacerze to tylko pomarzyc mozemy bo leje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Natalka-zycze udanej i szybkiej przprowadzki :))):-)jstysiak-dzieki za namiar ,wyslij na priv numer do tej dent ,please:)));-)uciekam ,bo nasz tatulek dzis w domu,mala rozrabia -standard ,a ja jeszcze w pizamie i sprzatanka kupa!!!!!!milej sobotkiWSZYSTKIM MAMUSIA I ICH RODZINKA;-):-);-):-);-):-);-)na razie papappaaa

reklama
Graziul-JA z tym spacerem sobie wlasnie zazartowalam:-D ,bo pogoda dzisiaj nie jest wogole spacerowa:no:
A co do dentysty to ja czekalam ponad rok,ale sie doczekalam wkoncu,A Sylwia m czeka juz prawie dwa lata:szok::szok:

Hej!
W końcu nie ma śniegu. Chyba pierwszy raz cieszę się z tego, że pada deszcz:tak::-D No to teraz byle do wiosny;-)
Doris- te spodnie są z Primarka. Kupiliśmy przed świetami więc może jeszcze takie będą. Aaa i poprawnie jest "w nogawkach" :-D:-D:-D
Natalka- wpółczuje pakowanka. Niecierpie tego robić. A jeszcze bardziej rozpakowywać:baffled:

Kurcze nie wiem co jeszcze napisać. Weny brak. Trzymajcie się dziewczynki

hej dziewczynki:-)

wpadam na chwilke bo ja jeszcze w pizamie :szok::zawstydzona/y:
chciałąm wam powiedziec ze mój D zaproponował ze on sie zajmie przeprowadzka a ja moge isc na impreze do Sylwii :tak::-) fajnie co :tak: wiec ja tez bede chyba ze mojemu cos sie odwidzi :baffled:

dobra spadam bo musze sie ubrac a Claudia własnie bawi sie w skoczku to mam chwilke czasu na wyszykowanie ;-)

Hejka
U mnie też już śnieg znika z podwórka, nawet bałwany poszły do ścieków. I dobrze, jeszcze ten lód na chodnikach niech stopnieje i po śniegu.

4muchy za pamięci;-) to była zwykła gyrosowa sałatka, ale tak śednio mi moja smakowała, druga już będzie lepsza :tak:;-);-).
Doris a ja właśnie nie znoszę takich spodni, raz kupiłam Matyldzie i tylko raz założyłam. Wolę rozszerzane.
Natalka miłej o ile to możliwe i szybkiej przeprowadzki życzę.
Graziulxxx witaj na forum.
a teraz to jak znalazł ,by przypasowało jezdzić ze względu min.na spotkania z forumowiczkami,ale może na wiosne się odwarzę:tak::-)

A jak się już odważysz to będziesz żałować że wcześniej tego nie zrobiłaś. Wiem coś o tym, bo odważałam się niedawno. ;-):-)

Ja powinnam posprzątać a siedzę na internecie, niech mnie ktoś kopnie w zadek:-D:-D

A ja tak mam często, też nie ma mnie kto kopnąć w zadek :-D:-D
Na sobotę standardowo zrobię sajgonki :tak::tak:, no może trochę trójkącików dorobię ale powiedzcie mi z mięsem czy z warzywami te trójkąciki ? Sajgonki na pewno zrobię z mięsem. I strasznie jestem ciekawa tych śledzi:tak:.
AgnieszkaUK ja myślę że nie powinno tak być w pracy strasznie.

Nie wiem czy o czymś nie zapomniałam, tyle nasmarowałyście że mi ciężko nadrobić. :-( Tak źle i tak niedobrze.

Witam dziewczyny:-) ja już jestem po sprzątaniu,teraz sobie mogę pozwolić na napisanie kilku zdań:tak::-) przy kawusi:-)
Natalka1990-[również współczuje przeprowadzki,te pakowanie i rozpakowywanie:wściekła/y::wściekła/y: a z dzieckiem to już wcale:szok:
Graziul-[miło,że tak piszesz:tak: ja oczywiście nie miałam na myśli tego,że cię nie lubię,wiesz sama jak było między nami:zawstydzona/y: ale miło,że jesteś:tak::-)
Jstysiak-[w takim razie ja również poproszę nr.tel.do tej dentystki z bd2:tak::-)
Ale pogoda co laski??żyć nie umierać:cool: nic się nie chcę:-( mała dziś o 2 w nocy zażyczyła sobie kaku,jak jej przyniosłam ona w płacz i że chce tutu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale opanowałam nerwy byłam nadzwyczaj spokojna:tak: i jej przyniosłam tutu;-) więc super miałam nockę,ale nawet nie odczuwam jej jakoś negatywnie,w miarę dobrze się czuję,psychicznie tylko jestem zle nastawiona przez pogodę:wściekła/y::wściekła/y:2tydz.w domu,:-(dobra dziołchy kończę już bo dobija się na skypa szwagierka:tak::-) więc pzdr.Was do zaś....

czesc kobietki mu juz z Wiki po szkole dzis dowiedzialm sie ze jest praca w wyke na barmanke ale ja sie do tego nie nadaje moze ktorac z was by byla zainteresowana:tak::tak::tak::tak:pozatym nie mialabym z kim Wiki zostawic
natalka gratulacje za pierwszy zabek bo chyba tylko ja nie gratulowalam no i szybkiej przeprowadzki:tak::tak::tak:
oki spadam cos zjesc:-p:-p:-p

Ja tak na chwilke,moja mala spi:-):happy2::happy2::happy2: chyba nocke odsypia ,bo ostatnio budzi sie po 5-6 razy ,takze mamy fantastico!!!ZAwsze zreszta ciezkie nocki byly ,choc od 5-tego mies spi sama w swoim pokoju to do ponad roku musialam ja dokarmiac w nocy butla 2-4 razy:szok::szok::szok::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y: takze nocki nie moje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Juz byl spokoj ,oduczylam ja amam nocami i teraz znow cyrki ,aLE ZABKI ZNOW NA GRANDE SIE PCHAJA I TO PEWNO POWOD!!:-:)-:)tak:przestalo padac i nawet chyba dosc cieplo jest ,ptaszki sobie za oknem cwiergola!!:tak::-):happy2::happy2::happy2::happy2::tak::-D:-)papa

reklama
Witam i o zdrówko pytam:-)
posłałam małej usypiającego klapsa:-D:-D tak zaczęła psocić,że musiałam ją szczelić na pieluche,a ta się zawinęła do pokoju i zasnęła na siedząco:-D:-D z wrażenia:szok: coraz mocniej mi zaczyna się rozbestwiać cwaniara:dry: Skorzystałam więc z chwili i odwiedziłam was moje drogie panie:-) straszne pustki w te weekendy na bb:zawstydzona/y: chyba tylko mój mąż w nie pracuje:confused: ale teraz to ma tyle roboty,że nie ma czasu piernąć,jak nie było pracy tak nie było a teraz się pchają z fuchami drzwiami i oknami:baffled::szok: ale to dobrze,że ma pracę bo bez niej było by ciężko:szok::szok::no::no: to nic lasencje zbieram się w sobie i idę się uszykować bo za niedługo wróci mój men i jedziemy na zakupy do tesco,choć nie chce mi się ale muszę bo jak mąż jedzie sam to połowy nie kupi,co prawda ja dużo pakuje zbędnych rzeczy do kosza ale jak to kobitka co nie?szał ciał między regałami:-D:-D:szok::szok: dlatego nie lubię z facetem na zakupy jechać bo za dużo marudzi na nich:wściekła/y::wściekła/y: skupić się nie można wtedy:dry::-D:-D:-D Trzeba jak najszybciej brykę odpalić i spokój święty będzie:tak: ok zmykam,może się jeszcze odezwę wieczorkiem:tak:;-) papa

Do góry