reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej z wieczora
Moj wczoraj pracowal na noc wiec postanowilam ze nie bede siedziec w domu tylko wykapalam malego, uspilam, zapakowalam do wozka i poszlam 40min pieszo do kolezanki na winko i dzieki za to ze artur mnie odebral bo chyba bym slalomem wracala:tak::szok::-p A dzisiaj szymonek wstal o 10.30:-)
Nefretete- dzieki za goscine piatkowa a chatke masz suuuuuuuuuuuuuuper:tak:
Katarina26- no juz cie chcialam ochrzanic ze mnie nie odwiedzilas- ale jak doczytalam ze prosisz o adres to znaczy ze wiecej nie popelnisz tej gafy:-D:-D;-)
Kasia8118- a ty do sylwii idziesz z olivierkiem? Jak tam chlopakom minal dzien?
Roksanna1- naprawde wszystkim na pewno glupio tak cie wykorzystywac znowu z tymi sajgoonkami:-p
Sylwiam- ja na pewno sie na ciasto nie zglosze:-D:-D:-D I z gory dziekuje za miejsce przy tv:tak: Mam nadzieje ze siedzace:-p
Natalka90- gratuluje zabka;-)

ja nie wiem co mam zrobic do Sylwii:-( Moze ktos ma na cos ochote?

reklama
pandorka dzięki za tłumaczenie w sumie to i tak nie wiem co mam odpowiedziec na to drugie:baffled:.Położenie społeczne:baffled::confused:.ampar3 ja chyba u Sylwii pojawię się sama,ale chyba nie będę za długo bo trochę żal mi chłopaków że pózniej po nocy R będzie z nimi jechac pomnie :sorry2:.Wiesz jedno śpiące wsadzic do samochodu to jeszcze ale dwoje to trochę lipa.sylwia.m dzięki za linka;-).Idę się myc i spac bo padam na twarz.

Witam po długim oczywiscie dla mnie wekeed-zie:tak:
Misio i Amelka spią a mamuska wkońcu na spokojnie mogla sie dorwac do kompa:-D
katrina i graziul Wysłalm Wam juz na priva namiary na dentyste;-)jak by cos było nie tak to dajcie znać.
Natalka a ty otrzymałas:confused:
Sylwiam Jak nie ma chetnych na ciacho to ja chetnie sie podejme ,tylko niech ktos da pomysł co to ma być:happy2:
mojadzidzia Z tego co pamiętam to uzywało sie albo clotrimazolum albo hydrocotizon:sorry2:ale polecila bym wizyte u HVnapewno najlepiej ci doradzi.A jak masz w domku sudocrem to nie zaszkosdzi posmrowac a moze pomóc.Buziaki dziewczynki
Ampar Ja bym napisała co mozesz zrobić na imprezkę,ale sie boje następnej wizyty z Tobą:-D

hej laski
ja juz wieczorek tylko dla siebie mam, bo na wieczor moj maz oberwal odemnie za swoja leniwa postawe:wściekła/y: i w milczeniu ide spac:-( ale bede twarda:-p
doris78-u mnie w pracy luzik.nastawialam sie na silniesze wrazenia.dzis rozmawialam ze swoim menagerem i wszystko mu wyjasnilam.powiedzilam ze mam depresje:baffled: itd. a on wypelnil dokumenty ktore pojda do glownego biura w przeciwnym razie tam bym sie musiala zwrocic,a tak on zrobil wszystko za mnie a ja tylko podpisalam.jestem zadowolona i lzejjsza od stresu,

jutro moj R idzie pogadac ze swoim bylym szefem w sprawie pracy,ale tak szczerze(mu tego nie mowilam) nie ma przeczucia ze dostanie robote:-( przewaznie zawsze czuje czy cos bedzie dobrze czy zle. hmmm a moze tak to odczowam bo to chodzi w tym wypadku o moja rodzine:dry:

co do EHIC CARD to tez sie wypowiem bo na swieta jak bylismy w pl to z nich korzystalam. i ja(ginekolog) i nikola(pediatra, dermatolog).oczywiscie lekaz musi miec podpisana umowe z funduszem.jak bylismy z nikola u nerurologa prywatnie to juz ta karta nie byla akceptowana. dobra sprawa z tymi kartami:blink:

nic uciekam spac bo mnie wszystko lamie:-( wydaje mi sie ze to ten implant:-( bo miesiac temu dostalam okres 15.12 no i w tym miesiacu tez by wypadalo dostac:baffled: a jak narazie to czuje bardzo intensywne bole przedmnestruacyjne:-( jeszcze nigdy mnie tak nie bolalo. czuje sie tak jakby ktos przywalil mi deksa po plecach:-(
pa

Kasia8118- rzeczywiscie dziwne te pytania:confused:
jstysiak- ja i tak wiem o co chodzi:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Agnieszkauk- no to super ze w pracy sie udalo. Trzymam kciuki za meza:tak:

Ampar no właśnie serca nie mają małpy jedne :laugh2:a ja cały boży dzień w kuchni.
AgnieszkaUK dobrze że wszystko OK, a z mężem masz racje,trza twardą być. Tzn ja się tylko tak mądruję, ja na górze na internecie a moj na dole z wykupionym pakietem sportowym, jakaś liga afrykańska podobno :-D:-D;-). Żartuje, nasi też grają dziś, ale słyszę po odgłosach że kiepsko.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie miłe panie:tak::-)
Ale dziś miałam nockę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mała z 6 razy się przebudziła w nocy bo jej smok wyleciał i nie umiała go sobie poszukać,tak więc mamuśka musiała wstawać i szukać:wściekła/y::wściekła/y: a na domiar złego wstała o 6 rano i zeszła do tatusia na dół z całym swym repertuarem i płacze,że ona chce baje:wściekła/y::wściekła/y: B ją zaniósł na górę z powrotem ale z takim bólem szła,że nie wiem co sąsiedzi mogli pomyśleć za ścianą o nas:confused::szok::szok: brzmiało to niczym że tak ujmę...świniobicie:szok::szok::szok: no i tatuś jej włączył dla spokoju oczywiście bajkę na komp.i siedziała dama i oglądała :szok::-D:-D nawet mamuśka się załapała na bajeczkę na dobranoc,o kurach:-D:-D:-D szok normalnie dom wariatów:no::-D:-D:-D oki,kobitki muszę kończyć bo rodzina dzwoni na skypa:-) odezwę się pózniej;-)

sylwia m.-WIADOMOSC DLA MEZA:-D:-D:-D:-D:-D:moj Michu ma Yamahe scigacza,jstysiak-dzieki wielkie za linka:tak::-);-)katarina-bidulko ,znam ten bol ,u mnie tak jest co kilka nocy!!!:wściekła/y::wściekła/y:;-):tak::szok:agnieszka uk-mam nadz.ze czujesz sie lepiej:-);-);-):happy2:Agaam-jezdzimy do Shipley na Alexandra rd.-to z rodzinka ,a jezdze tez z przedszkola do Kieghley,do centrum sportowego -bardzo fajnie w obydwu miejscach i czysto!!!!!Uciekam bo musze mala polozyc,pozdrowionka dziewczynki:-):-):-):-)

reklama
To i ja się przywitam. Hejka
Pogoda superowa, aż w domu czuję że jest ciepełko. A ja mam lenia, zmywanie czeka, obiad czeka. Wziąć się muszę bo jak Łukasz wraca z pracy to idziemy na basen, bo przez Was wczoraj nabrałam ochoty. Zrobiłam nawet mu awanturę bo obiecał że pójdziemy i stanęło tylko na tym że obiecał.
Już nie mogę się doczekać.

Do góry