Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Krystian był dzisiaj okropny dał mi w kosc na maksa
.A już go miałam chwalic ze taki grzeczny był w tym tygodniu:-(.Co do rodzinnego obiadku to ja jestem na tak ustalcie datę to ja się dostosuje.agnieszkauk ja tez od dawna planuję kupic taki termometr do ucha ale jakoś na żaden nie mogę się zdecydowac
.Ale u mnie to normalka bo ja ciężki klient jestem 
.ampar3 ja też się zbieram do cwiczeń i jakoś zebrac się nie mogę
.Ale sprzęcik już stoi w sypialni więc chyba się skuszę na rozładowanie stresu cwiczenia są najlepsze
.

domku nawet nie pojechałam ogladać,bo bylismy wczoraj zerknac no i faktycznie pełno slamsów i ludzi co zajmuja sie zbieractwem złomu
a do tego za ogródkiem jakies kamieniołomy

mój za tydzien ma roczek:-)

ale ciezko bedzie,bo wojna prawie byla

ale na latte napewno przyjde do tego auto nie jest mi potrzebne
ale potem godzenie jest chociaz mile

. Jaki ekspress dostałaś? Też się przymierzam do kupna ale nie mam jeszcze pomysłu którego
Miłego kawkowania. Pa pa

Mala drzemie a ja posprzatalam ,jeszcze tylko odkurzanie i mopowanie mi zostalo!
Na obiadek meatballsy wlasnej roboty i rosolek dla malutkiej ugotowalam na swiezym kurczaczku;-);-);-)
mam nadzieje ,ze zje ze smakiem ,bo ostatnio nie ma wcale apetytu!!!
Zaneta-mam nadzieje ,ze uda sie z domkiem pozytywnie
moze to zalezy gdzie sie trafi

ANIA-nie chcialam Cie nastraszyc kochana

:-

w dzien tez dzrzemie bardzo czujnie!!!!!

Sylwiam-wow!!!No to chyba meza mocno ucalowalas za ten ekspresik;-);-);-);-)to i ja skorzystam z zaproszenia,a owszem (latte to moja ulubiona coffe);-);-)

Marta84-przepraszam ,ze nie moglam byc kobietko:-
Zazdraszczam

I tak cud ze sie ruszam;-) Chyba musze tez jakis sprzecik sobie sprawic bedzie latwiej i ciekawiej

:-)
Chyba wy sie do nas jednak wybierzecie
Czekam tylko na jakis wolny piatek lub sobote artura