Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-(Ale paradosia znalazla domek na BD15 i tam sie wyprowadzam 16 lutego

Bardzo sie ciesze tylko to pakowanie mnie zaczyna przerazac:-

. Wiem, że najpierw muszę mieć tymczasowe prawko by móc zacząć naukę praktyczną, ale teoria też potrzebna. A ja niestety z angielskim na bakier
.
.Przyjemnie tak sobie posiedziec przed komputerem z maseczką na twarzy
.W końcu zadzwoniłam dzisiaj do tej fryzjerki na przeciwko Piknika i idę jutro rano
.Aż się boje tej nowej fryzury
.Fajnie że tyle nas chętnych na obiadek rodzinny
.Może ustalimy jakąś date
?Sylwia.m a twój kiedy ma wolną jakąś sobotę lub niedziele?mamatrójeczki ja się chyba nigdy nie zdecyduję na pieska ani kotka mieszkając tutaj bo dosc często wyjeżdżam do Pl.Dobra uciekam zmyc maseczkę
.
a ja mam chwilke zeby tu zajrzec.
nie wiedzialam ze umawiacie sie tez na ''rodzinne'' obiadki z naszymi Panami wsumie powiem ze fajna sprawa:-) Wychodzi na to ze wasi mezowie sie znaja tak?? Milo by bylo gdyby i moj mezulek dolaczyl do tego grona wsumie zna juz dwoch Panow (Sylwii i Doroty mezow) chyba ze moze sie okazac ze zna kogos jeszcze a wcale o tym nie wiemy
ale jak pozna ich wiecej tym lepiej
Mam tylko nadzieje ze sie odwazy na takie spotkanie bo w gruncie rzeczy on jest bardzo nie smialy

:-)
witam wieczorkeim:-):-)mamatrojeczki-ja mam ksiazki do nauki teorii na prawko ale w jezyku angielskim,kupic je mozna w kazdej ksiegarni typu WHSmith itp.a jesli chodzi Ci o podreczniki w jezyku naszym ojczystym to na necie mozna zamowic:-);-);-);-)bez problemu ,jest duzo stronek do wyboru;-);-)a Provisional driving licence kosztuje aktualnie 50 funciochow i czeka sie na nie do 2 tyg
kasia8118-nowa fryzurka napewno bedzie 

super!!czasem trzeba zaszalec4 muchy-gratuluje hacjendy!!!!!!

ampar-mam ten sam problemik ,tez sie wciaz nie moge zmobilizowac do cwiczen,dobrze ze choc spacery dluuugasne zaliczam i na basenie maraton plywacki

wiec dzieki temu nie mam depresji zwisowej!!!!!

Milej soboty zycze babki

No i juz sie nie moge doczekac jak cie zobacze w nowej fryzurze za tydzien

Zobacz też na ebayu bo ludzie sprzedają tam swoje jak już im nie potzrebne

Jedynie teraz sezon na motory się zaczyna więc ten szajbus już kombinuje żeby w którąś niedzielę na trackday pojechac. Ale ustalcie jakąś datę.