mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
mojadzidzia na nieszczęście mój też w red rocku pracuje. No i dzisiaj dowiedzieliśmy się, że potrwa minimum 2 miesiące nim uruchomią fabrykę
. Zaraz pojechaliśmy do firmy i udało nam się z przeniesieniem do innej fabryki. Mój zaczyna jutro , a ja w piątek na nocki. Inaczej nie damy rady z małym z wymianą a opiekunka za droga
. Cały czas myślałam o zasiłku i nawet rozmawiałam o tym w biurze, ale powiedziano mi, że sama muszę się zwolnić. A nie wiem czy wówczas dostałabym zasiłek
. No narazie mamy pracę.
Sylwia i Doris cieszę się, że waszym rodzicom też się udało załapać. Sylwia - czy miałabyś możliwość zgrać mi na płytę ten film "auta" dla małego? Doris - a co z J. , też będzie pracował gdzie indziej ?
Agaam jeżeli mogę prosić o adres , może uda mi się dotrzeć ( też niestety autobusem) i mam nadzieję, że nie tak jak do Sylwii

AAAAAAAAAA i niestety suwaczka nie będzie

Sylwia i Doris cieszę się, że waszym rodzicom też się udało załapać. Sylwia - czy miałabyś możliwość zgrać mi na płytę ten film "auta" dla małego? Doris - a co z J. , też będzie pracował gdzie indziej ?
Agaam jeżeli mogę prosić o adres , może uda mi się dotrzeć ( też niestety autobusem) i mam nadzieję, że nie tak jak do Sylwii

AAAAAAAAAA i niestety suwaczka nie będzie

Ostatnia edycja: