katarina26
mama Wiktorii
Hello:-) mam czas dla was bo mała padła
mąż ogląda national geog. a ja sobie tak buszuje
mojadzidia-dzięki za odwiedzinki,twój siostrzeniec to nie zły gigant,Wiki się wymęczyła i zasnęła na fotelu przy słuchaniu lady gagi

Monia-[witaj na forum
;-) Sylwiam-[ciebie też już wyczaiłam gdzie mieszkasz,tak,tak
;-) a do agamm-[jest prosta droga z przystanku,więc mojadzidzia-[nie bój żaby bo ja wiem jak wysiąść i jak iść
wyczaiłam te tereny

nie wiem czy miałam cosik jeszcze napisać
najwyżej pozniej coś jeszcze napisze

mąż ogląda national geog. a ja sobie tak buszuje
mojadzidia-dzięki za odwiedzinki,twój siostrzeniec to nie zły gigant,Wiki się wymęczyła i zasnęła na fotelu przy słuchaniu lady gagi

Monia-[witaj na forum
;-) Sylwiam-[ciebie też już wyczaiłam gdzie mieszkasz,tak,tak
;-) a do agamm-[jest prosta droga z przystanku,więc mojadzidzia-[nie bój żaby bo ja wiem jak wysiąść i jak iść
wyczaiłam te tereny

nie wiem czy miałam cosik jeszcze napisać
najwyżej pozniej coś jeszcze napisze

) . A mój pojechał dzisiaj do pracy, ale jeszcze nie wiem co i jak , bo się nie odzywa :-( . A z tego co słyszałam od ludzi z rannej zmiany to mieli tylko "indakszyn"
i po kilku godzinach jechali do domu. Najgorsze to to, że same opłaty to ponad jedna pensja u nas 
Chociaz szymon siada na blacie kuchennym kilka razy dziennie i przezywa jaka ona piekna mamusiu, a jaka ma plamke na ogonku- wiec w razie wypadku moze byc ciezko;-)

nie nie żartuje sobie,najpierw muszę wziąć kilka jazd próbnych u mężulka,a potem jak się puszczę w ten wir to ahh...;-)