kasia8118
Fanka BB :)
Witam z wieczorka.Ja mam częściowy luz bo Krystian już śpi a R jest w pracy do 3.Co mnie średnio cieszy
.Dzisiaj Krystian znowu poszedł sam spac do swojego pokoju bez mamusi
.Trochę protestował ale się udało
.A tak nic ciekawego u nas.Wybraliśmy się dzisiaj na spacerek dosc długi i od razu człowiek nabrał lepszego humoru
.A Olivier tak strasznie zgłodniał że prawie obalił dwie butle mleka
.Monia22310 ja też nigdy nie pracowałam w Anglii a całą drugą ciąze chodziłam do położnej na pewno możesz skorzystac z ubezpieczenia partnera
.I też mam NIN więc widocznie nie trzeba byc zatrudnionym żeby go miec
.Graziulxxx to ja nawet sobie nie wyobrażam ile płacicie za ubespieczenie samochodu.My mamy grupę 10 i mi już jest drogo
.mamatrójeczki trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
.natalka Claudia zuch dziewczyna;-).Moje dzieci to chyba do 18 będą budzic się w nocy na mleko
.Agaam ja liczyłam ze R mnie zawiezie do Ciebie ale jak pisałam jest w pracy do 3 więc nie chcę go rano budzic niech sobie chłop odpocznie :-(.Sorki może innym razem się uda spotkac
.W czwartek tez raczej odpadam bo mają przyjsc z Accentu
.Tylko jeszcze nie wiem do końca czy będą chodzic po mieszkaniach
.ampar3 a siostra to wieczorem przylatuje?Dobra uciekam się myc bo Olivier chwilowo śpi
.
.Dzisiaj Krystian znowu poszedł sam spac do swojego pokoju bez mamusi
.Trochę protestował ale się udało
.A tak nic ciekawego u nas.Wybraliśmy się dzisiaj na spacerek dosc długi i od razu człowiek nabrał lepszego humoru
.A Olivier tak strasznie zgłodniał że prawie obalił dwie butle mleka
.Monia22310 ja też nigdy nie pracowałam w Anglii a całą drugą ciąze chodziłam do położnej na pewno możesz skorzystac z ubezpieczenia partnera
.I też mam NIN więc widocznie nie trzeba byc zatrudnionym żeby go miec
.Graziulxxx to ja nawet sobie nie wyobrażam ile płacicie za ubespieczenie samochodu.My mamy grupę 10 i mi już jest drogo
.mamatrójeczki trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
.natalka Claudia zuch dziewczyna;-).Moje dzieci to chyba do 18 będą budzic się w nocy na mleko
.Agaam ja liczyłam ze R mnie zawiezie do Ciebie ale jak pisałam jest w pracy do 3 więc nie chcę go rano budzic niech sobie chłop odpocznie :-(.Sorki może innym razem się uda spotkac
.W czwartek tez raczej odpadam bo mają przyjsc z Accentu
.Tylko jeszcze nie wiem do końca czy będą chodzic po mieszkaniach
.ampar3 a siostra to wieczorem przylatuje?Dobra uciekam się myc bo Olivier chwilowo śpi
.
sle boje sie bo znajac mnie to podrabie mala jak ja bede przewijala alboe kapała ubierala itp.