reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Bradford

Witam z wieczorka.Ja mam częściowy luz bo Krystian już śpi a R jest w pracy do 3.Co mnie średnio cieszy:cool:.Dzisiaj Krystian znowu poszedł sam spac do swojego pokoju bez mamusi:tak:.Trochę protestował ale się udało:tak:.A tak nic ciekawego u nas.Wybraliśmy się dzisiaj na spacerek dosc długi i od razu człowiek nabrał lepszego humoru:tak:.A Olivier tak strasznie zgłodniał że prawie obalił dwie butle mleka:tak:.Monia22310 ja też nigdy nie pracowałam w Anglii a całą drugą ciąze chodziłam do położnej na pewno możesz skorzystac z ubezpieczenia partnera:tak:.I też mam NIN więc widocznie nie trzeba byc zatrudnionym żeby go miec:tak:.Graziulxxx to ja nawet sobie nie wyobrażam ile płacicie za ubespieczenie samochodu.My mamy grupę 10 i mi już jest drogo :cool:.mamatrójeczki trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło:tak:.natalka Claudia zuch dziewczyna;-).Moje dzieci to chyba do 18 będą budzic się w nocy na mleko:tak::-D.Agaam ja liczyłam ze R mnie zawiezie do Ciebie ale jak pisałam jest w pracy do 3 więc nie chcę go rano budzic niech sobie chłop odpocznie :-(.Sorki może innym razem się uda spotkac:tak:.W czwartek tez raczej odpadam bo mają przyjsc z Accentu :cool:.Tylko jeszcze nie wiem do końca czy będą chodzic po mieszkaniach:confused:.ampar3 a siostra to wieczorem przylatuje?Dobra uciekam się myc bo Olivier chwilowo śpi:tak:.

reklama
Ja już się nastawiłam na Job center, mam nadzieję, że przyznają mi zasiłek, wówczas idę do szkoły i uczę się języka tubylców :-D . Bo tak to cały czas proszę kogoś o pomoc, a w systemie, w którym pracowaliśmy nie było jak się dokształcić (4dni pracy, 2 wolne) :-(. Nie będę też musiala się zamartwiać co z małym. No i w tej sytuacji dobrze, że z ciążą nie wyszło:tak:. Muszę troszkę poczekać. Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Jeżeli się wyrobię to zawitam u Agaam.

czesc kobietki ja wczoraj zaskczylam Bozene i pojechalam do niej na paznokcie jesli zrobie bledy to wybaczcie bo mama dlugie paznokcie teraz:-D:-D:-D:-D:-D
ja na spotkanko sie nie pisze bo wiki ma biegunke i dwa dni mi juz nie je moze dzis cos zje:-:)-:)-:)-:)-(
a ja dostalam jakiegos uczulenia u lewej reki miedzy palcami jakbym miala sucha skóre wczoraj smarowalam gruba warstwe kremu nivea i juz jest o niebo lepiej dzis zabieg trzeba powtórzyc:tak::tak::tak::tak::tak:
zycze wam milego spotkanka do uslyszonka :-):-):-):-):-):-):-)

Hejka!
Agaam- potwierdzam, że będe:tak:
Mojadzidzia- super, że zabierzesz siostrzeńca. Właśnie powiedziałam Filipowi i juz zadał mi 100 pytań do...:-D
mamatrójeczki- powodzenia w JobCentre. Oby gładko poszło
Kasia8118- może daj na noc Olivierowi mleko z kleikiem. Tu się chyba nazywa "dla głodnych dzieci". Może zacznie rzadziej sie budzić?
Monia- z tego co pamietam to u mnie w przychodni nie potrzebowali NIN także spokojnie możesz iść sama.
Ampar- tylko gdzie w końcu idziemy na te kulki? Mi by pasowało tak ok. 10.30-11. Aaa i też umiem już robić placki ziemniaczane:laugh2:

pa pa

hej mamuski :-)

zycze udanego spotkania :tak:

tynia i wiki oj biedna Wiki :-( a co u Bozeny ?? dlaeczego sie nie odzywa?? tez myslałam zeby sobie paznokcie zrobic tylko ze ja sama sobie robie :-p sle boje sie bo znajac mnie to podrabie mala jak ja bede przewijala alboe kapała ubierala itp. :sorry:

Kasia8118 własnie moze zmien na to mleczko dla glodomorków :-p a jakie mleko dajesz Olivierowi ??

Cześć i czołem:-)

Ale wstrętna pogoda, trawa oszroniona więc musi być mróz:wściekła/y:

Jutro godzina 10.30 lub 11 mi pasi:tak: Tylko gdzie? Do Agaam przyjeżdża teściowa więc pewnie nie będzie chciała jechać to mogę kogo zgarnąć po drodze:tak:

Mamatrójeczki powodzenia w job centre. Jest jeden plus Twojej stuacji a mianowicie masz więcej czasu żeby pisać z nami;-):-D

Kasia8118 widzisz jakiego masz mądrego i samodzielnego synka:tak: I jak radzicie sobie na spacerach??

Idę sobie kawkę zrobić. Olivia śpi a Marcel ogląda bajki więc mam chwilę spokoju.

Udanego spotkanka:-):-)

Ahaaa jeszcze coś chciałam napisać. Olivia się bidulka podziębiła, cały dzień wczoraj była marudna i gluty miała do pasa. Zadzwoniłam do R żeby w drodze z pracy kupił w tesco Olbas Oil i wiecie co on zrobił??? Kupił ale samo pudełko:szok::szok::szok::szok: Podobno babka w aptece tak mu dała ale przecież to czuć że za lekkie:eek:
Faceciiiiiiiii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień doberek
Na wstępie mojego listu chciałabym Was wszystkie pozdrowić.
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Tak się kiedyś pisało listy.
Miłego spotkania Wam życzę
Mamatrójeczki powodzenia w job centre
Kasia8118 fajnie masz z Krystianem że chodzi spać sam
Monia22... my byliśmy razem w przychodni, potem jakiś list przyszedł. Poza tym z tego co wiem jako obywatel Unii Europejskiej w UK należy Ci się opieka lekarska.
Katarina26 ale się uśmiałam wczoraj wieczorem z Twoich postów. A jak Twój mąż wraca z pracy teraz? Wcześniej? Jeśli tak to może się umówimy na fitnessie? Ja dziś idę, ale przed 18 niestety.

Natalka u Bozeny wszystko oki nie ma czasu na pisanie bo ma sporo kientek i maly ja meczy zeby sie z nim bawila bo mu sie nudzi bo wolne wiec musi mu jakos czas zorganizowac niedlugo przyjezdza jej mama wiec moze znajdzie czas dla nas dzis wybiera se na kulki na bd4 o13tej potem ma robic paznokcie a teraz to pewnie pojechala na zakupy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:wczoraj wogole nie wlanczala kompa oki spadam moze moja mala ksiezniczka w koncu cos zje do uslyszonka:tak::tak::tak::tak:

Kasia8118 a zapomiałam jeszcze pochwalić Krystianka :sorry::tak: super ze sam chodzi spac :tak:

sylwia.m ale mi sie smiac chce z tego pustego pudeła :sorry::-D ale Ty pewnie sie wkurzyłas :eek:

dziewczyny ile miały wasze dzieci jak poszłyscie z nimi pierwszy raz na kulki ?? bo tak sie zastanawiam kiedy ja z Claudia moge isc :sorry:

reklama
Hej laseczki:tak:.Na początku muszę wam powiedziec że kiepsko czytacie moje posty :wściekła/y:.Ja już dawno przetestowałam mleczko dla dzieci bardziej głodnych:tak:.I jak już kiedyś pisałam to odstawiłam je po kilku tygodniach ponieważ nie przynosiło żadnych efektów a zaczął się pojawiac problem z kupą :sorry:.natalka teraz stosuje zwykłe mleczko Hippa jest dużo tańsze od Aptamila które używałam wcześniej :tak:.W sumie to nie wiem czemu jest taka różnica cenowa:cool:.No nie ważne to mleczko mu służy i co ważne robi kupki codziennie bez problemu:tak:.sylwia.m na spacerkach nie mam problemu Krystian maszeruje bez marudzenia.Wie że na nowy wózek nie może siadac bo jest za ciężki i chyba jakoś to do niego dotarło :tak:.Cieszę się że nie kupiłam tego podestu:tak:.Bo zauważyłam że jak jak jest możliwosc siedzenia ton zbyt chętnie z tego korzysta i z podestem pewnie było by tak że pewnie by z niego nie schodził:tak:.A tak nie ma wyboru i ładnie maszeruje:tak:.roksanna z tymi nockami to na razie takie próby zobaczymy jak to będzie.Jak na razie to stosuje tą metodę wyrywkowo :-).Nic na siłę.sylwia.m ale numer z twojego R

Do góry