reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hejka
A ja na wstepie mojego listu ;-)chcialabym sie pochwalic ,ze Domin siada juz na nocniku :-):-):-):-):-), a dzis to nawet obudzil mnie rano ,bo nie mogl sobie poradzic z pielucha a chcial do lazienki sie udac :-).Wlasnie wyslalam moje zuki na spacer i mam chwilke spokoju na zrobienie porzadkow i obiad :baffled:.Gdyby byl ktos zainteresowany to mam vouchery do peacocksa od 27-7 ,tydzien przed wyplata:wściekła/y:, juz widze jak ide na zakupy :confused2:.

reklama
Renuska gratulacje dla Dominika:tak:.natalka myślę że najlepiej w kulkolandzie wybawi się dziecko które już chodzi co nie znaczy że nie można isc z młodszym:tak:.Ja byłam z Krystianem dosc pózno bo miał już dużo więcej niż rok:sorry:.

kasia1881 wybacz :zawstydzona/y: jakos musiało mi to umknac :sorry: ja podaje własnie aptamil i Claudia brzydkie kupki robila po nim :eek: ok 2 tyg tak bylo a pozniej sie unormowało na szczescie :tak: a Olivierek nie długo zacznie cos jesc to moze juz nie bedzie tyle pił mleczka w nocy :sorry:

Renuska brawo dla Dominika :tak::-)

Natalka na kulki jak idziesz w celach towarzyskich np na spotkanie z nami to możesz iść kiedy chcesz bo siedzimy sobie tam przy stoliku, popijamy kawkę i plotkujemy i Claudusia w niczym nie przeszkadza;-) a tak żeby mała się pobawiła to zależy od kulkolandu, w tym na bd4 jest np wydzielona strefa dla maluszków i mnóstwo grzechotek i tego typu zabawek, no ale tego to pewnie ma pełno w domu więc tak typowo dla małej nie ma jeszcze sensu iść, ale z nami to jak najbardziej:tak:;-)
Ale zagmatwałam:-D

Tynia dzięki za relację z planu dnia Bożeny:-D Nie wiesz może o której do WC idzie?;-):-D:-p A tak na serio to według mnie nie pisze z nami bo NIE CHCE a nie że nie ma czasu:sorry: No ale cóż, nikt nikogo nie zmusza;-)

Kasia8118 masz rację z tym podestem, wkońcu Krystian już duży i może chodzić na nóżkach:tak:

Renuska gratki dla Dominika, dzielny chłopak:tak: Ja bym chciała vouchery, pleaseeeeee:-)

Roksanna Ty stara to dobrze pamiętasz te czasy jak się tak pisało, nie?:-D:-D Żartuję oczywiście, ja też pamiętam

czesc babeczki
dlugoooo sie nie odzywalam,ale naprawde nie mialam ochoty na cokolwiek, ale forum sledze codziennie:tak: u nas bez wielkich zmian, R do jutra pracuje. a co pozniej to niewiem. widze ze nie tylko mnie dotykaja problemy z praca:-( mamatrojeczki- 3maj sie. mi to sie wogole nic nie chce. gdyby nie Nikola to bym chyba caly dzien na sofie przelezala.
ampar3- moj R tez sobie kupil jak bylismy w PL herbatki z pradem. mamy 3:-) grzaniec śliwkowy palony, grzaniec zbojnicki na ogniu i grzaniec grzeszny malinowy;-)
renuska- gratulujeudanej nauki nocnikowej:tak: ja jeszcze nie mam nerwow do takiego wyzwania. ja nikolke sadzalam na nocnkiku a obok stawialam drugi i sadzalam na nim lalke. posiedzila ok 30 zanik siku zrobila. ale ostatnio zaprzestalam:zawstydzona/y: sadzania nikoli na nocnik po tym jak zaczela sobie nocnik na ktorym siedzila nikola zakladac na glowe i latac z nim po calym domu. w chwili obecnej nie mam sily na nic.no i do tego jestem za leniwa.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
sylwiam-a ja ci dziekuje:tak: ty wiesz za co;-)
justysiak-tez zamilklas:-( mam nadzieje ze u ciebie wszystko ok
monia22310- gratuluje ciazy:-) super ze postanowilas do nas dolaczc;-)

wiecie co zadna hv do mnie nie przyszła tylko te babki z children's centre :sorry: no i chciały zebym z Claudia chodziła na te grupy no i sie zgodziłam zapisały mnie do music makers and play time :tak: i bede chodziła 2 razy w tyg co srode i piatek i do tego co 12 spotknian jaj pojde pod rzad zaplaca mi 200 f :szok:. ale sie zdziwilam ze tak same do domu przyszly i zaproponowaly :szok:

sylwia.m no to moze nastepnym razem wybiore sie z wami na kuleczki :tak: bo jutro to juz nie bo dzis bym musiala juz do bradford jechac a nie bardzo mam czas:sorry::-( no i zgadzam sie z Toba :tak:

agnieszkaUK oby maz szybko znalazl cos nowego :tak: 3 maj sie ;-)

Hejka,
zarejstrowałam się telefonicznie w Job Centre, a na jutro mam wyznaczony apoitment. Zobaczymy co powiedzą. Przez telefon powiedziała, że należy mi się zasiłek, wzięła nr konta i pytala od kiedy liczyć. Powiedziałam, że od dzisiaj. Tylko zastanawia mnie co wziąść na spotkanie, ponieważ ona mówiła tylko o dokumencie potwierdzającym tożsamość i CV jak mam. Zapytałam się czy przynieść payslipy to mówiła, że mogę. i nic więcej nie mówiła. Może jednak coś jeszcze zabrać , by nie biegać co chwilę? Czy mogę też na spotkaniu ubiegać się od razu o dofinansowanie do opłat? Jak któraś z Was wie to napiszcie, z góry dziękuję.
Idę teraz się kimnąć z małym bo akurat zasnął. Później wezmę się za porządki i szykowanie CV. Jeszcze nie pisałam angielskiego :eek::szok:

Agaam dziekujemy za kawusie i mile spedzony czas :tak::-)
Graziul xxx milo bylo was poznac osobiscie,i jak mieszkanko? mam nadzieje ze obylo sie bez powodzi ;-)
Natalka1990 oczywiscie ze planuje rodzenstwo dla Dusi ale nie w najblizszej przyszlosci :tak:
musze zmykac bo Dusia sie obudzila!!!

Hejka dziewczyny,komp.działa juppi:-):-) na szczęście nic wielkiego:sorry: mąż już nim się zaopiekował i jest na chodzie z powrotem:tak::-) agamm-[dziękuje za spotkanko:tak: Sylwiam-[to daj znać o której będziesz jutro po nas;-)dobra ja już zmykam bo muszę obiadek uszykować dla mężulka:tak: papa

reklama
Hej:-):-)
Ale Nas dzisiaj mroz rano przywital:szok:jak jechalismy do Leedes to w Wyke u nas bylo -2 stopnie:szok::szok:a wczoraj tak ladnie bylo:sorry:

Zapomnialam Wam napisac ze z autem to nic strasznego nie bylo:no:jedna rzecz trzeba bylo wymienic ,ale nie az taka droga:tak:

KATARINA-spoko jakbym jechala to Cie chetnie moge zawsze wziac,ale problem w tym ze ja jutro nie moge bo przychodzi do Nas facet porozmawiac na temat naszego remontu:tak:wiesz bedziemy mogli sobie wybrac marmurowe blaty i kafelki:-D;-)

AMPAR-jezeli ten gas bedzie na takiej samej zasadzie jak wszedzie,to znaczy nie beda mi wlaczac o okreslonych tylko godzinach,to wole gazowe:tak:wole jak ogrzewanie chodzi w dzien ,a nie w nocy:tak:i czasem mi sie zapomina wlaczyc kaloryfery i wtedy troszke zimno jest w dzien:angry:

AGNIESZKA Uk-fajnie ze napisalas:-)to moze wkoncu napiszesz mi gdzie kupilas te ciastka:-D:-D

TYNIAi WIKI-a powiedziala Ci Bozena ze nie pisze z Nami bo poprostu pisze gdzie indziej???bez sensu takie tlumaczenia:eek::eek:
Jakby chciala to by znalazla czas i chec:tak:wkoncu my wszystkie mamy dzieci i dom i piszemy:-D:-D

MAMATROJECZKI-jejku ja 3 lata temu tez staralam sie o zasilek ,ale zabij mnie a nie przypomne sobie jakie dokumenty zanosialam:no:
Nasi rodzice dzisiaj byli pierwszy raz w Liverpool i mama mowila ze spoko,nie jest tak ciezko ,pracowali 8 godzin i beda robic 4 dni na 3 dni:tak:

RENUSKA-gratki dla Dominika zdolny chlopak:tak:
Ja bym poprosila o te vouchery jak masz jeszcze:tak:mam Ci przeslac adres na priva??

NATALka-a gdzie Ty znalazlas taka playgroupe??tez chce chodzic na taka:laugh2::laugh2::laugh2:
Aha i ja na razie nie moge Ci nic napisac co do nastepnego tygodnia,bo nie wiem jak J bedzie pracowal:no:czy wogole pojdzie do pracy:sorry:

ROKSANNA-i jak dojechala psiapsiola???na ile zostaje???no i oczewiscie my tez chcemy ja poznac:happy::happy:

I jak tam dziewczyny spotkanie??nagadalyscie sie???

Do góry