reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Monia 22310 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Witaj i wielkie gratulacje :tak:
Kasia1881 Ja kupowałm z internetu,Ale wiem ze fajne są w tk maxx i zielonym sklepiku po schodkach koło kirgate.;-)

reklama
Natalka 90 Ja chodziłm z amelką jak miała ok 7 mies,a kasia z Oliverkiem juz od 1 mies:-Dale czesto widze mamusie z maluszkami Wiec myśle ze nie ma tu rozgraniczenia wiekowego od kiedy,:rofl2:Mysle ze jak raz pójdziesz to ci sie napewno spodoba:tak::tak::tak:

Czesc wieczorowa pora:tak:

Ja wlasnie usypiam mala nie wspomne ze juz trzy razy ja zanosilam do lozeczka a ona nie bardzo chce spac mimo tego ze jest juz zmeczona:wściekła/y::wściekła/y:

Dzieki dziewczynki za odwiedziny:-) bylo mi bardzo milo was goscic w moich skromnych progach:-p:-p:-p:-D

graziul milo bylo was poznac dziewczynki:tak: napisz lepiej szybko co z mieszkaniem bo zaczynam sie martwic

Ania spoko nie bylo wcale takiego wielkiego balaganu:-) ciekawe kiedy Filipek zatesknil by za mama:-D

kasia8118 ja kupowalam dla malej na markecie jest tam duzy wybor w prawdzie dla dziewczynek ale widzialam tez ubranka dla chlopcow wiec mysle ze cos wybierzesz:tak:

natalka tez bym tak chciala z ta play grupa:tak: a swoja droga to chyba cos pomysle o jakiejs grupie zawsze cos innego i mala zacznie kontaktowac sie z innymi dziecmi. Chodzi ktoras z was dziewczyny mam na mysli te rownolatki:-D Victorii?Aha natalka ja niestety nie moge przyjechac do Ciebie bo tesciowa dzis przyjezdza na prawie dwa tyg.:-( moze innym razem.

Oki dziewczynki uciekam bo mala chyba zasnela a i tak pewnie za chwile maz wroci z tesciowa z lotniska. Dobranoc :tak::tak:

Czolem baby:-D

Ampar fajnie że szykuje Wam się imprezka ale pamietaj najeść sie przed wyjściem z domu i wziąć duuuużo kasy bo na angileskich weselach dają kanapki i za alko trzeba płacic samemu:szok::-D
Ahaaa ja chętnie bym Cię zabrała po drodze ale mam już miejsce zajęte:-p katarinka sie do mnie podłączyła:tak:

Natalka mogłabyś się spotkać z Ampar na interchange, ona wie jak wszędzie dojechać;-)

Agaam powodzenia z teściową;-)

Jstysiak a co środa dniem żelazka w ręku czy co?:-D Ja też dzisiaj machnełam 4 pralki:szok:

Ania udany ten Twój Filip:-D:-D

Skoro nikt nic nie proponuje to ja podejme męską decyzję. Jutro spotykamy sie w kulkolandzie na bd4 o godzinie 11:tak:
Katarina będę po Ciebie o 10.40

Monika to chyba blisko Ciebie więc jak masz ochotę to też przyjdź:-)
Funsters Childrens Play & Birthday Parties, Indoor Soft Play Activity Centre for Kids

witam wieczorkiem:-):-)Przede wszystkim bardzo dziekuje za dzsiejsze spotkanko:tak::tak:wkoncu dotarlam:happy::happy::happy:yuupppi!!BARDZO MILO BYLO MI wAS POZNAC DZIEWCZYNKI-MOJADZIDZIA,AGAAM,ANIA-OBY DO SZYBKIEGO ZOBACZENIA:-):-):tak::tak::tak:no i ogromnie zaluje,ze tak wczesnie musialam wyparowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(ale mus ,to mus-emergency:rofl2::rofl2: Dzieki Bogu nic sie nie stalo:-)tzn.woda faktycznie byla odkrecona ,ale tylko kurek w umywalce w lazience(nie zatkany odplyw )wiec nic by sie nie stalo ,tylko rachunek za wode bylby wiekszy:tak::tak::rofl2::rofl2:no ale nadgorliwa sasiadka rwetesu naobila i wolelismy spradzic co by potem niebylo przypalow;-):tak::tak:ACHHHH..... mowie Wam kobietki,moje zycie ciagle pelne stresu!!!;-);-);-)A tak przy okazji to nawtykalam dzis swojemu po drodze...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo kurcza o wszystko ostatnio watydo mnie ma!!!!OJJJ..ciezkoz tymi chlopami,ale wzielam sobie dluuugi prysznic i jutro planuje totalne lenistwo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:papa

Ostatnia edycja:
Hejka
Koleżanka już jest. Urzędujemy, pijemy winko. Matylda urzęduje oczywiście z nami :szok::szok::szok::szok:. Żeby chociaż wstała później, ciekawe jak to będzie.

Czesc laski my niedawno wstalysmy oczywiscie jestem niewyspana bo mojej niunce cos sie snilo i chciala zebym byla z nia w pokoju a ja sie kolo niej polozylam i usnelam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kasia8118 jak wiki nie kupywalm bo milalam na nia rozowa sukieneczke ale na ebayu sa swietne zaraz ci poszukam :tak::tak::tak::tak:
Doris jesli bys miala vouchery to poprosze jeden odebralabym go sobie w szkole polskiej:tak::tak::tak:i oby szybko wam zrobili :tak::tak::tak:
ktoras pisala o centralnym wiec kasce beda zakladac i rurki beda biegnac w scianach powiedzial im ze to potrwa 12tygodni ale oni maja nadzieje ze krócej no okaze sie bo najpierw byl facet do ogladania ale nie powiedzial kiedy przyjda zalozyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oki zmykam i zycze udanego spotkanka i zeby dzieciaczki sie wyszalaly na kulkach:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hi:-) ale nas dziś pogoda rozpieszcza:sorry: umm....żyć nie umierać,ale całe szczęście że na te kulki jedziemy bo w domu można oszaleć w taką pogodę,depresja gwarantowana:tak::-) moja gwiazda oszalała:angry: nic nie chce jesc:szok: woła słodkie tylko,ale na śniadanie:szok::szok::szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: :confused: nie rozumiem jej:no::eek: dziś wstałam wcześnie i się lepiej czuje wiecie,jednak jak człowiek za długo śpi,nie wróży to nic dobrego na resztę dnia a tak,jestem pełna optymizmu:tak::-) i wigoru:laugh2:
Ania-[dzięki za komplement:tak: miło,że tak myslisz:tak::-)
roksana-[wiesz co no mój jest w domu ok 17.00 więc no nie wiem:sorry:
agamm-[również życzę powodzenia:tak:
dobra lasencje ja już już muszę kończyć bo mój skrzat podgrzewa balona w mikrofali :szok::szok::szok::szok::szok: muszę ogarnąć ten temat,i się uszykować;-) jak wrócę z kulkolandi to dam znać jak było wesoło;-):-):-) Miłego dnia życzę wszystkim a zwłaszcza tej wyczerpanej :-) GRAZIUL:tak:

reklama
Hej ale pogoda szkoda gadac:crazy:.Coś czuje że spędzę dzisiejszy dzień w domu z chłopakami:-(.Kiepsko się czuje bo cały czas mam kaszel i katar :-(.I jeszcze mam okres :cool:.Ogólnie to chce mi się spac :cool:.Dzięki dziewczyny za odp. w sprawie ubranka:tak:.Idę wypic kawkę to może się obudzę.tynia i wiki ty chyba pisałaś wczoraj że masz strasznie suchą skórę między palcami ja też mam ten sam problem od kilku dni:tak::cool:.Mi się wydaję że to wina tego że rzadko noszę rękawiczki na spacerze a druga przyczyna ze wiecznie coś sprzątam i też zdarza mi się to robic bez rękawiczek:sorry:.Wczoraj kupiłam sobie krem do rąk Garniera i mam nadzieję że mi to zniknie:tak:.Miłego plotkowania dziewczynki!

Do góry