Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

napisz lepiej szybko co z mieszkaniem bo zaczynam sie martwic

a swoja droga to chyba cos pomysle o jakiejs grupie zawsze cos innego i mala zacznie kontaktowac sie z innymi dziecmi. Chodzi ktoras z was dziewczyny mam na mysli te rownolatki
Victorii?Aha natalka ja niestety nie moge przyjechac do Ciebie bo tesciowa dzis przyjezdza na prawie dwa tyg.:-( moze innym razem.

katarinka sie do mnie podłączyła
Ja też dzisiaj machnełam 4 pralki

wkoncu dotarlam

yuupppi!!BARDZO MILO BYLO MI wAS POZNAC DZIEWCZYNKI-MOJADZIDZIA,AGAAM,ANIA-OBY DO SZYBKIEGO ZOBACZENIA:-):-)

no i ogromnie zaluje,ze tak wczesnie musialam wyparowac
:-
Dzieki Bogu nic sie nie stalo:-)tzn.woda faktycznie byla odkrecona ,ale tylko kurek w umywalce w lazience(nie zatkany odplyw )wiec nic by sie nie stalo ,tylko rachunek za wode bylby wiekszy

no ale nadgorliwa sasiadka rwetesu naobila i wolelismy spradzic co by potem niebylo przypalow;-)
ACHHHH..... mowie Wam kobietki,moje zycie ciagle pelne stresu!!!;-);-);-)A tak przy okazji to nawtykalam dzis swojemu po drodze...

bo kurcza o wszystko ostatnio watydo mnie ma!!!!OJJJ..ciezkoz tymi chlopami,ale wzielam sobie dluuugi prysznic i jutro planuje totalne lenistwo

papa

i oby szybko wam zrobili 

umm....żyć nie umierać,ale całe szczęście że na te kulki jedziemy bo w domu można oszaleć w taką pogodę,depresja gwarantowana
:-) moja gwiazda oszalała
nic nie chce jesc
woła słodkie tylko,ale na śniadanie

nie rozumiem jej
dziś wstałam wcześnie i się lepiej czuje wiecie,jednak jak człowiek za długo śpi,nie wróży to nic dobrego na resztę dnia a tak,jestem pełna optymizmu
:-) i wigoru
miło,że tak myslisz
:-) 

muszę ogarnąć ten temat,i się uszykować;-) jak wrócę z kulkolandi to dam znać jak było wesoło;-):-):-) Miłego dnia życzę wszystkim a zwłaszcza tej wyczerpanej :-) GRAZIUL
.Coś czuje że spędzę dzisiejszy dzień w domu z chłopakami:-(.Kiepsko się czuje bo cały czas mam kaszel i katar :-(.I jeszcze mam okres
.Ogólnie to chce mi się spac
.Dzięki dziewczyny za odp. w sprawie ubranka
.Idę wypic kawkę to może się obudzę.tynia i wiki ty chyba pisałaś wczoraj że masz strasznie suchą skórę między palcami ja też mam ten sam problem od kilku dni
.Mi się wydaję że to wina tego że rzadko noszę rękawiczki na spacerze a druga przyczyna ze wiecznie coś sprzątam i też zdarza mi się to robic bez rękawiczek
.Wczoraj kupiłam sobie krem do rąk Garniera i mam nadzieję że mi to zniknie
.Miłego plotkowania dziewczynki!