reklama
Natalka 90 Ja chodziłm z amelką jak miała ok 7 mies,a kasia z Oliverkiem juz od 1 mies
ale czesto widze mamusie z maluszkami Wiec myśle ze nie ma tu rozgraniczenia wiekowego od kiedy,
Mysle ze jak raz pójdziesz to ci sie napewno spodoba

Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc wieczorowa pora
Ja wlasnie usypiam mala nie wspomne ze juz trzy razy ja zanosilam do lozeczka a ona nie bardzo chce spac mimo tego ze jest juz zmeczona

Dzieki dziewczynki za odwiedziny:-) bylo mi bardzo milo was goscic w moich skromnych progach

graziul milo bylo was poznac dziewczynki
napisz lepiej szybko co z mieszkaniem bo zaczynam sie martwic
Ania spoko nie bylo wcale takiego wielkiego balaganu:-) ciekawe kiedy Filipek zatesknil by za mama
kasia8118 ja kupowalam dla malej na markecie jest tam duzy wybor w prawdzie dla dziewczynek ale widzialam tez ubranka dla chlopcow wiec mysle ze cos wybierzesz
natalka tez bym tak chciala z ta play grupa
a swoja droga to chyba cos pomysle o jakiejs grupie zawsze cos innego i mala zacznie kontaktowac sie z innymi dziecmi. Chodzi ktoras z was dziewczyny mam na mysli te rownolatki
Victorii?Aha natalka ja niestety nie moge przyjechac do Ciebie bo tesciowa dzis przyjezdza na prawie dwa tyg.:-( moze innym razem.
Oki dziewczynki uciekam bo mala chyba zasnela a i tak pewnie za chwile maz wroci z tesciowa z lotniska. Dobranoc

Ja wlasnie usypiam mala nie wspomne ze juz trzy razy ja zanosilam do lozeczka a ona nie bardzo chce spac mimo tego ze jest juz zmeczona

Dzieki dziewczynki za odwiedziny:-) bylo mi bardzo milo was goscic w moich skromnych progach

graziul milo bylo was poznac dziewczynki

Ania spoko nie bylo wcale takiego wielkiego balaganu:-) ciekawe kiedy Filipek zatesknil by za mama

kasia8118 ja kupowalam dla malej na markecie jest tam duzy wybor w prawdzie dla dziewczynek ale widzialam tez ubranka dla chlopcow wiec mysle ze cos wybierzesz

natalka tez bym tak chciala z ta play grupa

Oki dziewczynki uciekam bo mala chyba zasnela a i tak pewnie za chwile maz wroci z tesciowa z lotniska. Dobranoc

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Czolem baby
Ampar fajnie że szykuje Wam się imprezka ale pamietaj najeść sie przed wyjściem z domu i wziąć duuuużo kasy bo na angileskich weselach dają kanapki i za alko trzeba płacic samemu

Ahaaa ja chętnie bym Cię zabrała po drodze ale mam już miejsce zajęte
katarinka sie do mnie podłączyła
Natalka mogłabyś się spotkać z Ampar na interchange, ona wie jak wszędzie dojechać;-)
Agaam powodzenia z teściową;-)
Jstysiak a co środa dniem żelazka w ręku czy co?
Ja też dzisiaj machnełam 4 pralki
Ania udany ten Twój Filip

Skoro nikt nic nie proponuje to ja podejme męską decyzję. Jutro spotykamy sie w kulkolandzie na bd4 o godzinie 11
Katarina będę po Ciebie o 10.40
Monika to chyba blisko Ciebie więc jak masz ochotę to też przyjdź:-)
Funsters Childrens Play & Birthday Parties, Indoor Soft Play Activity Centre for Kids

Ampar fajnie że szykuje Wam się imprezka ale pamietaj najeść sie przed wyjściem z domu i wziąć duuuużo kasy bo na angileskich weselach dają kanapki i za alko trzeba płacic samemu

Ahaaa ja chętnie bym Cię zabrała po drodze ale mam już miejsce zajęte

Natalka mogłabyś się spotkać z Ampar na interchange, ona wie jak wszędzie dojechać;-)
Agaam powodzenia z teściową;-)
Jstysiak a co środa dniem żelazka w ręku czy co?

Ania udany ten Twój Filip

Skoro nikt nic nie proponuje to ja podejme męską decyzję. Jutro spotykamy sie w kulkolandzie na bd4 o godzinie 11

Katarina będę po Ciebie o 10.40
Monika to chyba blisko Ciebie więc jak masz ochotę to też przyjdź:-)
Funsters Childrens Play & Birthday Parties, Indoor Soft Play Activity Centre for Kids
Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
witam wieczorkiem:-):-)Przede wszystkim bardzo dziekuje za dzsiejsze spotkanko
wkoncu dotarlam

yuupppi!!BARDZO MILO BYLO MI wAS POZNAC DZIEWCZYNKI-MOJADZIDZIA,AGAAM,ANIA-OBY DO SZYBKIEGO ZOBACZENIA:-):-)

no i ogromnie zaluje,ze tak wczesnie musialam wyparowac
:-
-
-(ale mus ,to mus-emergency
Dzieki Bogu nic sie nie stalo:-)tzn.woda faktycznie byla odkrecona ,ale tylko kurek w umywalce w lazience(nie zatkany odplyw )wiec nic by sie nie stalo ,tylko rachunek za wode bylby wiekszy

no ale nadgorliwa sasiadka rwetesu naobila i wolelismy spradzic co by potem niebylo przypalow;-)
ACHHHH..... mowie Wam kobietki,moje zycie ciagle pelne stresu!!!;-);-);-)A tak przy okazji to nawtykalam dzis swojemu po drodze...

bo kurcza o wszystko ostatnio watydo mnie ma!!!!OJJJ..ciezkoz tymi chlopami,ale wzielam sobie dluuugi prysznic i jutro planuje totalne lenistwo

papa

Ostatnia edycja:
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Graziul szyframi piszesz??

tynia i wiki
Fanka BB :)
Czesc laski my niedawno wstalysmy oczywiscie jestem niewyspana bo mojej niunce cos sie snilo i chciala zebym byla z nia w pokoju a ja sie kolo niej polozylam i usnelam 

kasia8118 jak wiki nie kupywalm bo milalam na nia rozowa sukieneczke ale na ebayu sa swietne zaraz ci poszukam

Doris jesli bys miala vouchery to poprosze jeden odebralabym go sobie w szkole polskiej

i oby szybko wam zrobili 

ktoras pisala o centralnym wiec kasce beda zakladac i rurki beda biegnac w scianach powiedzial im ze to potrwa 12tygodni ale oni maja nadzieje ze krócej no okaze sie bo najpierw byl facet do ogladania ale nie powiedzial kiedy przyjda zalozyc

oki zmykam i zycze udanego spotkanka i zeby dzieciaczki sie wyszalaly na kulkach

kasia8118 jak wiki nie kupywalm bo milalam na nia rozowa sukieneczke ale na ebayu sa swietne zaraz ci poszukam

Doris jesli bys miala vouchery to poprosze jeden odebralabym go sobie w szkole polskiej

ktoras pisala o centralnym wiec kasce beda zakladac i rurki beda biegnac w scianach powiedzial im ze to potrwa 12tygodni ale oni maja nadzieje ze krócej no okaze sie bo najpierw byl facet do ogladania ale nie powiedzial kiedy przyjda zalozyc

oki zmykam i zycze udanego spotkanka i zeby dzieciaczki sie wyszalaly na kulkach

katarina26
mama Wiktorii
Hi:-) ale nas dziś pogoda rozpieszcza
umm....żyć nie umierać,ale całe szczęście że na te kulki jedziemy bo w domu można oszaleć w taką pogodę,depresja gwarantowana
:-) moja gwiazda oszalała
nic nie chce jesc
woła słodkie tylko,ale na śniadanie

nie rozumiem jej
dziś wstałam wcześnie i się lepiej czuje wiecie,jednak jak człowiek za długo śpi,nie wróży to nic dobrego na resztę dnia a tak,jestem pełna optymizmu
:-) i wigoru
Ania-[dzięki za komplement
miło,że tak myslisz
:-)
roksana-[wiesz co no mój jest w domu ok 17.00 więc no nie wiem
agamm-[również życzę powodzenia
dobra lasencje ja już już muszę kończyć bo mój skrzat podgrzewa balona w mikrofali

muszę ogarnąć ten temat,i się uszykować;-) jak wrócę z kulkolandi to dam znać jak było wesoło;-):-):-) Miłego dnia życzę wszystkim a zwłaszcza tej wyczerpanej :-) GRAZIUL

Ania-[dzięki za komplement

roksana-[wiesz co no mój jest w domu ok 17.00 więc no nie wiem

agamm-[również życzę powodzenia

dobra lasencje ja już już muszę kończyć bo mój skrzat podgrzewa balona w mikrofali

reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Hej ale pogoda szkoda gadac
.Coś czuje że spędzę dzisiejszy dzień w domu z chłopakami:-(.Kiepsko się czuje bo cały czas mam kaszel i katar :-(.I jeszcze mam okres
.Ogólnie to chce mi się spac
.Dzięki dziewczyny za odp. w sprawie ubranka
.Idę wypic kawkę to może się obudzę.tynia i wiki ty chyba pisałaś wczoraj że masz strasznie suchą skórę między palcami ja też mam ten sam problem od kilku dni
.Mi się wydaję że to wina tego że rzadko noszę rękawiczki na spacerze a druga przyczyna ze wiecznie coś sprzątam i też zdarza mi się to robic bez rękawiczek
.Wczoraj kupiłam sobie krem do rąk Garniera i mam nadzieję że mi to zniknie
.Miłego plotkowania dziewczynki!

Podziel się: