reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Zaraz coś naklikam,muszę tylko się ubrać bo brałam prysznic,tak szybko tylko napisałam do agamm po adres,bo mój B zaraz wróci i jedzie oglądać prace w Wyke to mowił,że mnie wezmie i sprawdzimy gdzie mieszka:tak:;-) bedzie mi łatwiej autobusem przyjechac :tak:;-)ok spadam

reklama
No i po kontroli:-p

Spodziewalam sie ze facet przyjdzie pozniej ale nie bylo tak zle mial czas od 10-12;30 i wlansie przed chwilka wyszedl:tak:
Porobil zdjecia i tyle co go widzialam powiedzial ze przysle kogos. Ehhhh tyle to i jak moglam zrobic tzn zrobic zdjecia tego co mi sie nnie podoba i wyslac do nich a nie musialabym czekac na nich:wściekła/y:

Adresy powysylalam mam nadzieje ze te ktore chcialy adres dostaly go a jesli ktos bedzie jeszcze chetny to z checia podam:tak:

Doris natalka szkoda ze was nie bedzie no ale mam nadzieje ze nastepnym razem dotrzecie:tak:

Ok ide do mojej niunki bo troszke zaczyna marudzic.

Agaam- dzięki za adres. Jak Adamowi się do jutra nie pogorszy to będe. Na razie ma tylko katar i od czasu do czasu kaszel. Pewnie jutro będzie lepiej:tak:

Ania to trzeba dzieciaki na te kulki w końcu zabrać.
No własnie myślałam o czwartku bo w piątek J potrzebuje samochód. Tylko musicie zdecydować gdzie. Mi jest wszystko jedno. Zdrówka dla kolejnego zasmarkańca;-):-)

Doris- szkoda, że Was nie będzie bo Filip nie bardzo będzie miał się z kim bawić. Bo tak to prawie same maluchy:-(

Wymyśliłam sobie dziś na obiad placki ziemniaczane. Będe je robic pierwszy raz. Trzymajcie kciuki żeby się udały bo nie mam żadnego awaryjnego obiadu:sorry:

hello:-):-)a my wlasnie z nusery wrocilysmy z messy play:tak:Ale Natalie byla dzis baaaardzo nie dobra:szok::szok::szok:niczym ja niemozna bylo zainteresowac ,tylko skakala po stolkach jak malpeczka jakas:szok::szok::szok::szok:spi w wozku teraz,zasnela po drodze:tak::tak:a ja zajadam makaronik z sosikiem pieczarkowym i mieskiem;-);-);-)
Mamatrojeczki-bardzo wspolczuje z powodu pracy,ale dobrze ze cos Wam dali w zasepstwie:tak::tak:no i przykro mi z powodu braku suwaczka:-:)-(moze za miesiac siepojawi:tak::tak::tak::tak:;-);-)Monia-witaj na forum kobieto:-):-)ja juz nic nie doradzam ,bo dziewczyny zrobily to wczesniej powodzenia:-):-):-)Natalka-czyli mezus woli kurke domowa-hehee;-);-):tak::tak::rofl2::rofl2:szkoda ,ze nie bedziesz u Agaam ,bo ja chyba bede;-);-)Ania-na czwartek w sumie planowam basen,ale kto wie ,moze bym sie skusila jednak na te kulki;-);-)tylko gdzie dokladnie ,bo nie doczytalam;-);-)
Sywia-nie..o ferrari to jeszcze nie..moze za rok:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-);-) A tak powaznie,auto sportowe o duzej mocy,a ja na dodatek tylko na provisonal narazie wiec nie mam zadnych znizek wiec jak a zboze:no::wściekła/y::wściekła/y::tak::tak:ale cos wypatrzylam juz i bede jako second driver,to jest troche taniej jednak:tak::tak::tak:Trzymam kciuki by Olivcia zawsze juz grzecznie spala;-);-);-)pozdrawiam kobietki ,ide sie doksztalcac,papapappaa:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za szybką pomoc. Jutro rano wybieram się do swojej przychodni. Jeśli chodzi o NIN to ponoć nie mogę go wyrobić póki nie podejmę pracy. Sama nie wiem bo każdy mi mówi co innego. Odpowiadając na Wasze pytania to jest to moja pierwsza ciąża, a mieszkam na BD4. Pozdrawiam serdecznie:)

MONIA22310-ja znam dwie dziewczyny ktore nie pracowaly ,a dostaly NIN:tak:
Ja na Twoim miejscu bym zlozyla i czekala na decyzje:tak:

ROKSANNA- i co dzwonilas do 4MUCH ??co tam u Nich slychac???urzadzili juz sie?/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!
monia22310
gratuluje ciazy,i oczywiscie zazdraszczam ;-) chcialabym znowu nosic dzidziusia pod serduszkiem :sorry:
Agaam potwierdzam swoja obecnosc,przyjedziemy z katarina autobusikiem :confused2: ale musisz mi wyslac adres bo musze trase zaplanowac-chyba ze wiesz jakie numery kursuja z manchester rd :eek:
Ania1218 jezeli ty bedziesz to ja zbiore ze soba mojego siostrzenca,on ma 5lat i bedzie sie mogl bawic z Filipem akurat dzisiaj moja siostra go przyprowadzila na kilka dni :tak:
katarina26 cioicu dziekujemy za balonika,w drodze do domu Daniel mnie zapytal czy bedzie mogl z nim spac :-D:-D

Do góry