ampar3
Fanka BB :)
Juz mi lepiej- zjadlam pizze, wypilam pepsi diet, obejrzalam u can dance i z perspektywy 3 godzin dzien wyglada lepiej
Sylwiam, roksanna- byly lepsze rzeczy: dalam mu bitej smietany- a on ze to chyba kupa ptaka taka biala, wychlapal pol wanny wody, nie wspomne co zrobil z plastelina i piaskiem, wszystko bylo na nie, przyszli faceci ocieplac strych wata szklana a on pol godziny jeczal ze tylko jak oni wyjda on ta cala wate wyjmie
- no mowie wam dzieki bogu ze sa bajki a bolek i lolek ktorego mam trwa prawie 2.5 godziny:-)
natalka90 fajka byla i to nie jedna ;-)
Ania1812- a ja mam piwko. Wpadniesz?;-)
Doris78- ja bym przez to wszystko tez chate dzisiaj spalila. Szymon mi jeczal o tosta- zrobilam mu a on na to ze nie z tym bialym czyt. z maslem . No wiec ja wsciekla po drugiego tosta robic i polozylam na tosterze papiery i ksiazeczke- w papierach dziura wypalona i juz zaczela sie kopcic ksiazeczka- na szczescie poczulam
jstysiak- nic dzisiaj nie pije bo przy tej adrenalinie nie wiem jak by sie skonczylo;-)
Ide zapalic i spadam poczytac

Sylwiam, roksanna- byly lepsze rzeczy: dalam mu bitej smietany- a on ze to chyba kupa ptaka taka biala, wychlapal pol wanny wody, nie wspomne co zrobil z plastelina i piaskiem, wszystko bylo na nie, przyszli faceci ocieplac strych wata szklana a on pol godziny jeczal ze tylko jak oni wyjda on ta cala wate wyjmie
- no mowie wam dzieki bogu ze sa bajki a bolek i lolek ktorego mam trwa prawie 2.5 godziny:-)natalka90 fajka byla i to nie jedna ;-)
Ania1812- a ja mam piwko. Wpadniesz?;-)
Doris78- ja bym przez to wszystko tez chate dzisiaj spalila. Szymon mi jeczal o tosta- zrobilam mu a on na to ze nie z tym bialym czyt. z maslem . No wiec ja wsciekla po drugiego tosta robic i polozylam na tosterze papiery i ksiazeczke- w papierach dziura wypalona i juz zaczela sie kopcic ksiazeczka- na szczescie poczulam

jstysiak- nic dzisiaj nie pije bo przy tej adrenalinie nie wiem jak by sie skonczylo;-)
Ide zapalic i spadam poczytac

a,że słodko piszę to czasami bywa słodki,nie powiem,,ale czasami się zastanawiam czy ja dobrze zrobiłam wychodząc za niego

tulaski dla niej

albo fioletowe
Horton Parku
przestałam tez juz brac 'antywłamaniowe'bo moze tez od tego nie mam tego dziadostwa