reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej babeczki
nie odzywalam sie bo mnie chorubsko zlapalo:-( jestem na antybiotyk bo w pon wieczoram myslalam ze umre:-( tak zle sie czulam:-( wczoraj mi troche sie polepszylo-nawet zaczelam konczyc swiateczne sprzatanie, ale dzis znowu brak mi sie i doszedl jeszcze mocny kaszel:-(

witam nowe mamusie.
nie jestem w stanie nic napisac wiecej, nawet zrobieie tosta dla nikoli to byl dla mnie spory wysilek-ide legnac na sofe.

reklama
witam kobietki
agnieszka zdrowka kochana ale cie kobietko rozlozylo:tak::tak::tak::tak::tak::-:)-:)-(
zaneta z tego co piszesz to ksiazka bardzo ciekawa tylko nie wiem czy bym znalazla czas na nia ;-);-);-):tak::tak::tak:
dzis mam taka nadzieje wybieramy sie z kolezanka i naszymi dziewczynami na balet ciekawe jak to bedzie juz na pilates z Daga bylysmy babka dala niezly wycisk bede na to chodzic sesja kosztuje tylko 2.50 wiec nie duzo tylko szkoda ze raz w tygodniu:-:)-:)-:)-(ale jest jeszcze kikboxing:-D:-D:-D:-Di wiele wiele roznych rzeczu oki koncze bo tylko rekjlame im robie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
natalka ty tylko tak mowisz jak podrosnie Claudia to bedziesz chciala:tak::tak::tak::tak::-p:-p
oki konicec na teraz trzeba chatke ogarnac o moze cos upichcic:tak::tak::tak:

witam kochane;-)

ja malo sie odzywam z racji tego ze juz swieta za pasem wiec roboty duzio:-);-);-)
pozatym jestem zamulona ,bo siedzimy juz dlugo w chacie przez te gile malej..i jestem do bani:-:)-(
ZANETA-ja sie chyba na 2-ie jednak nie zdecyduje:no::no:kiedys ,jeszce w sumie do niedawna bardzo chcialam:tak:ale teraz coraz czesciej jednak nie!!!;-);-);-) a co do Twoich ksiazek-to niedalam rady wsz .doczytac co pisalas-ale o tym sikaniu w piach zauwazylam:szok::szok::szok::szok::szok:Boze ,gzdie one tak zyja:confused::szok::szok::szok:...tez bym przeczytala....tylko zeby moj men nie dorwal tej knigi..bo dopiero by powiedzial-widzisz jak kobiety inne zyja...Ty to masz ze mna jak ksiezniczka:crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::laugh2::laugh2:;-)
nic nie napisze wiecej bo nie mam natchnienia...sorry..buziaczki:tak::tak::tak:

Czesc dziewczynki:-)
W koncu sloneczko swieci ale slysze przy zamknietych oknach jak wieje:wściekła/y: no ale lepsze to niz deszcz albo wogole snieg tak jak to wczoraj bylo:szok:

Ja juz dzis wyjatkowo szybko ogarnieta nawet zdazylam juz troche posprzatac:tak: wiec zostala tylko lazienka ale to moj men bedzie sprzatal wiec ja juz prawie wolna:tak: Zaraz jeszcze musze sie za obiadek wziasc dzis zaplanowalam ze zrobie lazanki a wczoraj robilam placki ziemniaczane sama sie zdziwilam ze chcialo mi sie to robic szczegolnie trzec te ziamniaki:-p Ale warto bylo bo placuszki pierwsza klasa:-) Po swietach bede robic chyba placka po cygansku:tak:

graziul powrotu do pelni energii bo tak pusto tu jak malo piszesz:tak:

zaneta moze i ja bym sie skusila na te ksiazke w zasadzie to ja nie lubie ksiazek ale jezeli juz skusze sie na jakas ksiazke to musi byc taka zyciowa tylko tak sie zastanawiam kiedy bede miala na nia czas:crazy: ale moze jak juz bede ja miala w reku to i czas sie znajdzie:tak:

agnieszkauk zdrowka kochana kuruj sie szybciutko:tak:

tynia i wiki to Ty sie wybierasz na ten balet czy corcie zabierasz??:confused:

doris smaczne musza byc te zupki co??;-) a swoja droga to jaki on pomyslowy:tak:

sylwiam zdrowka dla Twoich choruszkow:tak:

majagna ja juz chyba nic wiecej nie bede doddawala bo nie ma co:tak: jesli cos Cie niepokoi to wybierz sie do lekarza:tak:

Oki to narazie byloby tyle musze isc zadzwonic do mojej mamusi bo juz nie dzwonilam tydzien:szok::szok:
PApa milego dnia:tak:

Cześć dziewczynki!

Na dzisiaj koniec porządków. Reszte zostawiam na jutro. :-) Pięknie świeci słoneczko i szybciej wyjdziemy po Filipa żeby mieć dłuższy spacerek.

Agaam- ja placki robie jutro ale strasznie mi się nie chce bo nie lubie trzeć ziemniaków:no:
Graziul- jak mała ma tylko katrek to możesz z nią wyjść. Szkoda ładnej pogody bo jutro ma znowu padać i pojutrze też...:wściekła/y:
Tyniaiwiki- fajnie, że chodzisz na te zajęcia. A co wtedy robisz z Wiki?
AgnieszkaUK- życze zdrówka
Natalka- myśle, że jeszcze zmienisz zdanie. Mi też długo się nie chciało drugiego dziecka i nagle coś mnie olśniło:-D;-)
Doris- zdrówka dla Davida. Mmm... zupa gruszkowo ogórkowa- moja ulubiona. Chyba się wprosze do Was na obiad:-D:-D:-D
Nefretete- super, że chodzicie na te zajęcia. Może mały się wyszaleje i będziesz miała troszke więcej spokoju w domu. No i Ty się rozerwiesz chociaż troszke:tak:
Zaneta- jak skończe moje ksiązki to też sie do Ciebie zgłosze. Ale ostatnio nie mam weny do czytania:sorry2:
Sylwia- jak tam chorowitki?
majagna- ja już nic więcej nie dodam bo dziewczyny chyba wszytsko napisały
Renuska- Filip zawsze zlizuje dżem i Nutelle z kanapek:dry:

Pozdrawiam

hej
U mnie tez porzadki,gotowanie i sprzatanie na tapecie.Misiek pojechał na nockę i oczywiście3 wszystko na mnie spada.A najgorsze to to ze w Swieta pracuje:-(.Ale bigos i ciasto juz mam:tak:.zrobie jeszcze jajka na 100 sposobów i mam wolne:-D.
Dzisiaj jeszce byłam na zakupach w bradford i amelke obkupiłam w nexcie kurcze kupiłam jej z 7 bluzek ,spodnie i getry i zapałciłam 17Łwiec mam juz ją z glowy na następne 3 miech.Dla tych co mają chłopców to polecam bo było tego znacznie więcej niz dla dziewczynek
Graziul Mi jak amela ma katar to tez z nią wychodze ,powiem ci ze nawet lepiej jej sie oddycha.ale jak kaszel i gorączka to juz w domku siedzimy.
ania i agam ja tez lubie placki robić ale tylko dla amelki bo to tylko jeden ziemniak:-D
Nefretete to kiedy robisz kolejne podejscie:-pU mnie to chyba szybko pjdzie wystarczy ze test wyjdzie pozytywny.
Agusia kuruj sie kochana;-)
nic uciekam bigos kończyc buziole i duzo zdrówka dla wszystkich papappa

czesc
agaam nie ja nie chodze tylko wiki :-D:-D:-D:-D
ania ja to wychodze z sali a dzieciaczki same tam zostaja wiki byla dzis bardzo niesmiala moze dlatego ze byla pierwszy raz ale jej sie bardzo spodobalo:tak::tak::tak::tak::tak:wiec napewno bedziemy chodzic oprocz baletu jest jeszcze street dance ale to od 5 latek jezeli bedzie nadazala za wszystkimi to bedzie mogla chodzic wiec w nastepnym tygodniu mam wiki z glowy na 2 godzinki :tak::tak::tak::tak::tak:
dzis chyba wybiore sie na zakupy z P bo trzeba sie zaopatrzec na swieta bo jeszcze nic nie zrobilam jedynie jest saltaka:-D:-D:-D:-Dale to raz dwa i P zrobi cos a ja reszte

Hej;-)

Ja dzisiaj jakiś zalatany dzień miałam, dobrze że już się skończył i dzieciaki śpią, chociaż Olivia to ciągle budzi się. Bidulka ma pleśniawki w buzi:-(
Marcel odwalił dzisiaj numer miesiąca:wściekła/y: Czasami sam sobie ściąga majtki i siada na nocnik, tak zrobił i tym razem jak ja byłam w kuchni. Nagle patrzę a on macza ręce w tych sikach i wciera w Olivii włosy:szok::wściekła/y::szok: W trybie natychmiastowym mała wylądowała w kąpieli bo zbyt ładnie włosy jej nie pachniały:baffled:
Bożeeeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Normalnie aż nie chce mi się nic pisać:sorry2:

Czesc:-)
Ja mam wkoncu meza az na 3 i pol dnia:-D:-DChlopacy jacy szczesliwi:tak:David to z rana nawet do lazienki z J poszedl:-D

SYLWIA-widze ze Marcel zaczyna byc tam pomyslowy jak David:baffled::confused::-D

ZANETA-ja kiedys czytalam recenzje na temat tek ksiazki:tak:wydaja mi sie bardzo ciekawa:-)ale ja juz chyba sobie ja sama kupie w Pl,bo za duza kolejak jest do twojej:-D

GRAZIUL-wiesz co,wydaje mi sie ze jak Twoja Natalie podrosnie i juz sie uspokoi zachce Ci sie drugiego dzidziusia:tak:Ja tez nie chcialam drugiego dziecka jak Kubus mial kilkanascie miesiecy,ze wzgledu ze mi bardzo chorowal,ale jak juz wszystko sie uspokoilo ,to zachcialo mi sie drugiego:tak:ale teraz zaluje,ze tak dlugo zwlekalam, bo jest za duza roznica:dry::sorry2:

AGNIESZKA UK-zdrowka :happy2:

NEFRETETE-widze Ty rzucasz palenie jak moj J:-D:-D

reklama
Cześć.

Dziś miałam całkiem przyjemny dzionek. Rano razem z Czarkiem wybraliśmy się do Leeds na ten nieszczęsny NIN. Wreszcie mi się udało to załatwić i nie przełożyli mi spotkania.

Po załatwieniu spraw urzędowych jako że mieliśmy piękną pogodę udaliśmy się na zwiedzanie Leeds. Kupiłam parę rzeczy dla dzidziusia (np. kocyk - rożek, śpiworek do spania, ręcznik, materacyk do kołyski).
Generalnie bardzo miło upłynął mi dzień.

Postanowiliśmy, że jak będziemy mieli trochę luźnej gotówki to wybierzemy się jeszcze raz do Leeds na jakieś zakupy.

Sywia - dzieci to mają pomysły. Pamiętam jak jeden maluch ze żłobka zrobił kupkę na nocnik i zanim zdążyłam zareagować wyjął jąi się wybrudził......

Jstysiak - ja uwielbiam kupować rzeczy dla dziecka mimo że jeszcze go nie ma. Wiem, że są jakieś przesądy, że się nie powinno , ale ja w to nie wierzę.

No nic uciekam się kąpać i się położę, bo jestem padnięta po dzisiejszej wycieczce.

Do góry