zanetabd7
Fanka BB :)
hejka,my mielismy dzisiaj pobudke o 8,a maly jak przeczuwałam poszedł spac o 12 wczoraj,bo jak poszedl na drzemke o 5 to wstal o 9!!
szkoda ze w dzien nawet godziny nie przespi
juz z nim lepiej,bo rozrabia jak szalony,ale na dwor jeszcze nie idziemy bo kaszle i gluty do pasa wisza
nefretete-szkoda ze blisko mnie nie ma takich zajec,ze mozna na 2 godziny dzieciaczka podrzucic:-(zawsze czlowiek odpocznie no i maly ma kontakt z innymi ludzmi,fajna sprawa

ania1812-no na dziecinnych to ja tez zawsze spedzam tam full czasu,az mnie A nieraz opierdziela,bo czlowiek by wszystko chcial tam kupic i wyplata by poszla cala

agaam-myslalam,ze gdzies w tych rejonach mieszkasz,no ale pomylka nastapila
natalka-dawaj,robcie brata

od razu dwojke wychowasz
ja powoli cos tam planuje
ale A jeszcze nie wie nic na ten temat

chyba by mnie udusil

jakbym mu powiedziala ze zaplanowalam sama dzidziusia

mamatrojeczki-wlasnie tak myslalam,ze i moj maly bedzie jadl te puzzle i chyba ich nie kupie,tylko taki dywanik z narysowanymi drogami i jakimis drzewkami.
dominisia-to zapraszam po ksiazki po swietach
spadam,bo mij krecik juz w sypialni buszuje

nefretete-szkoda ze blisko mnie nie ma takich zajec,ze mozna na 2 godziny dzieciaczka podrzucic:-(zawsze czlowiek odpocznie no i maly ma kontakt z innymi ludzmi,fajna sprawa

ania1812-no na dziecinnych to ja tez zawsze spedzam tam full czasu,az mnie A nieraz opierdziela,bo czlowiek by wszystko chcial tam kupic i wyplata by poszla cala

agaam-myslalam,ze gdzies w tych rejonach mieszkasz,no ale pomylka nastapila

natalka-dawaj,robcie brata

mamatrojeczki-wlasnie tak myslalam,ze i moj maly bedzie jadl te puzzle i chyba ich nie kupie,tylko taki dywanik z narysowanymi drogami i jakimis drzewkami.
dominisia-to zapraszam po ksiazki po swietach

spadam,bo mij krecik juz w sypialni buszuje