reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hejka,my mielismy dzisiaj pobudke o 8,a maly jak przeczuwałam poszedł spac o 12 wczoraj,bo jak poszedl na drzemke o 5 to wstal o 9!!:szok::szok:szkoda ze w dzien nawet godziny nie przespi:wściekła/y::wściekła/y:juz z nim lepiej,bo rozrabia jak szalony,ale na dwor jeszcze nie idziemy bo kaszle i gluty do pasa wisza:-D
nefretete-szkoda ze blisko mnie nie ma takich zajec,ze mozna na 2 godziny dzieciaczka podrzucic:-(zawsze czlowiek odpocznie no i maly ma kontakt z innymi ludzmi,fajna sprawa:-D:tak::tak:
ania1812-no na dziecinnych to ja tez zawsze spedzam tam full czasu,az mnie A nieraz opierdziela,bo czlowiek by wszystko chcial tam kupic i wyplata by poszla cala:-D:-D
agaam-myslalam,ze gdzies w tych rejonach mieszkasz,no ale pomylka nastapila:-D
natalka-dawaj,robcie brata:-D:-D:-Dod razu dwojke wychowasz:-D:-Dja powoli cos tam planuje:tak:ale A jeszcze nie wie nic na ten temat:-D:-D:-Dchyba by mnie udusil:-D:-D:-Djakbym mu powiedziala ze zaplanowalam sama dzidziusia:tak::tak:
mamatrojeczki-wlasnie tak myslalam,ze i moj maly bedzie jadl te puzzle i chyba ich nie kupie,tylko taki dywanik z narysowanymi drogami i jakimis drzewkami.
dominisia-to zapraszam po ksiazki po swietach :-D
spadam,bo mij krecik juz w sypialni buszuje

reklama
hej;-)
o rety!!!:szok::szok: ale znow zescie napisaly duzoooo:szok::szok::szok:
ja teraz nie dam rady przeczytac ani poodpisywac:-:)zawstydzona/y:ale postaram sie potem
u nas troche sie wydarzylo....dlatego nie mialam czasu chwilowo:tak:
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE MOJE MILE:-):-):-):-):-):happy2::happy2:

KASIA-OPROZNIJ SKRZYNKE,MASZ ODE MNIE PW!!!!!:tak::tak:;-);-)

DO POTEM BABOLKI:tak::tak:

Hej !!! mam pytanko,a mianaowicie,od paru dni mam ciagniecia w dole brzucha,przy szybkim wstawaniu,a dzis straszne kucia tez w dolnej czesci podbrzusza,zaczyna mnie to martwic,a nastepne spotkanie z połozna mam 13 kwietnia,i nie wiem co robic,czy czekac ,czy moze gdzies sie udać?Prosze jesli macie jakies doswiadcznia o podobnym pdłozu,to odpiszcie,,,dziekuje :) POZDRAWIAM:)
Nefretete- super ze trafiłaś na takie zajecia,,,dobrze wiedziec,bo po porodzie planujemy przeprowadzić sie do Huddersfield :):):)

Hej:)
ja podczytuję cały dzień ale mam lenia i pisać mi się nie chce:baffled: Wczoraj wkońcu nie zrobiłam nic na obiad, dla Marcela miałam zupę z zamrażalniku a sobie zrobiłam grzanki:-p
Olivia podłapała wirusa od Marcela:wściekła/y:

Majagna
jeśli to są jakieś lekkie bóle to normalne bo macica się rozciąga ale jeśli mocne to wybierz się do lekarza:-) Zdrówka dla Ciebie i Maluszka

Agaam no moja ostro trenuje aż ma kolana pozdzierane:-D Ja dzisiaj właśnie zamontowałam bramkę na górze, na dole mogę zamknąć drzwi więc narazie wystarczy:tak:

Żaneta ja też chętnie pożyczyłabym taką książeczkę, zawsze mnie interesowało jak kobiety gdzieś tam żyją:tak:

Natalka niedługo nauczy się przebierać nogami:tak: Ja skoczka też już nie używam od jakiegoś czasu.

Wiem, że nie odpisałam wszystkim ale mam takiego straaaaasznego lenia:baffled:

hi ya
co za pogoda :-(,a juz sie cieszylam ze na swieta bedzie cieplo.Dominik zdrapuje serek z chleba :wściekła/y:jak ja nie lubie jak on bawi sie jedzeniem ,czy dzieci nie moga po prostu zjesc ? Przynajmniej jest chwila spokoju :sorry2:.Jutro wybieramy sie na swiateczne zakupy ,tego tez nie lubie ,bo zawsze to ja musze myslec co na obiad ,a tu jeszcze swieta ,zwoje mojego mozgu sie przepala :-(.no i juz sie napisalam ,mam kule u reki :wściekła/y:

Czesc:-)
Ja juz tez mam dzieciarnie z glowy:-D
U nas tez David chory,tzn ma straszna chrypke,chyba wczorajszy lod mu zaszkodzil:baffled:
Kuba jutro ostatni dzien do szkoly a potem laba:-):-)

MAJAGNA-ja tez mialam takie lekkie ciagniecia:-)Ale tak jak Sylwia napisala jak sa mocne to tez bym sie zglosila do lekarza:tak:

NATALKA-NO Kuba rozne zupy robi:baffled:dzisiaj Nam zrobil zupe ogorkowo-gruszkowa:szok::-DPoprostu kroi owoce i zalewa woda i to jest zupa w jego wykonaniu:-D:-D

Ide na You can dance

hej :-)

ja tez mam lenia wlasnie zrobilam sobie chyba juz 10 przerwe w ogarnianiu kuchni:-p:zawstydzona/y:
:zawstydzona/y: Claudia nauczyla sie chodzic do tylu ale bez trudu dochodzi do kuchennych szafek i pralki i mi majstruje przy tym:wściekła/y:

ania fajny zarcik:-D nie nie nie ja juz dziekuje za wiecej dzieci :sorry2: jedno mi starczy jak Claudia byla miejsza to chcialam ale teraz jak mam od nie troche luzu bo sie sama zabawi czy moja mama ja wezmie dawid sie zajmie to nieteskni mi sie zajmowac takim noworotkiem:sorry2: no ale mojemu D marzy sie synek jak kupujemy Claudii jakies zabawki to on samochody i takie chlopiece zabawki oglada chyba by sie pobawil:-D a Filipek tekstem dobrym zarzucil:-D

doris no to smaczne zupki :-D:-D

sylwia zdrowka dla maluszkow;-) a dlaczego zrezygnowalas juz ze skoczka ? Olivka tez skakala za duzo:sorry2::confused:

majagna tak jak Sylwia napisala to moze byc rozciagajaca sie macica ja tez tak mialam:tak:

zaneta a chcialabys teraz dziewczynke ??:-p

jestem wieczorowa pora:-Dmlody padł juz podczas u can dance,takze spokoj jest.czekam z niecierpliwoscia az skonczy mu sie ten katar,bo bedak oddychac nie moze.
natalka-pewnie ze bym chciala mala laseczke:-Dpo rowno by w domu bylo,a tak maja przewage;-)
sylwia-bardzo ciekawe sa te ksiazki,ja potrafilam przez jeden wieczor przeczytac jak Pawełek spal:szok:one nie maja tam zycia,nawet dolne czesci ciala czasem im kawałkiem szkla ucinaja:szok::szok:i siedza pozniej zakopane w piachu zeby nie szczypalo jak siku robia!!ale nie opowiadam bo ci chetki narobie:-Dpewnie bedziecie sie w kolejke ustawiac ktora pierwsza po ksiazki:-D:-D:-D:-Dale mam sporo:tak:
dobra,nie smece wiecej,kolorowych laski;-):-):-)

reklama
Do góry