jstysiak
Mamunia Amelki
Hej babeczki
Ja juz po długiiiiiimmmm weekendzie uffffff.Dzisiaj cały dzinek sprzatałam chatkę bo wczoraj to ojjjj.ale przynajmniej dziecko cale i najedzone
A tak pozatym to amelka mi przechodzi dość ostro zabkowanie i momentami mam ochote wlosy sobie powyrywac

Agam,graziul katrina Zdozne dziłchy;-)Moja jak 5 mies temu chetnie siadał na kibelek to teraz sie prezy i krzyczy ,chodz 2 razy na dzien jej sie przypomni to woła ,ale narazie daje jej czas
poczekamy zobaczymy
Mojadzidzia Napewno bedzie słoneczko

Witam nowe mamusie :-):-):-)
Monia faje uczucie zobaczyc swoją fasolkę Cio:-)
Nefretete Powodzenia
Natalka Ja tez uzywałm walkera rewelacja
ale szcoteczkę to masz gratis w pascie do zębów
nic uciekam lulu moze jutro cos popisze pappaap
Życze wszystkim aniłkom zdrówka nio i mamusiom;-)
Ja juz po długiiiiiimmmm weekendzie uffffff.Dzisiaj cały dzinek sprzatałam chatkę bo wczoraj to ojjjj.ale przynajmniej dziecko cale i najedzone

A tak pozatym to amelka mi przechodzi dość ostro zabkowanie i momentami mam ochote wlosy sobie powyrywac

Agam,graziul katrina Zdozne dziłchy;-)Moja jak 5 mies temu chetnie siadał na kibelek to teraz sie prezy i krzyczy ,chodz 2 razy na dzien jej sie przypomni to woła ,ale narazie daje jej czas
poczekamy zobaczymyMojadzidzia Napewno bedzie słoneczko

Witam nowe mamusie :-):-):-)
Monia faje uczucie zobaczyc swoją fasolkę Cio:-)
Nefretete Powodzenia

Natalka Ja tez uzywałm walkera rewelacja
ale szcoteczkę to masz gratis w pascie do zębów
nic uciekam lulu moze jutro cos popisze pappaap
Życze wszystkim aniłkom zdrówka nio i mamusiom;-)

to tylko BB ma czasem taka przypadlosc ze nie lubi chwilowo naszych klawiatur

Nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze, że mam dziś auto:-) Dzieki temu zrobiłam już większość świątecznych zakupów. Najważniejsze, że kupiłam chłopakom prezenty bo potem nie będzie okazji żeby iść do sklepu bez Filipa. Własnie gotuje zupe szczawiową. Wieki juz nie jedliśmy
Do Filipka przychodzą dziś koledzy z klasy więc nawet nie sprzatam bo jak wyjdą to pewnie i tak będzie niezłe burdello