reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Już jezdem:-)
Zakupy zrobione. Obskoczyliśmy tesco, Piknika i Lidla. W Pikniku straszna kolejka do kasy i do mięsnego też:szok: Mam nadzieje, że kupiłam wszystko.

Graziul- pochwal się nową fryzurką.
Sylwia- niezły rozbójnik z Marcela- tak siostre urządzić:-D
Doris- fajnie, że akurat wolne wypadło J chociaż na niedziele Wielkanocną. Nic dziwnego, że chłopcy stęsknieni
Dominisia- super, że w szkole mają takie podejście do dzieciaków. Jakie dziecko nie polubiłoby szkoły gdzie daja lody:sorry2:
Natalka- fajnie, że macie tu rodzinke i możiwośc wyjścia samemu wieczorem. Strasznie mi tu tego brakuje:-(
Tynia- wiesz ja wczesniej zrozumiałam, że to Ty chodzisz na te wszystkie zajęcia:sorry2::-D
Żaneta- jajka są święcone 9-12 i 14-16
Monia- no w końcu udało się z NIN. :tak:
Agnieszkauk- kurcze ale beznadziejnie, że musisz pracować w święta:no:

Zaraz Adamo idzie spać a ja się zabieram za robote. Zostało mi jeszcze sprzątanie łazienki i okno w kuchni. Na razie

reklama
My tez juz po zakupach:tak:Bylismy w tej rzezni po mieso,a tam taka straszna kolejka byla:szok:ale jakos sprawnie szlo:tak:nawet wybor byl w miesie i zeberka byly ladne,a nie widzialam tam ich pare miesiecy:shocked2:No i oczewiscie sami prawie Slowacy szaleli tam:-D:-D
A potem w Pikniku kolejna gigantyczna kolejka:szok:ale tam tez sobie poradzilismy,J stal w kolejce do kasy ,a ja do wedlin i jak ja kupilam to J wykladal towar do zaplaty:-D:-)

ZANETA -i co kupilas kielbase??:-DBo ja najpierw pojechalam do tego nowego sklepu na Manchester road i tam juz nie bylo i sie przestraszylam ze nie dostane:-D
No bo wiesz bb to jest jedna wielka rodzina:-D

GRAZIUL-oj tez jestem ciekawa Twoich nowych wloskow:tak:

NATALKA-milego wieczoru:-)

DOMINISIA-faktycznie dobry sposob na dzieci z tymi lodami,moj Kubus tez bylby wniebowziety:happy2:

MONIA-oj szalejesz z zakupami dla dzidzi :-Dja tez juz sie nie moglam tego doczekac,tylko ogladalam argosa,albo w internecie co by kupic:-D

AGAAM-oj narobilas mi smaka na placka po cygansku:-Dmniam mniam....

A u nas choroba calkowicie rozlozyla Davidka:-(dzisiaj wyglada jak zwloki normalnie:-(kicha i kaszle na zmiane:-(

CZesc mamuski!
udalo mi sie nadrobic czytanko ale na odpisanie juz nie dam rady bo wlasnie dusia mi sie obudzila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u mnie sprzatanie,sprzatanie i jeszcze raz sprzatanie :no: powoli wymiekam i odechciewa mi sie tego calego swiatecznego zamieszania,poza tym dzisiaj przyjechala do nas mamy kolezanka i zostanie do przyszlego tyg,zakupow nie mam jeszcze zrobionych i juz sie boje stania w gigantycznych kolejach w morrisonie,no dobra nie psuje wam nastroju,zmykam do mojego pędraczka ;-)

Monia22310 zdecysowanie przesąd. Ja większość rzeczy miałam kupine przed urodzeniem, dzieci.

sylwia.m Marcel omysłowy synek, mam nadzieje że Julce takie pomysły nie przyjdą do głowy

natalka miałyśmy taki sam pomysł, wczoraj zrobiłam krokiety, więc obiad dla mnie i R. z głowy a dzieciakom frytki zrobiłam.:-):-):-)

agnieszkauk dużo zdrówka

kasia8118 szczęśliwej podróży

tynia i wiki gdzie są takie zajęcia dla dzieci

A miałam się pytać kiedy jest święcenie pokarmów, ale Ania1218 już napisała, dzięki

Ja wczoraj pół dnia na zakupach a dzisiaj od rana przy garach. Gotowanie i zmywanie i tak naokrągło. I niestety jeszcze nie koniec. Muszę dzisiaj jak najwięcej zrobić bo jutro Adaś idzie na urodziny do kolegi z klasy, no i trzeba jaja do święcenia zawieść

Czesc dziewczyny;-)

Dzis tak pozno sie odzywam bo dopiero teraz mam chwilke:tak:
Wczesniej troche zaqbiegana bylam to sprzatanie to gotowania troche no ale tak naprawde to zacznie sie jutro bo doiero jutro jedziemy na zakuy ostateczne:szok:
Dzis na obiad tez mielismy krokiety:tak:
Co do placka po cygansku napisze pozniej bo teraz to weszlam szczerze tylko na chwilke bo zaraz trzeba Mala kapac i samej troche odoczac:sorry2:

Wybaczcie ale nie bede odpisywala wszystkim bo nie mam zbyt wiele czasu bo Vicky juz bardzo marudzi:no:

Zdrowka dla zasmarkanych :tak:
Papa

Kurde to tylko ja taka brudaska i chaty nie sprzatam:szok::szok::-Dstwierdzilam ze mi sie nie oplaca,bo zaraz tak i tak beda nam remont robic ,wiec sie pobrudzi:-D:-DTzn tak pobieznie posprzatalam:tak:
A w kuchni jeszcze nic nie zaczelam,jutro bede robic:tak:

4MUCHY-a dzieci daly Ci zrobic cos w kuchni?
Bo u mnie ostatnio takie wojny sa,a ja przez to nerwowa taka chodze ze szkoda gadac:dry::sorry2:Kuba sobie cos robi,uklada a zarazx przyjdzie David i robi bum i juz jest awantura i tylko mama i mama:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny:-)

Ja dzisiaj też chodzę jak burza gradowa, dzieci skutecznie wyprowadzają mnie z równowagi:wściekła/y: Olivia cały czas chce na rączki a Marcel skacze po stole, wyciaga wszystko z szafek, wrzeszczy że chce pić coli i wogóle się nie słucha:wściekła/y::wściekła/y:

Ja też nie szaleję z porządkami, jakoś nogdy nie pasował mi ten przedświąteczny szał i nerwowa atmosfera. Robota nie zając, nie ucieknie;-)
Na zakupy też jadę dopiero jutro:tak:

HEJ DZIEWCZYNY!!! WIDZĘ ZE WSZYSTKIE JUZ SIE UPORAŁYSCIE Z ZAMIESZANIEM SWIATECZNYM,JA NIESTEY NIE ZACZEŁAM ,W SUMIE WCZORAJ JUZ MIŁAM WOLNE, ALE POSTANOWIŁA Z ŁÓZKA NIE WYCHODZIC,JAKS TAKA NIJAKA BYŁAM,MAŁO JEST TAKICH DNI ,GDZIE NIE MUSZE WSTAC I ISC DO PRACY.ZA TO DZIS OD RANA SZAŁ ZAKUPÓW,KURCZE OKAZAŁO SIE ZE MIŁAM NIEZŁY PROBLEM Z KUPIENIEM KOSZYCZKA DO SWIECENIA,ALE UDAO SIE.DOPIERO TERAZ ZDAŁAM SOBIE SPRAWE ZE TA CIĄZA TAK MNIE TROCHE USTABILIZOWAŁA,BO NIE PAMIETAM KIEDY OSTATNI RAZ SPEDZIŁAM SWIETA W DOMU ,CAŁY CZAS GDZIES SIE BUJAŁAM PO SWIECIE,,ahhhhhhh,TROCHE TEGO MI BRAKUJE,ALE RADOS ZE ZOSTANE MAMA JEST SILNIEJSZA :):):) POZDRAWIAM ,WESOŁYCH RODZINNYCH SWIAT ZYCZE WAM KOCHANE :):):)

reklama
>>>>>WESOŁEGO<< <<<
>>>>>ALLELUJA!!<
< <<<
','.".,','','.".
,','','."., ','.".,','., . '
Słońca, szczęścia, pomyślności,
całe święta mnóstwo gości,
Moc prezentów od zajączka.
co koszyczek trzyma w rączkach,
....... /\../\
.......(" \/".)._...-…….-.
_
.....','/".|".(,
','..............`.
....,".....`....
..........,--..`. \
..,"...@......WI
..... /..'...`...\
.(Y.............
........(............;'';
..`--.____,.....
.......\.......,..;''''
..((_.,----.....
'.,---'.... \._,'_,'
......(((_,-....
..((( _,___,-'
.....$..........
...............$
..$.............
..................$
$(▒▒▒▒▒▒)..(ஜஜஜஜ
)$
§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§
---§§(_)(_)(_)(_
)(_)(_)(_)§§
-----§§(_)(_)(.W
I.)(_)(_)§§
-------§§(_)(_)(
_)(_)(_)§§
---------§§(_)(_
)(_)(_)§§
---------§§(_)(_
)(_)(_)§§
----------§§§§§§
§§§§§§
>>>>>>>>>,<<<<<<
<<<
Życzę, dużo jajek kolorowych,
Świąt wesołych oraz zdrowych!
........... ✿✿✿✿
....... vVVv vVVv vVVv
.......►►►►◄◄◄◄
.. ..(_>@<_).I.(_>@
<_)
. …♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

….(ஜ (▒)ஜ(WI)ஜ(▒)ஜ)
. …♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

.. ..(_>@<_).I.(_>@
<_)
...... ►►►►◄◄◄◄
........vVVv vVVv vVVv
vVVv......✿✿✿✿ ...o00o...
(___).....~Y~._.
(_)_.00✿00..
.~Y~……..|….(_)✿(
_).0000.\
….\|… …..\|/…/.(_)….\|
.\|/.|/.
. ','.".,','','.".
,','','."., ','.".,','., . '
Wielu wrażeń, mokrej głowy,
w poniedziałek dyngusowy.

”” ”” ”” ”” ”” ”””” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ””
nie byłam zbyt aktywna w tygodniu hehhe ale jak każda pewnie z was miałam troszkę zajęć przed świętami wiec obiecuje się poprawić po świętach ;-):-D:-D

Do góry