reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny,

Ja bez humoru totalnie:-( nie mam weny nastroju do tego mnustwo klopotow wyaczcie ale nie bede sie rozpisywala bo uwierzcie mi ale nie mam na to sily. Dobrze ze sylwiam wczoraj mnie odmulila troszke bo jeszcze troche i wpadne w depresje:no:
Dzieki propozycji sylwim dzis tez bede na kulkach mam nadzieje ze chociaz troche zapomne o tym wszystkim dzieki waszemu towarzystwu.
Ide sie szykowac bo troche mam do zrobienia bo jestem w totalnym nie ladzie.
Do zobaczenia:tak:

reklama
Czesc:-)

To jak umawiamy sie na 11 ??tak??:-)

NATALKA-ja w poniedzialek nie moge ,bo moj J wyjezdza ,no i ANIA1812 juz zaproponowala spotkanie u siebie:-D;-)

Ale do parku ja zawsze chetna,tylko to jest zalezne od deszczu:crazy:

Jejku a ja dzisiaj pospalam do 8 .30:szok::szok:ale po wczorajszym dniu z Davidem to mi sie nalezalo:eek:jakies mam zalamanie psychiczne i wychowawcze:-(

Ahaa jedyne co mnie pocieszylo w te smutne dni to to ze zostalam ciocia o 6;15 dzis urodzila moja "bratowa" zdrowego slicznego chlopca:-) 4dni po terminie:-)
Aleee super:-)

cześć wszystkim słoneczko pięknie za oknem ma być do końca tygodnia super:tak::tak::tak::tak:
agaam to gratulacje dla bratowej:tak::tak::tak::tak::tak:
zaraz kończę kawkę i biorę się za sprzątanko a jak Wiki wstanie to napewno po śniadanku gdzieś wybędziemy bo balet ma dopiero na 16ta:tak::tak::tak::tak::tak:więc do usłyszonka

Dzień doberek!

Piekna mamy dzis pogode (a to wszystko dzięki Ampar:-D:-D:-D). Oczywiście skorzystałam z okazji i wsawiłam mega duże pranie.

Doris- to ładnie pospałaś. Ale ja dziś też nie narzekam bo spaliśmy do 7.30:-) Od razu humor lepszy jak porządnie się wyspałam:-) A spotkanko u mnie to we wtorek. W poniedziałek Filip jest umówiony ze swoim kolegą z klasy także Natalko mnie też nie będzie:-( Ale za to jestem chętna na wyjśce do parku jeśli tylko pogoda dopisze.
Agaam- gratulacje ciociu:-) Uszy do góry, na pewno jakoś wszystko się ułoży. Super, że przyjdziesz na kulki, toszke oderwiesz się od tych kłopotów.
Graziul- przykro mi z powodu choroby teściowej. Mam nadzieje, że to nic poważnego.

Na razie

hej laski;-)
jak nie urok to sraczka... Alex ma ospe:wściekła/y: całe szczęście że nie jest bardzo marudny ale musze go pilnować żeby sie nie podrapał bo oczywiscie w GP prócz paracetamolu to nic nie dostałam... nic do smarowania:szok: pani doktor stwierdzila że te maście do sarowania i tak nic nie dają:wściekła/y:
milej zabawy na kulkach
a tym czasem ide pranie powiesic. odezwe sie jak Alex mi uśnie o ile nic mi nie wyskoczy w między czasie

Witam w słoneczny dzien:-):-)
Dawno tu nie zagladalam ,ale jakoś brakło mi czasu:-):-)U nas wszystko ok,moj pracuje i wroci dopiero w sobote,a ja korzystam ,ze jego nie ma przynajmniej moge napisac cos do Was:-):-)Nie bede nadrabiac zaległości,bo szkoda mi czasu w taki piękny dzien:-):-)
Dziś wielkie pranko i pozniej jakis spacer zalicze napewno do Kamilii zajede na kawcie:-):-)
Pozdrawiam Was serdecznie:-):-)
tynia i wiki-dziekuje za spotkanko:-):-)

hej dziewczyny

My wrocilismy o 12 w nocy. Szymon nie spal cala droge- strasznie steskniony byl za tatusiem. Zeby nie bylo- pogode dostarczylam;-) Nawet nigdzie dzisiaj nie wychodze bo mlody wszystkim chce sie bawic naraz:-D:-D:-D Dostal tez nowe zabawki od tatusia wiec dzisiaj wielka frajda:tak: W przyszlym tygodniu bardzo chetna jestem gdzies wyskoczyc:tak: A w weekend gdzies robimy wypad rodzinny nad morze na dwie noce :tak:

Agaam- glowa do gory:tak: Depresjom mowimy precz:tak:
Ania1812- ty to niecierpliwa jestes- ja w nocy przywiozlam pogode:tak: 1.7kg nadbagazu mialam ale warto bylo:-D:-D:-D
mojadzidzia- pieknie laski wygladalyscie:tak:

Ide do synka sie bawic- jeszcze w sobote dwie imprezki urodzinowe mu sie uszykowaly:-)

hejka
ja dopiero dzis podlapalam lepszy humor.Wlasnie jada lody a ja tyle co polozylam Dominika :wściekła/y:,nienawidze tego pierdzikolka ,facet zatrzymuje sie centralnie pod moimi oknami :wściekła/y:.Zaliczylismy dzis pierwsza wielka wyprawe na zakupy bez wozka (na nozkach w obie strony),nie bylo tak zle jak myslalam:-).
nefretete -z tymi masciami to moga miec troszke racji (nie wiem na ile)znajoma smarowala ,a dziecku i tak zostaly okropne blizny na nogach .Powrotu do zdrowia dla Alexa.
mojadzidzia -sliczna coreczka :tak:
Super pogoda ,ogarnelam troche ogrodek z rana o tyle na ile pozwala mi na to moj mini sprzet ogrodniczy :-(.U mnie nadal jedna kreska na tescie :-:)wściekła/y:,widac nie jest nam dane byc liczniejsza rodzina:-(

reklama
My dopiero teraz.
Jeszcze do parku sie wybralismy. Byl dzien sadzenia kwiatow.:-):-):-):-)

Dziéki dziewczyny za spotkanie.:-):-)

nefretete moje dzieciaki przechodziy ospé, jednemu smarowaam drugiemu wcale. Jedno i drugie ma jedna blizne po strupie matce. Adas nad okiem a Julka na srodku czola

ampar witaj , pogoda super

Agaam gratulacje dla bratowej

Graziul xxx zdrówka dla teciowej

Do góry