zanetabd7
Fanka BB :)
ooo rety,a my z kulek poszlismy do mojej kuzynki ,wypilam kawke i ruszylam w droge powrotna do domu i wiecie co??szlam na piechote,godzine

ale Pawelek zasnal i cala droge spal,wiec zadowolona jestem,bo dopiero teraz cyca dostał

od rana pierwszy raz

takze,dziekuje za spotkanie,było super

miło było was poznac osobiscie

teraz chociaz wiadomo do kogo pisze;-)super,ciesze sie ze wreszcie jakos urozmaice moje monotonne dni poprzez spotkania z wami:-):-)i w sobote moze z A jeszcze sie na kulki wybierzemy,zeby zobaczył jak mały sie tam fajnie bawi.dobrze,ze tamten chłopczyk mu krzywdy nie zrobił jak go tym rowerkiem do sciany przycisnal

ide ogarnac chate,bo mam na to 15 min,bo A zaraz wraca,a tu ani obiady ani chata nie ogarnieta

pozniej klikne i odpisze kazdemu z osobna

ale Pawelek zasnal i cala droge spal,wiec zadowolona jestem,bo dopiero teraz cyca dostał

od rana pierwszy raz

takze,dziekuje za spotkanie,było super

miło było was poznac osobiscie

teraz chociaz wiadomo do kogo pisze;-)super,ciesze sie ze wreszcie jakos urozmaice moje monotonne dni poprzez spotkania z wami:-):-)i w sobote moze z A jeszcze sie na kulki wybierzemy,zeby zobaczył jak mały sie tam fajnie bawi.dobrze,ze tamten chłopczyk mu krzywdy nie zrobił jak go tym rowerkiem do sciany przycisnal

ide ogarnac chate,bo mam na to 15 min,bo A zaraz wraca,a tu ani obiady ani chata nie ogarnieta

pozniej klikne i odpisze kazdemu z osobna
ZANETA JA DOPIERO TERAZ PRZECZYTAŁAM TWOJĄ WIADOMOŚĆ
OSCAR W DRODZE POWROTNEJ ZASNĄŁ ALE POSPAŁ MOŻE Z 20 MIN

u nas w wakacje jezdzi kilka razy dziennie
staralam sie troche to zatuszowac ale chyba nie wyszlo:-(