reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej

Moje dziecko pierwszy raz od 3 lat doprowadzilo mnie do lez:wściekła/y: Chyba sie starzeje;-)
A ja wyszlam na spacer dzisiaj bo wczoraj caly dzien spedzilam w domu- przewialo mnie po basenie i polamana bylam:-(
Roksanna1- u mnie tez nic nie przybylo:-) Ale tez nic nie spadlo:-(
Ania1812- wczorajsza noc gorsza byla ale nie okropna:tak: Nastapil u niego etap zlosci i przez 15 min prowadzil wywody ze pojdzie sobie do sklepu i kupi dugiego smoczka, ze moge mu dac nawet jakiegos beznadziejnego itp Najwazniejsze ze dal rade:tak: Zal mi ze nie dojechalam na spotkanie:-(
Nefretete, Sylwiam- fajne zakupy:tak: Ja musialam wczoraj zakupic szymciowi prezen od wrozki duduszki za smoka i odwage- kupilam mu zestaw pojazdow i figurek strazaka sama- radosc nieopisana:tak:
graziulxxx- mily gest ze strone sasiada:tak: A bukiet na pewno przepieknie wyglada:szok:
Agnieszkauk- zdrowka zycze:tak: Ja mialam taki okropny maraton chorobowy od listopada do grudnia- blagam nigdy wiecej:-(

Chyba doszlam do siebie po tym malym skunksie ide z nim pogadac:-p

reklama
Tak właśnie z tego wszystkiego ominęłam historię z palcem. Nefretete ciesz się z palca ciesz. Ja tam jeszcze golę przy moim dziecku nogi ale kiedyś złapała golarkę i naśladowała tatę i całą wargę sobie pocięła. Dlatego teraz pilnuje aby golarki z dala wysoko i jeszcze wyżej.
Ampar pochwal się co zrobił Szymcio :)

Hejka
Ja po spacerku i obiedzie.Teraz tylko byle do wieczorka.
Agaam Gratulacje dla malej:-)
Ampar mnie wczoraj moja tez doprowadziła pierwszy raz do łez:-(.Wiem ze nie raz mnie to czeka ale najgorszy jest ten pierwszy raz.chyba jak ze wszystkim
Nefretete Polecam depilator Braun:tak:bez podraznien i golenie raz na 4 tyg:-D
gdybym wiedziała to bym ci kupiła ślizgawkę do ogródka była w poniedziałek na rynku w shipley za 5Ł.
to jak babeczki chętne na jutro lub piatek,czy raczj na przyszły tydz:-).

hej:-)

ja bylam dzis na krotkim spacerku z mala bo strasznie wialo :wściekła/y: pozniej odpoczywalam nawet po polodniu poszlam z Claudia na godzinna drzemke :-D

ampar co takiego zrobil Szymonek ?

jstysiak ja w tym tyg nie dam rady bo jutro musze sprzatac zawsze robie to w sobote ale teraz idziemy do kolezanki synka na urodziny wiec musze jutro bo w piatek zakupy :sorry:

agaam no to gratuluje zabka :-) chyba go wygadalysmy wczoraj :-D

agnieszkauk zdrowka:tak:

katarina mojadzidzia zaneta co u was kobietki ?? cos zamilklyscie

zajrze pozniej bo na wspolnej leci ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć gaduły:-)

My u rodziców dzisiaj siedziałyśmy. Teraz dzieciuchy już śpią a ja mam zastanawiam się czy poprasować czy nie poprasować;-):-p

Jstysiak jutro ja nie mogę bo szwagier się zapowiedział ale każdy inny dzień jak najbardziej:tak: No i dużo wytrwalości przy fochach Amelki, wszystkie przez to przechodziłyśmy i przechodzimy nadal, ja nie raz płakałam z bezsilności:sorry:

Roksanna kiedyś David Doroty wlazł u mnie do wanny i golił się moją maszynką, miał akurat krostę a raczej strupek po niej, który sobie "zgolił" i polała się krew:szok:

Ampar no ja też jestem ciekawa na co tym razem wpadł Szymon, po tym jak wsadził głowę do kibla to wszystkiego można się spodziewać:-D

Graziul natchnienie do pisania masz ale do mnie ani słówka:angry:;-) Jestem pod wrażeniem gestu Twojego sąsiada:szok: bardzo miło z jego strony.
Pytałaś wcześniej kiedy ten park, a więc wcześniej umawiałyśmy się wstępnie że jednego dnia, póki Kuba, Adaś i Filip mają ferie spotkamy się w parku ale coś nam pogoda nie dopisuje:-(

Ania ja mam takie samo zdanie co Ty. Jaki by Kaczyński nie był to jednak Prezydent który zginął w trakcie "panowania" (wiem że to nie odpowiednie słowo ale nie umiem znaleźć innego) i to mu się należy. Pomińmy politykę - to był przecież przywódca kraju. Uważam że te demonstracje i hasła które tam głoszą są baaardzo nie na miejscu:sorry:

AgnieszkaUK zdrówka:-) To ja chyba też skuszę się na ten termometr, może Kasia8118 będzie jeszcze miała na sprzedaż.

Romi albo mam dziury w glowie albo nie chwalilaś się czy masz syna czy córkę:eek:

Nefretete super ta zabawka i jaka tania:tak: jak masz duży ogródek to ja Ci bardzo polecam kupno trampoliny, Alex na pewno będzie zachwycony.

Agaam suuuuper:-D Gratulacje dla zębatej Vicky, pewnie cieszyłaś się jak głupia jak uslyszałaś ten dźwięk?:-D Teraz już wiesz, dlaczego mała budziła się w nocy.

Tym razem ja się rozpisałam:szok:

Hejka

Julka rozwalia sobie wargę w ogródku. Oczywiście płakała strasznie, płakała płakała i zasneła mi na rękach. Ponieważ była już 18-sta więc chyba to już na noc. Mam nadzieję że się nie obudzi w środku nocy.

Jstysiak, ja jutro nie mogę klimatyzacja w samochodzie mi zaniemogła i jestem umówiona w warsztacie. Mi pasuje piątek albo przyszły tydzień

ampar długo wytrzymałaś moje dzieci już nie raz mnie wyprowadziły z równowagi

Agaam super, gratulacje dla córeczki

Ale przygody miały wasze dzieci z golarkami.:-D:-D:-D:-D

No ja przez te nerwy to nie napisalam :baffled: Niby to nic ale mnie dotknelo:wściekła/y: Od 3 tygodni szymon je jak wrobelek- ladne rzeczy ale strasznie malo. Nie dawalam mu juz slodyczy i robilam przerwy 7 godzin miedzy posilkami- na nic:wściekła/y: Ale co mnie zmusilo do placzu to jego teksty : o nie rosol- tego to ja jesc nie bede:wściekła/y: Najgorsze ze ten tekst jest do kazdego obiadu jaki przygotuje- a zle nie gotuje:-p No a jak mu juz postawilam na stoliku ten rosol i marchewki dzisiaj to wlazil na krzeslo oczywiscie od dupy strony- jak to szymon i mi to wszystko wylal:wściekła/y: Moje postanowienie juz od 2 miesiecy jest nie krzyczec wiec sie poryczlam:-(
A tak w ogole to dzisiaj nawet nie zapytal o smoka do spania:-) jupiii

4 muchy- szymcio sobie dzisiaj przygryzl warge ale to pewnie z glodu;-)
Sylwiam- no pewnie ze nie prasowac:-D:-D:-D Leb w kiblu to mnie wk........;-)
jstysiak- jak juz to ja na piatek- tylko najpierw musze obcykac gdzie:-p Bo jak daleko to ja nie wiem czy dojade:-(
agaam- zapomnialam pogratulowac pierwszej pereleczki

No to narazie

witam wieczorowo;-)
ja juz po prysznicu i w pizamce;-):tak::tak:
jutro planuje wczesniej wstac wiec zaraz do wyrka wskakuje:tak:
AMPAR-moja mala tez ma sceny z jedzeniem ,i tez mnie szlag trafia jasny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SYLWIA-ooooo...wypraszam sobie,jak to ani slowa do Ciebie:szok::szok:
pytalam chyba w 1 podejsciu nawet jak sie udal obiadek dla rodzicieli??;-);-):tak::tak::-D:-D:-Dno i o spotkanko w parku...;-);-):laugh2::laugh2::baffled:
pozdrawiam Was babki i spadam na dzis
dobranoc:tak::-D

reklama
Graziul chodziło mi o dzisiaj;-) no i był to żarcik oczywiście:-D Faktycznie pytałaś też o obiadek, rodzice niewybredni więc im smakowało, najedli się wypili kawkę i pojechali spać:-D

Do góry