reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

;-)
Czesc Wam;-);-)
pogoda byla naprawde cuuudna dzis:tak:
my od rana z mala urzedowalysmy:tak: byla dzis jazda:-D:tak:
najpierw wsiadlam nie w ten bus co trzeba do KATARINy:szok::-D
tzn niby ten ale jakas okrezna droga pelznie,zamiast 15 min to 50!!!:szok::szok::szok:
no i dla niunki bylo juz za dlugo i wszystkie fromage z rana poszly out:szok::szok::tak::tak:
obwymiotowala siebie ,wozek i podloge autobusu:szok::szok:
a ja zatrzymala m bus w biegu i wyskoczylam z hukiem nawet nie na przystanku
no i takie pieknie pachnace;-)szlysmy na nozkach z 20 minut do K.:szok::crazy:
ale dziewczyny sie fajnie wybawily
oczywiscie Nata zaliczyla czolowke z krzeslem i byla kupa placzu:-(
potem bylam odebrac moje okularki:tak:wiec teraz juz widze wasze posty ddoooooooskonale:tak:;-):-D:-D:-D:-D
po owrocie do domu mala zjadla a ja nastawilam obiad (ryz i mieso na gulasz) i wyskoczylysmy jeszce z rowerkiem i pilka przed dom!
no i jak zwykle moja przemila sasiadka angielka mnie zagadala i tylko poczulam smrod palacego sie miecha:szok::szok::szok::-D:-D
do 18 szalalysmy na dworze,super bylo dzis
mala spi ,a ja zaraz do lazieneczki na relax! no i jutro wyruszamy z ranca ,oby pogoda dopisala:tak::tak:
Fajnie ze Wam sie spotkanko udalow parku:tak::tak::tak:pozdrawiam Was babki,pappaa

reklama
Ja tez sie ciesze ze Nam sie pogoda udalal dzisiaj,oby tak zawsze bylo:-)

ANIA1812-ja dopiero teraz doczytalam ze Adas z rana bym niemrawy,w parku nie wygladal na chorego:no:wrecz przeciwnie,tak spokojnie sobie siedzial na kocyku i wafle zajadal:-D:-D

GRAZIUL-ale mialas dzisiaj przygody:szok::szok:A czemu Ci Natka zwyniotowala w autobusie?od placzu??

JSTYSIAK-zdrowka dla Amelki

DOMINISIA-no to masz dzisiaj wesolo w domu,ciekawe o ktorej pojda spac?

Czesc wieczorowa pora:tak:

Moja gwiazdeczka juz spi tzn spi juz od dobrej godzuny:tak: i o dziwo zasnela bez zadnego problemu moze wywietrzyla sie tak dobrze na ddworzu i dlatego tak szybko usnela bo od dwoch dni nie bylysmy na dworzu przez ta pogode:wściekła/y:

Dziewczynki dzieki za spotkanko milo bylo jak zawsze i super ze nam sie pogoda tak udala bylo naprawde cieplutko i slonecznie:tak: oby tak czesciej:tak:

Sylwiam dziekuje za wszystko;-):tak:

jstysiak duuzo zdrowka dla Amelki oby szybciutko jej przeszlo:tak:

Dominisia hehe to bedziesz miala wesolo :-D

Graziul to Natka ma chorobe lokomocyjna? czy od placzu tak jak Doris napisala?

Ampar i jak tam inegracja??:tak:

Hmmm nie wiem czy to juz wszystko co chcialam napisac ale najwyzej zajrze pozniej;-)
Mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze bo w potrfelu mam za duzo:-p i do miasta bym sie przejechala wydac troszke:-p:-p hehe a tak na serio to zabic troche ta monotonnie:baffled:

oki uciekam poki co;-)

Hej laski
Ja własnie wróciłam z mała ze szpitala .I wsumnie dobra decyzja dostała krople:happy: jutro zobaczymy:tak:dzieki Wam babeczki za dobre słówka i pamięć.Najgorsze jest to ze ida jej zabki nr5 czyli biegunka ,goraczka ,katar wszystko naraz.a infekcje ma prawdopodobnie od katarku ,bo wystarczy ze wytrze sobie katar a potem zatrze oczka i zaczyna sie.ale nabardziej mnie zdziwiło jak spuchły jej popołudniu,i pierwsza myśl to kurcze na co ma jeszce alergie:angry:.Ale jetem dobrej myśli.
nic uciekam do wanny i lulu jutro praca:-(Życze miłego słonecznego weekendu:-)

Witam z wieczorka:-):-)
Jaka piekna pogoda dzis była super:-D:-D:-DJutro niby ma byc tak samo;-);-)
Dzisiaj dzien zaczal mi sie na wariackich papierach ,dosyc ze bylam umowiona z Kamila na miasto to zaspalam a bylysmy umowione na 10(ale ona tez wstala pozno):-D:-DPojechalysmy do tego miasta aby pozalatwiac a Ola zapomniala nawazniejszych dokumentow:szok::szok:Normalnie szok ale dojechalysmy i spedzilysmy reszte dnia na dworzu:cool::cool:Moja AGA juz spi a ja wlasnie podloge w kuchni wypastowalam,bo moj dzis wroci conajmniej o 2 w nocy z pracy:baffled::baffled:Wiec cisza i błogi spokoj:-):-)
daga-dzieki za wczorajsze spotkanko:-):-):-)
kasiaj-gratuluje klopsika:-):-)dla Ciebie tez gratki:-):-)

Dzis tez juz dostałam list gdzie Moja Aga bedzie chodzic do reception(chyba tak sie pisze) w koncu:-D:-DDobra laski uciekam korzystac z ciszy:-):-)

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:-):-):-):-) JA CAŁA SZCZĘŚLIWA :tak::tak::-):-) BO PRZYSZEDŁ DO MNIE LIST ŻE EGZAMIN ZALICZONY:tak::tak::-):-):laugh2: Z TEGO WSZYSTKIEGO NIE WIEM CO PISAĆ :-D:-D WIEM ŻE TO MOŻE NIC ALE CIESZĘ SIĘ JAK GŁUPIA:-D:-D:rofl2:
SPANIE U NAS NIE WYSZŁO:no::no: JAK POŁOŻYŁAM DZIEWCZYNY DO ŁÓŻKA I JUŻ MIAŁAM JA SIĘ KŁAŚĆ ALE MYŚLĘ ZERKNĘ JESZCZE RAZ DO NICH PATRZĘ A KOLEŻANKA PŁACZE :-:)-( A JĄ ZĄB ROZBOLAŁ :-:)-( DAŁAM JEJ SYROP ALE SPYTAŁAM CZY CHCE DO MAMY A ONA ŻE TAK I MÓJ JĄ ZANIÓSŁ ,ALE MOŻE DZISIAJ PRZYJDZIE:tak: ZOBACZYMY:happy:
ŻYCZĘ MIŁEGO DZIONKA ZAPOWIADA SIĘ NIEŹLE :tak::tak::-):-) DO SPISANIA

:-):-)witam w ten piekny dzionek:-D:-D:-D
my z ranka poszlismy na poczte,a teraz mlody spi,stary poszedł odebrac auto z warsztatu bo MOTsie konczyl,wiec nastepny wydatek byl,ale jak dupsko sie chce wozic to trza placic:tak::tak:u nas bez zadnych zmian,tylko tragedia mnie przybila,bo czlowiek sie klóci o byle g...o,a na drugi dzien moze juz nas nie byc:-:)-(wspołczuje bardzo tym rodzinom,bo wiem jak to jest jak sie traci bliska osobe z dnia na dzien:-:)-(
sylwia-jak tylko dotre na spotkanie to wezme pare ksiazek i sobie powybierasz:tak::-):-)
natalka-no,A caly czas tam pracuje wiec moze sie jakos wybiore do ciebie,tylko nie wiem kiedy,ale tym razem wsiade w metro:tak:
dominisia-gratuluje zdania egzaminu!tez mysle zeby sie zapisac do szkoly,ale nie wiem jak sie zabrac za to,bo jakies filie sa czy cos i nie wiem gdzie to dzwonic trza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jstysiak-to dobrze ze pojechalas do tego szpitala,bo w tych przychodniach to sie prosza o dobra zjebke.ja bylam w czwartek na szczepieniu i 3.5 godziny czekalam,a pozniej powiedzieli ze zamrazarka zepsuta co szczepionki w niej trzymaja!:wściekła/y::wściekła/y:jakby nie mogli od razu powiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wlasnie A wrocil z warsztatu i auto nie przeszlo MOT,trza robic hamulce i jeszcze cos i 150 funtow czesci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o boze zaraz sie wkur.....masakrycznie,bo jak nie urok to sraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam w ten piękny dzionek!

Cichutko dziś na forum pewnie korzystacie z pogody. My dziś zrobiliśmy sobie grilka. Filip odkąd przyszedł z polskiej szkoły to wpadł do domu tylko na obiad.

Zaneta- chyba rozniosłabym tą przychodnie jakby mnie coś takiego spotkało. Siedzieć tyle godzin z małym dzieckiem i jeszcze nic nie załatwić:no::szok: Nie zazdroszcze wydatków na auto:no:
Dominisia- gratuluje zdanego egzaminu.
jstysiak- jeszcze raz zdrówka dla Amelki. Ale się biedactwo namęczy:-(
Agaam- udały się zakupy?
Doris- mi Adaś wydawał się za spokojny. I jeszcze tak szybko zasnął:szok: Wieczorkiem męczył go kaszel ale dziś jest już ok:tak:
Sylwia- wyprasowałaś? Ja tak:tak: W końcu:-D:-D:-D Tylko zostawiłam rzeczy J bo mnie wczoraj wkurzył:rofl2:

Powiem Wam, że ciesze się, że jutro koniec żałoby bo mam już dosyć. Idzie popaść w depresje. Znowu ograniczyłam oglądanie TV bo co chwila miałam świeczki w oczach.:-:)-:)-(

Na razie

reklama
Do góry