Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Sylwiam bedziesz szla na plac zabaw? czy masz jakis inny plan?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
za to teraz leżą ładnie poskładane kupki rzeczy i czekają aż wyniosę je do szafek

i powiesz mi czy juz sie zastanowilas:-)

rezerwacje porobione juz chyba od dawna

bo jutro musze do banku malemu konto otworzyc,a w czwartek do natalki moze skokne,wiec ktory dzien Ci pasuje jutro albo piatek to sie ugadamy gdzies,zabierz katarine to bedzie fajnie

ale mala kaskaderka z niej
a z ciebie normalnie chirurg jak reke sobie przekrecasz

to metrem bedziesz jechala ??
zaraz sprawdze na stronce mam nadzieje ze nie bede musiala sciagac :-)
to jak bedzie jakies spotkanie wieczorne to my przy soczkach 

Pewnie znowu będe się za to zabierała kilka dni
Współczuje nocek- u nas też jest ciężko ale nie przez katar (chociaz też ma) ale przez ten p.....y kaszel

Jak przeczytałam o nastawianiu ręki to aż mi ciary przeleciały