reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej laseczki
ja w dalszym ciagu chora, choc lepiej mi mowic i nie kaszle tak jak ostatnio-3 tygodnie gechenny i mam zamiar isc do lekarza w srode/choc nie wiem czy to ma sens, bo pewnie stwierdzi ze jak juz tyle jestem chora i mi sie poprawia to nakarze brac paracetamol- jejjjjj jak to sobie wyobrazam to otwiera mi sie noz w kieszeni:wściekła/y: ale ja nie sprawdze to sie nie przekonam czymialm racje

dzis od 2 tygodni bylysmy z nikola na play grupach -super bylo, mala zachwycona no i jakis kontakt z dzicmi miala.
wiecie co tak pisze do was a kolomnie na stole stoja lilje-wlasnie sie rozwiktaja i cudownie pachna, tak intensywnie ze sprawdzilam czy odswierzacz nie jest wlaczony:-p
ania1812-ja tez wczoraj jadlam miesko z grilla/mojemu tak nagadalam ze zrobil mi suprise jak wrocialm z pracy:-D
doris-ja potrzebuje motywacji do sprzatania/dzis nic kompletnie mi sie nie chce/tylko przed oczami ma sofe:-) i legnac na niej z cosmo:tak: fajne artykuly sa:-D
sylwia-ja tez sie moge wprosic na gulasz i buraczki??:zawstydzona/y::-pmniammmmmm:-D
justysiak-oby ta twoja biedna amelke choroba opuscila na dobre. :tak:
kasiaj-gratulacje dla szczesliwej mamy:-D
aagam- zazdrosze tobie jaki i innym zmotoryzowanym. ja to wozek i nogi, ewentualnie autobusik:baffled:
amparoweczko- ja zostawialam zyczonka na nk, ;-) ale jeszcze raz NAJLEPSZEGO

reklama
dzien doberek,no pogoda faktycznie robi sobie z nas kpiny:-D:-D:szok::szok:ja myslalam ze juz na dobre wiosna zawitała a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y:mlody spi,o juz sie budzi wiec musze sie streszczac.wzielam sie za generalne porzadki w szafach i wszystko z nich wywalilam i poukladałam od nowa:-D:-Dale troszke naszykowalam do clothing banku,bo trzymam ciuchy ktorych nie nosze,normalnie jak moja mama:-D:-D:-D
agnieszkauk-wspolczuje ci chorobska,i to jeszcze takiego dlugiego:szok::szok:
ania1812-boze jak ja bym chciała zeby moj sie sam odstawil od piersi,juz daje mu tylko do zasypiania i w nocy,ale nie wyobrazam se co to bedzie jak go calkowicie odstawie,bedzie sie darł cale noce:szok::szok:
agaam-ja tez zazdroszcze tego ze sobie autkiem smigasz ,tylko ja taka picza,ze prawko mam 5 lat a jak mam jechac to cala zlana potem jestem,nie wiem czemu mam taki dziwny strach,ale chyba musze wykupic sobie pare jazd i wyrusze w trase:-D:-D:-D
sylwia-ja tez chce buraczki na obiad,ale dzisiaj mam golabki z wczoraj:-)ale musze crobic kotlety mielone i buraczki w tyg:tak::tak:
dobra ide kawke se pyknac bo jeszcze nie pilam:szok::szok::szok::szok:do pozniej

hej

jaka mila niespodzianka na forum. Dziekuje serdecznie za wszystkie zyczenia:tak: ja od niedzieli strasznie zle sie czuje. Ani przeziebienia ani nic ale polamane plecy mam i leze i zdycham. Wczoraj ledwo z lozka sie zwloklam. na paracetamolach lece i plastrach rozgrzewajacych. Wiec wszystkie zyczenia odnosnie zdrowia przyjmuje naprawde bardzo chetnie i goraco te inne zreszta tez i jeszcze raz dziekuje.
postaram sie odezwac wieczorem jak nie zasne jak zwykle o 20:-( Nie moge glowa ruszyc, ogladac sie z tylu w lustrze ani za szymonem. dzieki za to ze artur ma wolne

ANIA1812-ja w sumie zadowolona jestem z wczorajszych zakupow,kupilam bramke na lozko dla Davidka:tak:i dla Kubusia buty,prawie nowe:tak:

No i wczoraj David mial pierwsze spanie w lozku i niestety wychodzil z Niego:crazy::crazy:z 10 razy tak wedrowal,az wkoncu zasnal w naszym lozku:baffled:
Ale dzisiaj juz zasnal u siebie:-)moze dlatego ze poszedl pozniej spac:tak:

AGAAM- ja wiem ze tak nie masz codzinnie,tak sobie zartowalam:-D
A z tym sprzataniem to mowilam o kuchni,w szafkach ,ale niestety podlogi trzeba okurzyc i umyc bo juz sie kleily:-D:-D

AGNIESZKA UK-mi tez by sie nie chcialo ,jakbym wczoraj byla w pracy:-)wiec opoczywaj sobie:-)

Udalo mi sie nie zasnac- chociaz taka zamulona lekami jestem ze i tak nie kontaktuje:-(
Sylwiam- biorac pod uwage moje polamanie to chyba ze 100 lat starsza:-(
Doris78- ja tez bez mozliwosci grilowania. Trzeba sie wybrac do bolton abbey- tam mozna grilowac do woli:tak:
Ania1812- gratulacje odstawienia:tak: Ja tez bylam zaskoczona ze szymon nie marudzil- a wrecz bylo mi smutno:-( Niby czlowiek chce a jak juz ma to jakos mu smutno;-)
Agaam- pewnie ci sie niezle micha cieszy z powodu autka, co:-)
Roksanna1- zapros mnie a ja ci rozpale i jeszcze upichce bo nie mam gdzie:tak:
agnieszkauk- zdrowka:tak:
Monia22310- a jak tam samopoczucie? Teraz chyba najfajniejszy okres sie zaczal:tak:;-)

Jakas herbatke bym wypila. Maz to juz ma mnie chyba dosyc:no:

hej:-)

u mnie nic ciekawego :-p podczytuje was ale nie moglam sie zebrac zeby cos napisac:zawstydzona/y:

acha moj d dzwonil wczoraj do ambasady i sie okazalo ze jednak nie musimy zmieniac tez literki :tak: zrobia nam tak paszport a w polsce nam zmienia:tak: tylko mam do was pytanko jak robilyscie zdjecie do paszportu to trzeba malym sciagac kolczyki ?? bo ja nie mam pojecia jak to zrobnie:zawstydzona/y:

jstysiak mi nawet bardziej pasuje przyszly tydz:tak:

ania ale łatwo poszlo :tak: a Adas pije teraz butle czy tez nie chce ?:sorry2:

agnieszkauk zdrowka:-)

doris jak dawidek spal w swoim lozeczku?

zaneta to jednak zostajecie na tym mieszkaniu? bo domku szukaliscie

czesc z rana pogogda za oknem swietna ale ciekawe jak jest w rzeczywistosci
wiki wczoraj tak sie przewrocila na hulajnodze ze rozwalila czolo warke i nosek mowila ze za szybko skrecala ale jak jej sie mowi wolniej to nie i tego sa skutki przez to u snela wczoraj o 19tej i wstala juz o 8mej a mi wczoraj jak reka przeskoczyla normalnie myslalam ze jest zlamana ake orzekrecilam ja sobie spoorotem troche pobolalo i jest oki
natalka ja nie sciagalam Wiki kolczykow ale wszedzie jest gdzie indziej mi sie wydaje ze nie trzeba:tak::tak::tak:
agnieszka zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka:tak::tak::tak::tak: ciebie to zawsze cos musi dopasc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sylwia ja buraczki uwielbiam jak napisalas to mi slinka ciekla pychotka :-D:-D:-D:-D
jstysiak jak tam Amelka dobrze juz z tym drugim oczkiem ja dodatkowo przemywalam przegotowana woda tak zalecila mi lekarka wiki tez strasznie miala zaropiale oczka ale przeszlo
oki trzeba sie zaraz myc bo na 13ta na angielski :-D:-D:-D:-Di ogarnac domek zreszta jak zawsze
a mojadzidzia co z toba katarina to samo co z wami dziewczyny????????

Dzień dobry
Natalka współczuję z tym zdejmowaniem kolczyków, aż mnie ciarki przeszły, ale może nie będzie tak źle.
Ampar bo z grilla to nam można jeść do oporu ;-);-);-). A jak tam poczynania z dietą:rofl2:. Ja już wróciłam na dobre do diety ale waga stoi, oj stoi.
Doris u mnie szkolenie spania samemu dopiero przede mną, :baffled: ale odkładam to cały czas w czasie.

Wstawać śpiochy

Czesc mamuski:-)

My jjuz po pierwszej kawce i sniadanku teraz Mala mi zasypia i jak tylko sie obudzi to idziemy na spacerek:tak:

tynia i wiki biedna wiki oby szybko sie wszystko zagoilo:tak: tulaski dla niej;-)

ampar pewnie ze sie cieszy a od wczoraj jeszcze bardziej:-p
tylko ja sie tak ciesze a bedzie trzeba wsiasc do auta to bede sie bala:-p bo ja jezdze autem ale tylko tam gdzie znam drogi a w nowe miejsca to sie bede bala:zawstydzona/y: ale bede musiala sie przelamac:-D

Ania zazdroszcze Ci bo moja Mala to ani mysli zrezygnowac z cyca:no:

Oki ide sie szykowac
Milego dnia zycze kobietki:tak:

reklama
Roksanna no i obudziłaś mnie:sorry2:;-)

Ciekawe jak tam na dworzu bo słoneczko pieknie świeci ale mocno wieje:wściekła/y: może nas nie zdmuchnie jak pójdziemy na spacer:-D

Natalka na stronie konsulatu jest szczegółowy opis jak zdjęcie powinno wyglądać, chociaz teraz tak mi się przypomniało że Olivia miała z kolczykami bo zdjęcie robilam w grudniu a przekuwałam chyba w listopadzie:tak:

Ampar zdrówka:-)

Tynia jak czytam twoje opisy to aż mnie ciary przechodzą:szok: wiki rozwalona wara, Ty przekręcasz sobie ręce:szok::szok:

Ania no to masz już dorosłego synka jak sam się od cyca odstawil:-D Olivia ciagle zsmarkana i przez to w nocy budzi się milion razy:wściekła/y:

Spadam na kawkę.....

Do góry