sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
heh no właśnie teraz doczytałam że Wy nie do Pl, a jeśli mogę spytać gdzie ciągnie Twojego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

,bo one sa wazne do 2-go maja wiec do przyszlej soboty
i nawet w nocy sie obudziala raz i musialam herbatke jej robic nie wiem co sie z nia dzieje :-(
a tam tak glosno w domu to tv musze sciszac nawet jak ona idzie spac

juz nawet ja tak jezeli nie bedzie nas stac na powrot do polski to ja pojade sama a on bedzie tutaj dalej zarabial :-( a ja bede u mojego taty :-( ale Natka tez pulchnitka byla
a teraz taka laseczka
:-)

ALE NAJPIERW OSCAR OBUDZIŁ SIE NA BUTLE O 6
I ZARAZ SOBIE PRZYCIĄŁ KOMARA 
JA CHWILĘ TEŻ NIBY POLEŻAŁAM PATRZĘ A TU DESZCZ LEJE

A MY PRANIE NA PODWÓRKU ZOSTAWILIŚMY 

OBY WIĘCEJ TAKICH BYŁO 
POMIMO TEGO ŻE CZŁOWIEK TEN ANGIELSKI ŁAMIE TO JAKOŚ SIĘ DOGADAŁ
A PO PIWKU TO JUŻ LEPIEJ SZŁO
W NASTĘPNĄ NIEDZIELĘ MAJĄ NAM POKAZAĆ GDZIEŚ NIEDALEKO ZAMEK I RZECZKA 
ŻE PODOBNO SUPER TAM JEST OBY POGODA TYLKO DOPISAŁA

MIŁEGO DNIA
niespodzianka.
ale mialam nadzieje ze jednak sie pomylili
Ale wiecie co ja w sumie lubie jak w takie ladne dni ,czasem popada bo wtedy mozna dom posprzatac wkoncu

Bo mi nie pasuje czwartek ,ani piatek -w przeciwienstwie do wiekszosci.Chyba ze bedzie bez Nas

No i trzeba tez brac pod uwage ze lepsza szkola moze byc dalej od domu i wtedy niezbedny niestety jest samochod

moj Kuba bal sie wejsc na te filizanki

no i babskimi spotkaniami. Dobra zabieram sie do nadrobienia lektury

:-(
trzymam kciuki za dalsze powodzenie no i gratuluje dotychczasowych osiagniec
bedziemy tesknic,szkoda ze sie nie poznalysmy osobiscie:-

a tak powaznie to mamy pod uwaga pare miejsc np.Szwajcaria,New Zeland,moze i Canada;-) ciezko cos na pewniaka planowac ,bo dzis sie tak szybko wsz.zmienia.Wczesniej myslelismy tez o Islandii,ale tam juz sie zmienilo i padaka jest
tak samo jak planowalismy kiedys wyjazd do Stanow na cieplutkie Californijskie wybrzeze,ale jak juz przyszly wizy to i na Natke przyszedl czas...no a teraz to tam jest kibel straszny(chodzi mi o war finansowe);-)
-choc domy z basenem mozna kupic okazyjnie nawet za 70 tys dolcow

a naprawde fajne ,nie to co tu Angole nazywaja domami
moj to wieczny ryzykant i ciagle probuje podazac tam gdzie moze byc lepiej;-)

:-)

mowilam kolezance wczoraj ze glowa mi lupie i chyba na deszcz
;-)a co do tego ze fajnie czasem taki jeden dzien niepogody to ja sie zupelnie zgadzam,bo jak cieplo to czasu brak na domowe obowiazki