mojadzidzia
Fanka BB :)
Dzien doberek mamuski!
moja Dusia wlasnie zasnela wiec mam czas zeby poklikac troszke i wreszcie sie przebrac bo poki co nadal w pizamce i szlafroku
wybieram sie na miasto troszke polazic i moze przy okazji cos fajnego wypatrze 
sylwiam.m ale narobilas nadzieje na tanie wczasy

polowa z nas sie napalila a ty zapomnialas o tak waznym szczegole,a mowia ze zero to znaczy nic 

natalka1990 o pogode to raczej nie musisz sie martwic,mozna powiedziec ze zawitala u nas wiosna,milego dnia!
moja Dusia wlasnie zasnela wiec mam czas zeby poklikac troszke i wreszcie sie przebrac bo poki co nadal w pizamce i szlafroku
wybieram sie na miasto troszke polazic i moze przy okazji cos fajnego wypatrze 
sylwiam.m ale narobilas nadzieje na tanie wczasy

polowa z nas sie napalila a ty zapomnialas o tak waznym szczegole,a mowia ze zero to znaczy nic 

natalka1990 o pogode to raczej nie musisz sie martwic,mozna powiedziec ze zawitala u nas wiosna,milego dnia!

MÓJ WŁAŚNIE SIĘ WYBIERA PO TRUNKI 
PO NOCCE JEST ALE NIE IDZIE SPAĆ

BO Z MOIM JAK SIĘ WYBIERAM NA MIASTO TO DO DZIESIĘCIU SKLEPÓW WCHODZIMY TYCH CO NIE TRZEBA
nie odzywalm sie troszke, bo jak najwiecej czasu spedzam z nikolka na powietrzu, albo jakies inne rekreacje. tymbardziej teraz jak jest super pogoda i wczoraj zakupilismy nikoli piaskownice do ogrodu-w ksztalcie jablka(polowka moze sluzyc jako pisakownica a druga jako basen-super sprawa, a na noc obie polowki naklada sie na siebie) nikola zadowolona na maxa-nie chce schodzic z ogrodu.