My juz po hustawkach,obiadek gotowy,czekam tylko na siostre P i trzeba do pracy zmykać
Z tego co wnioskuje to duzo chetnych na jutro
to zapraszam od 10.00.
ampar spokojnie zdązysz;-)
Roksanna Witam wsrod twardzielek
ania Jeja jak szybko mu poszło ,buiolki od cioteczki
Doris Ja jej daje fenistil w kroplach,ale kurcze średnio pomaga,ale chyba zaczekam na wizyte w szpitalu ,to mozie zirtek pomoze
ale dzieki kochana
graziul a gdzie ty masz przychodnie
aggam ja mieszkam blizej centrum
zmykam powysyłać wam adresy

Z tego co wnioskuje to duzo chetnych na jutro
to zapraszam od 10.00.ampar spokojnie zdązysz;-)
Roksanna Witam wsrod twardzielek

ania Jeja jak szybko mu poszło ,buiolki od cioteczki
Doris Ja jej daje fenistil w kroplach,ale kurcze średnio pomaga,ale chyba zaczekam na wizyte w szpitalu ,to mozie zirtek pomoze
ale dzieki kochanagraziul a gdzie ty masz przychodnie
aggam ja mieszkam blizej centrum

zmykam powysyłać wam adresy
a jak już to na bank spóźniona. Kamila ma być między 9 a 10 ale ona zawsze się spóźnia więc zanim przyjedzie i zrobi foty to pewnie trochę czasu minie.
.Zapisalam dzis Dominika do szkoly ,przychodze do domu ,patrze na karteczke i wszystko jasne-kobieta chyba za bardzo zestresowala sie przepisujac nazwisko ,bo juz DATE URODZENIA! zle przepisala .Czasami przeklinam dzien ,w ktorym powiedziam ,ze dziecko bedzie mialo nazwisko ojca -Rajczakowski !!
.Ja w sobotę tez jakoś dziwnie się czułam z rana ledwo wstałam z łózka a po południu aż do wieczora leżałam bo tak mi było niedobrze że szkoda gadac w ciąży czułam się lepiej niz tego dnia sama nie wiem c mi jest brzuch mnie lekko pobolewa i z rana wiecznie zaglądałam do ubikacji już myślałam że nie będe w stanie Krystiana zaprowadzic do przedszkola ale jakoś zebrałam sie do kupy i poszłam
.To tyle o nas