reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc kobiety ja dopiero teraz bo byla w keighley potem wiki zaprowadzilam na balet i zaraz trzerba bylo po nia isc z powrotem a przed chwilka ugotowalam dopiero obaidek wiec mam chwilke cos napisac
mojadzidzia z checia tylko kiedy a i czy masz ten odkurzacz co sciaga wode:tak::tak:
roksana biedna kociczka
dziewczyny a wy co dzis tak malo katywne myslalm ze bede miala do0 nadrobienia kilka stron a tu raptem kilka postow :-p:-p:-p:-p

reklama
Witam sie i ja dzis:-)
ja zmeczona sie bardzo czuje -dlatego nie pisalam caly dzien:sorry:
pozatym A.mial dzis labe wiec robilismy zakupy i inne wazne rzeczy;-)
ta pogoda mnie zamulila bardzo,ide kolacyjke zrobic i do wyrka
jutro nadrobie;-):tak::happy:

P.s.bardzo sie ciesze ze tyle jest chetnych na kawusie u mnie:happy::happy::happy:
w weekend Wam powysylam adresik:tak:
no i musimy sie dogadac w ktory dzien w koncu najlepiej:happy:;-)

Ostatnia edycja:
Witam Wieczorkiem

Julcia wygląda lepiej. Opuchlizna prawie zeszła. Generalnie wyglądała straszne, ale naszczęście cały czas humorek i apetyt jej dopisywał więc nie martwiłam się aż tak bardzo.Dzięki za życzonka, :-):-):-):-):-)doris78 wcześniej już jej dawałam jej nurofen, ale i tak lekarz mówił że to może być od tego. W każdym razie zalecił zmienić na paracetamol albo na calpol

Graziul ja też chętnie Cię odwiedzę, dla mnie dzień obojętny:-)

roksana ja właścieie dawałm Julce nurofen bo ma tą strzykawkę, straszne ułatwiało życie, no ale cóż paracetamol właściwie też można podawawć strzykawką

kasia. j jak tam Julcia, mam nadzieję że problemy mineły

Ufff...wreszcie moj maly wariatuncio zasnal,po akcji z brzoskwinia jeszcze nasikala mi na dywan bo pozwolilam jej polatac bez pieluszki :baffled::-D
tynia i wiki niestety nie mam tego odkurzacza :-( ale spokojnie dalam rade,zpralam gabeczka i wyglada jak nowy :-D
graziul xxx ja rowniez chetnie do ciebie sie wybiore wiec poprosze o adresik :tak:
dziewczynki,w imieniu mamy dziekuje wam wszystkim za zyczenia zdrowia dla niej,na pewno sie przydadza :tak: a w imieniu Dusi dziekuje za komplementy i mile komentarze
zanetabd7 5minut :szok: twoj Pawelek to rekordzista :-D:-D:-D a jak tam zabki?co do butli to ja rowniez kupilam kilka a takze kilka roznych smoczkow no i wszystko do d... w szafce mam jeszce nieotwarty podgrzewacz do butelek :eek:
Agaam zycze ci duuuzo cierpliwosci podczas zasypiania ksiezniczki,jeszcze troche i wasze wysilki zostana docenione,fajnie ze maz cie wspiera ;-)
Agnieszka uk buziaczki dla was dziewczynki a szczegolnie dla Nikolki i duuuzo zdrowka!! Duska tez sprawdza noga czy jestem obok a jak mnie nie czuje to ciagnie za mojego jaska jezeli go przemiesci to znak ze mamy nie ma obok i zaczyna krzyczec :oo:
doris78 mama juz od 6tygodni pracuje,przewaznie robi 4dni po 12godzin i jak tylko cos sie zepsuje to pierwsza chetna zeby isc do domu,ale szkoda mi jej jak przychodzi po pracy do domu taka padnieta,zazwyczaj kapie sie i zaraz do lozka

Hej:-)

Ja oglądam "m jak milość" z przyszłego tyg i uwaga, uwaga......prasuję:szok::szok::rofl2: Zostało mi jeszcze tylko kilka łaszków:tak:
Od tej pary chyba mózg mi przestał pracowac bo nie wiem co napisać:baffled:

Zdrówka dla chorych, uśmiechu dla smutnych, wytrwałości dla walczących z pociechami i słoneczka dla nas wszystkich:-):-):-)

hej

Na poczatku chcialam zapytac czy ktos jutro wybiera sie na kulki bo moje sa zamkniete i wybieram sie do bradford- pewnie na bd4:-)

Po drugie w harewood house pomiedzy harrogate a wetherby w niedziele i poniedzialek bedzie strazak sam, pepa pig i noody- jezeli ktos jest zainteresowany. Jak bedzie ladnie mozna by zabrac jakies kocyki i zrobic potem piknik:tak: Ja sie wybieram w dzien w ktorym bedzie ladnie:tak:

Doris78, zanetabd7- polecam sie na przyszlosc:tak: Jezeli tylko bedziecie potrzebowaly pomocy w sprawie wycieczki chetnie pomoge i cos wam wyszukam:tak:
Kasia8118, Nefretete- dzieki za odwiedziny i oby czesciej:tak: Tylko jak to sie stalo ze dzieciaki prawie wogole nie nabalaganily:szok::eek: Czasami wiecej mam sprzatania po szymonie:-D:-D:-D
Sylwiam- tak pieknie z tym przedszkolem to tez nie jest:no: 15min przed wyjsciem jest straszna histeria ze nie chce isc:-( Ja jestem bez sniadania , cala w nerwach i z bolami brzucha. Ale najwazniejsze ze w przedszkolu nie placze:-) No i przyznaj ze na mjak milosc super sie prasuje, co?;-)
Natalka90- ja nigdy nie moge zdazyc- zawsze mi wszystko wykupia:wściekła/y: Nie umiem bidowac:no: A mialam odlozone buciki, stroj buzza astrala i weekend w londynie dla artura siostry:-( No coz poszperam znowu:tak::-)
mojadzidzia- modelka pierwsza klasa;-)
roksanna1- wspolczuje z kotka:-(

witam z wieczorka:-)

zaraz ogarne kuchnie ide pod prysznic i do wyrka o ile Claudia sie nie obudzi bo juz jedna jazde zrobila z tym placzem :-:)-( a myslalam ze juz dobrze no nic chyba w poniedzialek jednak przejde sie do gp:-(

ampar a wiesz ze w keighley tez sa kulki tu zaraz kolo mnie szkoda ze nie jezdzicie tu na kulki :-(

roksanna biedny kociaczek :-(

sylwia wyobrazilam sobie Ciebie z zelazkiem i klawiatura w reku i wzrok raz na m jak milosc a raz na bb :-D podzielna masz uwage :tak:;-):-)

tynia i wiki Ty co chwilke jestes w Keighley a do mnie nie zajrzysz :-(

dobra ja uciekam bo nie wiem ile mala jeszzcze pospi do juterka :tak:

Hej laseczki ja strasznie połamana po kawce u Ampar3 chyba za długo siedziałam :baffled::-D.
roksanna i mojadzidzia dzięki :tak:;-).
graziul wiadomosc dostałam spoko nic się nie stało ;-).Dziękuje za adresik ;-).
Sorki ale dzisiaj już więcej nic nie napiszę bo strasznie zmęczona jestem:sorry:.Wpadłam tylko napisac że zostało mi jeszcze kilka ostatnich voucherów więc kto chętny to pisac i odbierac:tak:;-).

Witam się i ja po przerwie

Przy Milenie nie mam kompletnie czasu na napisanie czegokolwiek jak tylko widzi że siedzę przy kompie zaraz wdrapuje się na kolana. Milenia rozbrykała nam się tak że po prostu szok- idzie zwariować z nią. Cały czas by siedziała u mnie na rękach- a to przez mojego brata- kiedyś go zastrzelę za to.
Olusia jak to moja Olusia dokazuje gada bez opamiętania- swojego czasu trzymała sztamę z Milenką ale trochę ją postraszyłam że nie dostanie na urodziny trampoliny bo nie zasłużyła swoim zachowaniem. I teraz ma kartkę na lodówce i zbiera uśmiechnięte buźki ma ich mieć 20 a już jest 10 myślałam, że jej uzbieranie zajmię gdzieś do czerwca. Miłe zaskoczenie- i przestała wybrzydzać z jedzeniem odkąd jest taki system.
A za to Milena nam nie chciała zasypiać wczoraj i tak mnie wkurzyła- zawsze zasypiała przytulona do mnie i oczywiście na rękach- ale wczoraj się zbuntowałam bo ile można żeby mi dziecko o 20 biegało po domu. Zaniosłam ją do łóżeczka i płakała bidulka dwie godziny aż zasnęła a takie wyrzuty sumienia miałam że szok. I dzisiaj zrobiłam tak samo tylko z dołu słyszałam ją że gada do siebie ale nie zapłakała ani razu i zasnęła po 20 min. Nareszcie koniec z usypianiem na rękach.
TYnia - napisałam ci wiadomość na gg odczytaj plizzz

A tak u mnie to nic ciekawego idę się kąpać bo mnie gadzinki pewnie o 5 ściągną z łóżka- kiedy ja sobie pośpie do 9 jak ja o tym marzę:)
Zmykam całuski dla Was i zdrówka dla wszystkich zakatarzonych

reklama
czesc z ranca ja tak szybciutko bo dziewczyny na kawe wpadaja itrzeba chatke ogarnac
natalka ja czesto bywal w keighley bo po mnie kaska przyjezdza i mnie odwozi najpierw bym musiala sie dowiedziec jak do ciebie jechac i adresik bym poprosila to bym sobie sprawdzila czy daleko od Kaski mieszkasz oki to moze bym sie skusila nastepnym razem:tak::tak::tak::tak:
asinka odczytalam wiadomsc dopiero rano bo juz spalam ja o tej godzinie to nie kiedy juz na drugi bok ie przewracam :-p:-p:-p:-p
mojadzidzia to super ze dalo sie doczyscic jak cos trzeba bedzie ci pomoc to pisz smialo ja chetna :-D:-D:-D

Do góry