Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W 26tc dostaniesz zastrzyk z przeciwciałami i po porodzie kolejny jeśli dzieci będą miały rh+
Ja nie dostałam bo oboje mają rh- po mnie

ja tez juz wczoraj musialam zrobic pranie i suszara stoi w salonie bo nie ma co wywieszac. Najgorsze jest to ze jeszcze jedno pranie musze zrobic
wczoraj przed praniem moczylam wszystko w wannie potem wrzucilam do pralki na 95stopni i nic

tylko jesli moge sie okreslic mi nie pasuje sroda bo przychodzi do mnie fryzjerka;-)ja tez chcialabym isc do collegu ale mam ten sam problem co Ty czyli nie mialabym co zrobic z Mala:-(
i niunka ma grupe krwi taty wiec po porodzie tez dostalam zastrzyk

A jak Wy sie o tym dowiedzialyscie,bo mnie sie nawet nikt nie pytal o grupe ojca dziecka jak rodzilam Nati
A teraz tez nikt nic mnie nie pytal

nie wiem czy ja jaks nie kumata jestem.A kolezanka mowila ze jej mama dowidziala sie o konflikcie rodzac dop 4 dziecko...czy to mozliwe?? Moj A ma krew taka ktora mzoe dawac kazdemu ale on sam moze tylko ta swoja przyjac grupe
Może nie jest to sposób na wszystkie plamy ale na pewno na większość;-)
Małpka mała

ach wiecie lepiej na zimne dmuchac
;-)No tak robili mi badanie na grupe krwi wtedy i teraz ale nikt mi nic nie mowil wiec chyba raczej wsz jest oki