reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny.
Mam do sprzedania rowerek dzieciecy smart trike 3-kolowy ze zdejmowanym zabezpieczniem praktycznie nieuzywany za polowe ceny nowego produktu, fotelik bujany/lezaczek z palakiem i zabawkami fisher-price rowniez za polowe oryginalnej ceny, krzeselko do karmienia (zwykle bez bajerow) za 10f., lozeczko turystyczne mothercare malo uzywane za 25f. Moze ktoras bylaby chetna to zapraszam ;)
Pozdrawiam / mamuska z pogranicza Leeds i Bradford ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hallo jest tu kto:sorry:.
Nie podgladac tylko pisac :tak::-D.
U nas nic ciekawego Oli tak jak wczoraj około 9 wymiotował i poszedł spac.Oby obudził się w dobrym humorze bo musimy jechac do miasta:tak:.
ampar3 i co dzwoniłaś w sprawie tych mieszkań?Załatwiłaś coś?
Ja wam powiem dziewczyny że ja jakoś szczególnie się nie stroiłam w ciąży i starałam się przelatac te 9 miesięcy w tym co miałam :tak:.Coś nie coś dokupiłam ale nie za dużo :tak:.Ale wiadomo każda z nas jest inna :tak:.A kupno kurtki czy płaszczyka dla tych co chodzą w ciąży zimą to faktycznie nie jest łatwa sprawa.

Ja tak samo myślę jak Ty Kasiu, jednak tu bardziej chodzi mi o ciepło, barrdzo szybko łapię przeziębienia, a do końca ciąży wolałabym się bez tego obejść dlatego tak mi zależy na jakimś porządnym płaszczu :)
Ubrania ciążowe i owszem, ale tylko tyle ile trzeba, bo w rozmiar 8-10 to już raczej niedługo się nie zmieszczę :p

Czesc na poczatku jesli chodzi o ubrania to ja nie kupje ciazowych ostatnio kupilam taki sweterek w ktorym mam nadzije przechodze cale 9 miesiecy nie bede kupywala bo nie mam zamiaru duzo przytyc a teraz stracilam na wadze sporo bo rozmiar 8 akurat tylko w pasie troche za waski ale nogi to dwa chodzace patyki :-D:-D:-D:-D;-);-);-);-) a kurtke kora mam jest juz za krutka a nie che sie przeziebic ani zeby mnie przewialo bo wiki coidziennie do przedszkola trzeba zaprowadzic a na piechtke mam jakiej 15minutek wiec plaszczyk bedzie akurat na teraz i pozniej oki zmykam bo do sklepu po chleb musze isc

Czesc dziewczyny!!
Ja wczoraj zaczelam pisac posta ale moja mamcia zadzwonila a pozniej juz nie mialam czasu. U nas wieje nuda,nic ciekaawego sie nie dzieje wiec i nie ma o czym pisac :eek: Odnosnie ubran ciazowych-udalo mi sie kupic kurtke,taka dluzsza-przed kolana,ma z tylu gumke wiec powinna mi posluzyc do konca ciazy,ale w przyszlym roku juz jej nie zaloze bo nie lubie tego typu kurtek Teraz wazne tylko zeby Amelce bylo cieplutko :tak: no i koniecznie musze kupic jakies spodnie bo juz ledwo oddycham w swoich jeansach :baffled:

Czesc:-)
U Nas tez teraz nuda,kuzynka wyjechala i cisza sie zrobila:-(wczoraj odebralam moje starsze dziecko od babci,byl tam az 6 dni:-D
Ale przez te wolne sie tez rozleniwilam,spimy do 9 tej :szok::szok:

Ja na szczescie zima nie chodzilam z brzuchem ,wiec problem kurtkowy mialm z glowy:tak:
Wiec nic w tej kwestii nie doradze:tak:

KASIA8118-a po zatymi wymiotami Oli czuje sie dobrze?A wy na swieta jedziecie do pl.tak?kiedy wyjezdzacie i kiedy wracacie?

AGNIESZKA UK-troche Was tam bylo:-)fajnie,ja moze bym sie tam wybrala na jakies spotkanie,ale odemnie to jest kawal drogi ,a jak jeszcze chodze w tygodniu do szkoly to mi sie poprostu nie chce:no:

Ide dalej ksiazke czytac:-ppa

hej

Ja dzisiaj zasmarkana na calego. Kulki zaliczylam, spacer zaliczylam i dzieki bogu od poniedzialku przedszkole- jak ja je teraz doceniam:-D:-D:-D:tak:

Kasia8118- wkurzylam sie na calego- 2 byly nieaktualne ale cisnienie mi podniosla babka z menston- okazalo sie ze to ta ktora mi skubnela mieszkanie w lipcu i chce ilkley:wściekła/y: Wiec moglismy wziac to w zeszlym tygodniu i byloby juz po sprawie. Z jednej strony jestem zadowolona bo mam przynajmniej nastepnym razem pewna zamiane- jej maly placze bo ma kolesi w ilkley , tam chodzi do szkoly a maz tam pracuje- i po co bylo brac mi sprzed nosa:wściekła/y::angry:

Doris78- ale kuba mial fajne ferie:tak: Ty zreszta tez:-D:-D
mojadzidzia- ja sie nie miescilam w spodnie juz w 12 tygodniu:-D:-D:tak:
tyniaiwiki- ale sie wylaszczysz w ciazy:szok:;-)
Renuska- ja tez poswiecilam troche czasu na plan porodu:tak: Mialam 4 strony A4:szok:
Agnieszkauk- ale fajna imprezka- znam tam pare osob;-)

A ja szykuje nasze stroje na haloween na niedziele. Artur wzial wolne i smigamy na imprezke do znajomych- szymon chce byc sportacusem z leniuszkowa:szok:. Wiaderka na slodycze gotowe, whisky i wino sie chlodzi:tak:

Hej:-)

Ja juz zabieram sie chyba trzeci raz zeby cos napisac ale wiecznie kasuje bo weny brak, moze tym razem mi sie uda skrobnac pare zdan:tak:
Wiec zaraz jedziemy do kosciola na pogaduchy z ksiedzem:-D Zobaczymy co wymysli:-)
Moj maz ma jutro wolne i niedziele wiec weekend wyjatkowo rodzinny bedzie:tak::tak:

Doris Ale mialas labe przez 6dni:tak: Zazdroszcze:-p
Mojadzidzia To i tak dlugo chodzilas w swoich spodniach:tak: Chociaz ja pamietam ze tez bardzo dlugo chodzilam w swoich spodniach:tak: tylko guzika nie zapinalam:-D a kurtki tez na szczescie nie musialam kupowac bo brzusio nie byl jeszcze zbyt duzy:tak:
Renuska, Ampar podziwiam ze Wam sie chcialo ja tego planu nie robilam:zawstydzona/y:
Agnieszkauk widac ze imprezka udana:tak: A Nikolka jak zawsze sliczna;-)

Ok uciekam do Malej wykapac ja i polozyc do spania, mam tylko nadzieje ze sie nie obudzi bo jak nie bedzie mamy albo taty to moze byc ciezko:-p
Pozdrawiam i zycze milego weekendu:tak::tak::-):-)

reklama
Czesc a my juz na nogach nie dala mi dzisiaj pospac
kasia sto lat kochaniutka
zaraz biore sie za sprzatnko norma zreszta a potem pobawimy sie troche z wiki bo wypozyczylam ksiazke z origami tak jakby i bedziemy cos z niej robic :tak::tak::tak:oki spadam juz a co do ziemniaczkow to byly pyszne zjadlam je wszystkie sama:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry