agnieszkaUK
Fanka BB :)
KAIENKO8118- sto lat dla solenizanta:-) od cioci agnieszki i nikolkci
graziulka- dla ciebie tez zyczonka z okzji rocznicy waszego pozycia;-)
u nas nudy-siedzimy w domu. zero we mnie wigoru:-(, chyba przez ten deszcz
m02051991- badan jako takich ginekologicznych tu nie ma, ja swoje pierwsze badanie mialam po ciazy i to w pl. co do boli podbrzusza tez takie mialam i sie bardzo martwilam, ale mi baba powiedziala ze to normalne, bo dzidzia rosnie, potrzebuje miejsca i tak juz ma byc. w sumie i tak jej za bardzo nie ufalam, bo odnosilam wrazenie jakby mnie olewala, jak jej mowilam o swoich problemach, ale tu w uk tak wlasnie jest prowadzona ciaza.
graziulka- dla ciebie tez zyczonka z okzji rocznicy waszego pozycia;-)
u nas nudy-siedzimy w domu. zero we mnie wigoru:-(, chyba przez ten deszcz
m02051991- badan jako takich ginekologicznych tu nie ma, ja swoje pierwsze badanie mialam po ciazy i to w pl. co do boli podbrzusza tez takie mialam i sie bardzo martwilam, ale mi baba powiedziala ze to normalne, bo dzidzia rosnie, potrzebuje miejsca i tak juz ma byc. w sumie i tak jej za bardzo nie ufalam, bo odnosilam wrazenie jakby mnie olewala, jak jej mowilam o swoich problemach, ale tu w uk tak wlasnie jest prowadzona ciaza.
.Normalnie masakra nawet po świeże pieczywo nie można wyjsc:-(.A ja miałam dzisiaj kiepską noc bo Krystian koniecznie chciał się się dostac do naszego łóżka i a juz naprawdę nie było miejsc
.Więc musiałam co chwile go odprowadzac
.
.I dwa następne też bo przylatuje teściowa
, w wyniku czego jestem dzis nieprzytomna ,probowalam polozyc Dominika teraz do spania ,ale nic z tego .

;-);-)