Renuska
mama dwóch żuczków
klaniam sie nisko :-)
Mrozno dzis ,ale calkiem przyjemnie .Co do porzadkow to ja tak mowie sobie przynajmniej raz na dwa miesiace zeby sie wziasc za ostre sprzatanie ,oczywiscie intencje mam dobre a wychodzi jak zwykle
.
doris - u mnie choinka napewno bedzie juz stala na poczatku grudnia
,Dominik chyba by jajko zniosl gdyby mial czekac miesiac .
ragazza ,graziul - u mnie okna w fatalnym stanie :-(koles kt.myje nam okna robi sobie przerwe na zimowe miesiace .
Bede jutro robila przymiarke do pierniczkow na swieta :-)uwielbiam ,ponad to czekaja mnie ogromne zakupy ,a juz tak mi ciezko turlac sie po tych wszystkich sklepach:-( ,i jestem tego pewna ,ze polowe rzeczy sobie daruje bo nie bedzie mi sie chcialo :wejsc ,szukac ,znalezc ,stac w kolejce ...
Mrozno dzis ,ale calkiem przyjemnie .Co do porzadkow to ja tak mowie sobie przynajmniej raz na dwa miesiace zeby sie wziasc za ostre sprzatanie ,oczywiscie intencje mam dobre a wychodzi jak zwykle
.doris - u mnie choinka napewno bedzie juz stala na poczatku grudnia
,Dominik chyba by jajko zniosl gdyby mial czekac miesiac .ragazza ,graziul - u mnie okna w fatalnym stanie :-(koles kt.myje nam okna robi sobie przerwe na zimowe miesiace .
Bede jutro robila przymiarke do pierniczkow na swieta :-)uwielbiam ,ponad to czekaja mnie ogromne zakupy ,a juz tak mi ciezko turlac sie po tych wszystkich sklepach:-( ,i jestem tego pewna ,ze polowe rzeczy sobie daruje bo nie bedzie mi sie chcialo :wejsc ,szukac ,znalezc ,stac w kolejce ...
Ostatnia edycja:

decyzja zapadla w ciagu 2 minut bo na ta nasza ktora dal nam wlasciciel juz patrzec nie moglam.dalam tylko 10 funciakow za biala skorzana wiec chyba bylo warto chociazby miala nam posluzyc tylko przez krotki czas
ale tez myje sama,kupilam taka specjalna gabke na pol metrowym wysiegniku i daje rade.
no a ja na swieta nie chce miec takich brudasow

jak tak bardzo chce to niech myje od srodka,bo przeciez Ci faceci tylko z zewnatrz"liza"