Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak mnie wykonczyla wizyta w szpitalu
Jak zwykle balagan,opoznienia,inteligencja i poziom wiedzy tutejszego personelu...irytujace do bolu

Jezu skad Ci ludzie sie wylegli

czyli okolo tydzien pozniej;-) Ciekawa jestem jak wygladasz,jaki masz brzusio
bo pamietam Cie tylko ok 5 mies chyba
jak myslisz mala duza bedzie

lepiej zeby mala jesz posiedziala
Ale mi tak z Nati gadaly ze urodze na bank wczesniej bo krwawilam na poczatku i brzuch nisko byl od 7 mies ,a mala w kanale rodnym bar wczesnie- a ja w 42 urodzic nie moglam ,bo ona nie chciala wyjsc

Polozylismy grafitowe kafle,ciemne mocno,i kuchenka srebrna jest i cale wyposazenie-wiec ta biala byla jak wol do karety

Co do deliverki-to wiem ,ze tyle wlasnie to trwa,dlatego ja zrezygnowalam i zmusilam A zeby przywiozl ja sam..ale sie nadzwigal bidny

Przepraszam jesli Cie nie zauwazylam,ale mialam dzis masakryczny dzien

Już niedługo będzie po wszystkim;-)
Akurat tak się złożyło, że w tym czasie zadzwonili do mojego z jakiejś firmy czy chcemy przedłużyć sobie gwarancję więc bez wahania wzięliśmy, udało nam się. Teraz na pralkę już od razu wzięłam ubezpieczenie. Poprzednia była indesit i rozpadła się po 4 latach. 

:-)

To co -ostatni Twoj tydzien laby i spanka?
Bo na rano M bedzie chodzil?
;-);-)

Dzisiaj ja z Olivią wstałam o 9.10 a Marcel o 9.30. Od poniedziałku o 8.40 będziemy musieli byc już w szkole
Ale co tam, przyzwyczaimy się byle tylko Marcel szybko zaakceptował przedszkole.

i darl sie jakby go ktos rozrywal,az w koncu wyladaowal u nas,bo niestety ale ja nie mam sily na to zeby go targac ,a A jak go przenosi to zaraz on sie rozbudza,nie wiem jak on go trzyma
takze jak nie urok to sraczka i 3noc z rzedu zawalona:-(
bez przesady to juz bedzie 37 tydzien,dzieci rodza sie w 35 i zdrowe sa,dostaja po 10 punktow.pawelka tez urodzilam 2 tyg wczesniej.a ja mam jakies swoje przeczucie,nie wiem dlaczego tak jest ze jednak jestem troszke dluzej w ciazy niz wykazalo usg..brzuch jeszcze mi nie opadl,ale z pawciem jakos tez nie zauwazylam roznicy,sikam doslownie co pol godziny!!no spij jak najdluzej,pare dnie jeszcze masz

nawet pranie w pralce lezalo 2 godziny bo nie chcialo mi sie powiesic
ale dzisiaj pomalusku cos tam zrobie;-)dobrze ze znalazlas te papiery bo dopiero by sie narobilo
moze juz dzisiaj zachce jej sie wyjsc:-)
teraz to pisz nam codziennie co sie dzieje,a jak nie napiszesz to bedziemy wiedzialy ze jestes w szpitalu
a na glukoze ja sie nie zgodzilam,jakos nie wiedzialam takiej potrzeby