hejka
u nas dzisiaj nudy jak w kazda niedziele

ja jakas senna caly dzień,az sobie zafundowałam 2 razy spanko w ciagu dnia

wczoraj mlody poszedl spac o 23.30

bo poszedl spac o 16 i wstal o 18.30!!!!!!masakra jakas,ale dzisiaj spal do 9
graziul-nie ma za co,bede odkladac jeszcze,teraz cos zaczal rosnac i za jaks czas znow bede miala,ale to potrzymam u siebie pod lozkiem

kurcze moglam tego bucika zabrac co zapomnialas mi wtedy dac,ale dopiero dzisiaj sobie o nim pomyslalam,a takie slodkie one sa:-)dzieki za komplement;-)mam nadzieie ze za duzo juz nie utyje,bo z mlodym na tym etapie to juz do przodu bylo 18!!a teraz tylko(az)12

doris-no dla mnie 37 tydzien to juz w miare normalnie jest,moja jeszcze 4 tygodnie max i niech juz wychodzi bo ja juz ledwo sie czolgam

gratuluje malego czlowieka w rodzinie,zastanawialam sie wczoraj jak to wyglada na drzewku genealogicznym,i dobrze ze napisalas kto urodzil bo chyba bym nie doszla do tego

agaam-wspolczuje chorego chlopa w domu,jak moj A jest chory,na szczescie nie czesto sie to zdaza to jest masakra w domu!!a jakie wtedy ma smaki

mo20...-oby teraz juz ci powiedzieli co bedziesz miala,bo mozna z ciekawosci szalu dostac

a twoja mama ile przed porodem przyjezdza??
agnieszkauk-teraz wreszcie masz laptopa dla siebie,ale cos cie nie widac za czesto;-)chyba sprzatasz jeszcze po remoncie
renuska-a ty sie nie odzywasz wiec uznaje ze jestes w szpitalu;-)mam nadzieje ze juz trzymasz w ramionach swoja kruszynke

a ja mam problem z Pawciem,bo kurcze pomimo tego ze myje mu zeby 2 razy dziennie i bardzo to lubi to bardzo mu smierdzi z buzi i zastanawiam sie co moze byc przyczyna:-(ale to mu tak smierdzi ze nie da sie czasem wytrzymac,jutro musze zapisac go do lekarza.dobra,dobrej nocki laski:-)