Renuska
mama dwóch żuczków
zaneta -powodzenia
i dlaczego to zawsze zaczyna sie w nocy? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale wiesz co moja kolezanka ostatnio jechala do pl a miala nie wazny dowod i bala sie ze ja na granicy wroca a ona taka zakrecona ze zobaczyla 2 dni przed wyjazdem ze dowod nie wazny i sie okazalo ze do swojego kraju na nie wazny dokument mozna wjechac tylko nie mozna z niego wyjechac bys musiala sie jeszcze dokladnie dowiedziec ale w jej wypadku tak bylo 

i juz nie idzie tego porawic

w wizzair!

Dodzwonic sie nie moge do nich 
Mialyscie moze juz taka sytuacje albo orientujecie sie co zrobic w takim przypadku??? Czy moja mama wogole wyleci??? 

Trzymam kciuki

A wszystko inne jest ok. Jesli to bedzie chodzilo tylko o kase to luz zaplace ile trzeba ale czytalam ze jezeli na karcie polkladowej bedzie blad to pasazer moze nie uzyskac zezwolenia na lot
ale z drugiej str czytalam ze jezeli odprawa zostanie dokonana na lotnisku to zostanie pobrana oplata w wys. 8Ł ale nie wiem jak oni to rozpatrza....
ale nic sie nie chwalilam
Ale wyszlo szydlo z worka
3300gr.
) mamusia coś więcej skrobnie.