tynia i wiki
Fanka BB :)
agaam moze niech pobiega z gola cipeczka i posmaruj jej moze bepanthenem powinien pomoc
Graziul zuch kobietka z ciebie tyle nie spac
Graziul zuch kobietka z ciebie tyle nie spac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

>no ale mowi sie trudno ,kazdemu cos moze wypasc

A ze dowiedzialam sie tez na ostat chwile ze powinnam isc do banku wplacic czek,zdecydowalam ze podjade autobusem do Shipley na ryneczek-tam zaraz jest moj bank i chemie tez moge kupic

i przewraca sie co chwila
:-

:-

:-(

Pawelek za to przehodzi samego siebie,krzyczy przy kazdej okazji
jak tylko sie nie zwraca na niego uwagi to wrzeszczy tak,ze uszy pekaja a mala tylko podskakuje.w dodatku w nocy przelazi do nas i dzisiaj spalismy w 4

mala w dziec spi w wozku i wszystko jest ok,a w nocy jak tylko ja wloze to zaraz wrzeszczy:-
nie chce nawet myslec co mnie czeka jak mama pojedzie

u nas ciche dni z H ja już ostatnio taka nerwowa ze szok 
oczywiście mój luby pojechał do warsztatu z samochodem a mi wszystko na głowie 
:-(a o 12 księdza mam myślę ze się wyrobi
a tak to sama nuda nic się nie chcę wczoraj zakupy zrobiliśmy
chciałam dziś jechać małej przebić uszy
tylko nie wiem gdzie może doradzicie? :-) wieczorkiem podjadę do brata troszke mu pomogę bo sie przeprowadzją :-);-) KASIA8118 jak tam kasia u ciebie internet działa?:-)dzięki za odwiedzinki :-);-)AGAAM no ja niepomoge kochaniutka jeszcze nie miałam takiego problemu życzę wszystkiego dobrego dla malutkiej blądyneczk :-);-);-)graziul biedna ty jesteś bendzie lepiej:-);-) RAGAZZA jak tak kochaniutka po jezdzie wszyscy cali :-)
SYLWIA.M dzięki za odwiedzinki
M02 dojechaliście do domciu :-)