Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

fakt ze mala caly dzien z laptopem albo na youtube na telefonie siedzi

no ale raz na jakis czas to mozna przezyc jesli w zamian jest spokoj i nie ma sie innego wyjscia na to zeby odpoczac

a tak jak napisalas czasem to dobry sposob na zatkanie buzki

A.cos tam sobie upatrzyl,wiec cierpliwie czekam;-) A wbrew pozorom z tylu jest wystarczajaco miejsca na dzieciaki takie male,bo tam sa normalne siedzenia dla osob do 1,50cm.
ale zmienimy napewno na jakas limuzyne;-);-)

;-)
.
.
;-).A o remoncik to chyba nie musisz się martwic bo u Ciebie w rodzinie to chyba same złote rączki 
.Więc pewnie coś pomogą
;-).
;-).Moje dzieci też nigdy nie miały i jakoś nie narzekam
.
.I była bym wdzięczna gdyby dało radę zrobic spotkanie trochę wcześniej niż ostatnio
.Sorki ze tak marudzę
.
.Wiecznie przypominał mi się Eryczek i jego malutkie paluszki
.Oj fajnie było tak potrzymac takiego maluszka
.
.Rzadko się niestety o takich słyszy tutaj:-(.
.
Na ulicy Parkside Road jest piekarnia polska (ona się nazywa kolos bakery) i jeszcze przed tą piekarnią jadąc od strony bradford na rogu ulicy jest taki mały autohandel i chyba jakiś warsztat. Te materace są zaraz obok tego autohandlu. Nazywają się silent cośtam, szyld mają taki biały z niebieskim napisem.
Godzina bez różnicy bo Marcel ma ferie.
Moja smoka ssała jak szalona już od pierwszego dnia. Myślę, że miała tak silny odruch ssania że prędzej czy później zaczęłaby ssać palca.
ale to dlatego ze w dzien wogole nie spala
cale szczescie ze chodze na te 2 godz do pracy w domu nie ma mnie 3 no bo droga do pracy długa az 8 min ide ale zawsze przedłuzam sobie
bo bym zwariowała caly dzien z nia bo okropna jest ostatnio a tak D troche pomeczy :-)

corka mojej kolezanki ostatnio tez takie miala i lekarz powiedział ze to swierzb
mala chodzi do złobka i musiala z tamtad przyniesc wszyscy musieli sie plynem posmarowac i prac i prasowac poszciel i reczniki codziennie

dostaliśmy mieszkanie w shipley bo tu chciałam i w spokojnej dzielnicy nawet :-):-):-) jutro jedziemy podpisać papiery i już niedługo kluczę ;-):-)
KASIA8118 no powiem ci zę fachowców nie brakuję
to myślę ze pujdzie szybko z remoncikiem
m025mi tez pasuje czwartek godzina obojętna
;-)zaneta moja natalka tez nie chciała smoka ale kupiłam jej innego i cmokałam i do tej pory myśle że nie na długo
:-)kobietki a jak tu wstawić zdjecie przy moim podpisie coś nie moge dojść i suwaczka też nie moge dodać jakaś zakręcona jestem..:-)
oki lece z małą troszke spędzić czasu:-);-)
spacer,krzyk w tk maxx-sie bo mamusia niezgodziła sie na garaz,ale zeby nie było sama odłozyła po argumentach mamay
.a na koniec drzemka i koniec dnia.

M02 jak moge prosić to podaj adresik:-)
Wiec zabardzo nie mam co sie wypowiadać ja nie miałm zadnego problemu.Ale kazde dziecko jest inne