Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc:-)
My dzis bylysmy na kontroli u lekarza ale nic ciekawego sie nie dowiedzielismy kazal dalej stosowac ten sam lek i obserwowac bo jest dzien ze z kaszlem lepiej a raz gorzej
Do tego Mala od wczoraj ma straszny katar leci jak z kranu
ale na szczescie dostalismy krople do nosa i mam nadzieje ze pomoga bo bidula spac nie moze:-
-( a zaden olbas ani nic z tych rzeczy juz nie dziala
Dzis jak szlysmy do lekarza to bylo tylko 1st, ale widze ze teraz ladnie sloneczko swieci wiec moze poziej przejdziemy sie jeszcze raz
A wracajac o lekarza zachaczylysmy o kolezanke i wypilysmy razem kawke
Asiunia dzieki

Kala ja rodzilam bez znieczulenia i dalam rade a moja Vicky nie nalezala do maluszkow bo urodzila sie z waga 3,600
Wszystko idzie przezyc

Renuska widze ze Twoj maly tez zakatarzony:-( moze znowu to jakis wirus diabelski
Sylwiam faktycznie moglabys zrobic jakies foteczki

Zaneta daj mi troche Twojej energii bo tez musze sie wziasc za jakies porzadki a tak mi sie nie chce
a za 2tyg tesciowie przyjezdzaja potem moj brat i na koniec przyjaciel rodziny
Wiec 3weekendy pod rzad imprezowe
Ale bedzie sprzatania po nich wszystkich

Domi fajnie ze wypad sie udal
Jeden siniak to nie tak zle
Lumen ja nie wiem gdzie jest taki sklep ale moze faktycznie na ebayu poszukaj
No i podglad sie skonczyl
Ale i tak juz musze uciekac bo niunka wola parowkeeee
no i ziemniaczki trzeba wstawic
Paaaa
My dzis bylysmy na kontroli u lekarza ale nic ciekawego sie nie dowiedzielismy kazal dalej stosowac ten sam lek i obserwowac bo jest dzien ze z kaszlem lepiej a raz gorzej

Dzis jak szlysmy do lekarza to bylo tylko 1st, ale widze ze teraz ladnie sloneczko swieci wiec moze poziej przejdziemy sie jeszcze raz

Kala ja rodzilam bez znieczulenia i dalam rade a moja Vicky nie nalezala do maluszkow bo urodzila sie z waga 3,600

Renuska widze ze Twoj maly tez zakatarzony:-( moze znowu to jakis wirus diabelski

Sylwiam faktycznie moglabys zrobic jakies foteczki

Zaneta daj mi troche Twojej energii bo tez musze sie wziasc za jakies porzadki a tak mi sie nie chce

Domi fajnie ze wypad sie udal

Lumen ja nie wiem gdzie jest taki sklep ale moze faktycznie na ebayu poszukaj

No i podglad sie skonczyl