Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam Mamusię w ten szczególny dzień. Dla niektórych z nas to pierwszy dzień Matki. Moja Marysia po jedzonku Mamusi piekny prezencik zrobila, bo wypluła część zawartości żolądka do staniczka. Super:-):-):-)

na pierwzy Dzien Mamy
Ciekawe co bedzie na nastepny rok
Ja to mam tak fajnie,ze obchodze swieto dwa razy w roku:-)angielskie w marcu-Kuba wtedy robi w szkole jakis laurki,kwiatki,wierszyki pisza ....No i polskie dzisiaj:-)
jak pojdzie do szkoly bedziesz obchodzila dwa razy:-)o ile tutaj bedziecie mieszkac.A planujecie tu dluzej zostac,czy tylko na jakis czas???
.Ja to na nic dzisiaj liczę kurcze.Mały właśnie miesza coś przy kablach i pewnie za pare minut dostanie w dupe od taty.Ciężki przypadek z mojego syneczka.Karolina czy z Gabrysia też taki rozrabiaka?Czy tylko ja mam tak ciężko i muszę wiecznie chodzic za moim małym i pilnowac żeby nie wywinął mi jakiegoś numeru.
.Moj kochany synek nasz zaskoczyl , otoz jak babcia go pytala czy zlozyl dzis mamie zyczenia to slicznie pokiwal glowka tak ,tak jakby wszystko zrozumial
tak smiesznie wyszlo ze hej.