doris niedaleko czerwonego mostu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

-wiec postanowilam ,ze strzele mega posta
A co ..raz a dobrze

tylko ,ze jakos malo kiedy mi sie udaje wyskoczyc gdzies ,mimo wielkich checi
bo jak nie urok to...
Ale moze choc tym razem nie nawale
;-)
Juz Ci to mowilam ...zazdraszczaaaaaaam Ci!!!

Pisz czesto ,to sie wkrecisz
kazda z nas to przechodzila;-)
ale czas zapiernicza
A jak tam Filipek?jecie juz sloiczki ,czy jesz czekacie

MEGA lenia macie ,czy co

Asiunia dzieki;-) Niby sloneczko swieci ale wcale nie jest tak cieplo no ale nie ma co narzekac lepiej taka pogoda niz mialoby padac
A co do jedzenia na chrzest to faktycznie nie ma co szalec jak zamowicie jedzenie w restauracji na kilka osob tyo wcale Was wiecej nie wyjdazie w brew pozorom, a ile czasu zaoszczedziecie to Wasze
Mam nadzieje ze jednak tym razem uda Ci sie wyrwac z domku chociaz na troszke
zazdroszcze
A jesli chodzi o wypad to chcialabym wybrac taki dzien zeby wiekszosci pasowalo, mi zostaly chyba tylko 3 soboty do urlopu wiec mam nadzieje ze uda nam sie cos skleic

Ale spoko pewnie bedzie juz okazja moze nie koniecznie moje Panienskie ale cos sie wymysli

;-)
:-)wogole nie zapeszam ale to zlote dziecko spi cale noce u siebie w kolysce,sam zasypia,a w dzien tez nie domaga sie noszenia tylko sam rozglada sie w swoim lozeczku
a mialam wam powiedziec jeszcze o wczorajszym telefonie... zadzwonila do mnei babka i mowi ze wygralam w konkursie taka przemiane jak w telewizji dla calej rodziny czyli zakupy ze stylista,fryzjera,wizazyste i profesjonalna sesje fotograficzna.faktycznie kiedys bralam udzial w takim konkursie ale wydalo mi sie troche podejrzane ze chcieli zebym wplacila im 100f tak jakby na zabezpieczenie ze jak oni sie przygotuja to ja dojade.w dodatku musialambym dojechac do londynu a michas chyba jeszcze troszke za maly na taka podroz
wiec powiedzialam ze sie jeszcze zastanowie