reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia-jejku wspolczuje,ale w sumie im wczesniej tym lepiej(chyba):-(
marta-jaki zabieg??upiekszalas sie??;-)
my juz tez po dlugim sapcerku,az sie spocilam cala taka rundke zrobilysmy:-Dteraz dinner time tzn gotowanie dinnera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
agaam-jeszcze dlugich lat zycze razem:-)4 rocznice macie bycia razem,czy slubu??nam stuknelo 5 w kwietniu:szok:nie wiem jak wytrzymalam :-D:-D:-D

hej ponownie:-)
Tez dziekuje Wam za mile ploty:happy2: Mala mi sie tak wymeczyla ,ze padla i spi:tak:kurcze znow wieczor pozno pojdzie lulu:-(
A mnie cos glowa rozbolala,kawke sobie robie i wyciagne nogi na chwile ...obuiad mam na dzis wiec z glowy:tak:
AGAAM- wsz .naj..naj z ok rocznicy:happy2: Ani sie obejrzysz i juz Wam 10 stuknie:-D Tak jak nam zlecialo...w tym roku juz 12!!:szok:
SYLWIA- szkoda ,ze Cie nie bylo:-( Biedna Olivcia,mocno sie drapie:confused: A Marcel juz mial ospe? Teraz sie zastanawiam ,czy nie zdazyla moich popradkowac:-D;-) ale chyba nie ,bo bylyscie juz ponad 2 tyg temu..zdrowka dla mlutkiej i Tobie cierpliwosci:tak:
JSTYSIAK-bardzo ladnie wygladasz..chyba pobyt w pL Ci tak posluzyl:tak::-D
MARTA_szkoda ,ze Cie nie bylo,bo znow sie nie poznalysmy:-( A co za zabieg mialas..jesli mozna zapytac:confused:
no nic ,zmykam bo woda sie gotuje ,paaaaaaaaaaaaa

Hej:)

Ale lato nie?:-):-):-)

Dzisiaj chłopaki pojechali na noc do babci.

Olivia ok, nie drapie się w ogóle, przynajmniej ja nie zauważyłam. Nie ma ani gorączki ani żadnych innych objawów, chodzi wesoła.Na ogród wychodzimy i tak, więc jak na razie nie cierpimy strasznie, a przynajmniej z głowy będzie:tak:
Marcel nie chorował wcześniej więc tylko patrzeć jak i jego wysypie, Davida zresztą też:-D

Jeśli chodzi o wypad wieczorny to my właściwie mogłybyśmy tylko w środę:sorry2: R ma już lekcje poumawiane a rodzice tylko wtedy mają wolne bo wcześniej mają popołudniową zmianę.

Kasia8118 a R będzie miał szkołę bo ja zaczynam dopiero 13 czerwca a też mam w środy

Marta a co za zabieg miałaś??

Agaam wszystkiego naj naj na kolejne lata:-)

Czesc :0
Ja tez dziekuje za park,bardzo szybko zlecial czas :0
A my dzisiaj znowu sami w domu,dzisiaj pojechali do babci na noc,ciekawe jak tam bedzie.
Wogoel Davidowi tak sie wczoraj spodobalo u cioci ,ze nie chcial dzisiaj do domu wogole wracac,ale do babci chetnie pojechal :)

MARTA1979-to trzeba bylo wpadac do parku po drodze :)

KASIA8118-mam nadzieje ze R jednak bedzie mial wolne od szkoly ,tak jak my :)

AGAAM-wow juz macie 4 rocznice,ale ten czas leci.Zycze Wam jeszcze 100 takich rocznic.

hej..
jesli chodzi o zabiego to usuwali mi dzisiaj dwa pieprzyki. bałam sie strasznie .... byłam na sali operacyjnej i mnie sparaliżowało ale poza tym że bolało jak dawali mi znieczulenie to wszystko :)
sylwia m - a co to za szkoła?
doris85 - wracałam dopiero po 14.00 wiec juz was pewnie nie było.
monia - no nareście odezwałas sie:)
Graziul - też bardzo załuje że nie miałysmy sie okazji jeszcze poznac..:(
koncze bo za 15 min wychodze na trening .
papapap

Czesc:-)
Ale dzis jest ruch tutaj:tak: Super:tak::tak: Oby tak dalej:tak:
A my wlasnie wrocilismy z Chinskiej, ale sie objadlam az wstyd:zawstydzona/y::-p
Dziekuje Wszystkim za zyczenia:tak: to jest nasza 4rocznica bycia ze soba, a po slubie to minelo nam dwa w kwietniu:-) Ojj strasznie ten czas szybko leci:tak::tak:

Dziewczynki widze ze duzo z Was pozytywnie wypowiedzialo sie na temat srody, wiec moze wstepnie na ta srode sie umowimy co Wy na to?
Fajnie by bylo sie z Wami zobaczyc bo pozniej juz Panenskiego nie bedzie:-p:-D
Oki uciekam polozyc Vicky spac a potem na winko:-p:tak:
Milego wieczorku zycze:tak::tak:

reklama
MARTA- moj maz mial tez cos takiego na nosie i plecach i pierwszym razem mu wycinali tak jak i Tobie ..ale to byl blad bo zostala duuuuza blizna u niego ,a potem zdecydowal sie prywatnie na zamrazanie i efekty lepsze sa o niebo:tak:
AGAAM- smacznego winkowania..oby niunka dala WAm posoedziec sobie;-) Ja zaraz jak tylko moj wroci z treningu spytam czy moge wziasc "wolne" we srode;-):-D
Zmykam pod prysznic,paaaaaaaaaaaa:happy2:

Do góry