Renuska
mama dwóch żuczków
Czesc ,ja tylko na chwile bo jeszcze w pizamie jestem
.Sofy rewelacja ,wczoraj w ogole nie nosilam Jasminy na rekach tylko siedzialysmy na sofie .Dzieci juz zdazyly ochrzcic ,dominik wyglupial sie i rozgniutl piernika na jednej ,a jasmina wytracila mi miseczke z kaszka na druga i jest git ,po prostu bezstresowo wzielam szmatke i ztarlam
.
Zaneta - ciesze sie ze sie obkupilas ,nerwy oczywiscie tez musza byc ,bo jakze by inaczej przy dzieciakach ;-)
I co z ta pogoda ?? Aaa Jasminka ma juz drugiego zabka
,ale maruda od nowa ,znowu nie chce otworzyc buzki jak ja karmie .
.Sofy rewelacja ,wczoraj w ogole nie nosilam Jasminy na rekach tylko siedzialysmy na sofie .Dzieci juz zdazyly ochrzcic ,dominik wyglupial sie i rozgniutl piernika na jednej ,a jasmina wytracila mi miseczke z kaszka na druga i jest git ,po prostu bezstresowo wzielam szmatke i ztarlam
.Zaneta - ciesze sie ze sie obkupilas ,nerwy oczywiscie tez musza byc ,bo jakze by inaczej przy dzieciakach ;-)
I co z ta pogoda ?? Aaa Jasminka ma juz drugiego zabka
,ale maruda od nowa ,znowu nie chce otworzyc buzki jak ja karmie .
ehhh ale mimo wczesnej pobudki calkiem niezle funkcjonuje
a zapalniczkę mi zostawili

A paznokcie bede robila w takim nowo otwartym salonie niedaleko chino thai,tam mulatki robia i chyba jedna chinka z tego co kojarze;-) postanowilam sprobowac u nich ,bo niestety wsz polki ktore mi tu robily w uk to kiszka okropna,a mi zalezy zeby miec ladnie na chrzciny synusia
;-)
a torebki juz nie moge miec przeciez