Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ciekawe kiedy się w końcu przełamie. Pęcherz na pewno miała pełny, siedziała dobre 20 minut na nocniku a ja smyrałam ją po brzuszku, nawet puściłam jej odglosy wody na you tube a ona nic
Pełna kulturka - nie narobiła na trawnik tylko poszła do domku
Dobrze że mnie zawołała bo później jak któryś z chłopaków by wchodził to byłoby zdziwko
:-

:-
:-)
chcialam sobie kupic spodnie i buty na chrzciny niunki ale oczywiscie dupa blada.dobrze ze chociaz dla niej kupilam wszystko,sukienke,rajtuzki,sweterek i opaske na glowke.nie mam bucikow w razie ladnej pogody,bo jak bedzie zimno to spoko.teraz pomagalam mojemu skrecac ta szope i odechciewa sie zyc doslownie.
już chyba staje się jej normą, a kiedyś było tak pięknie i spała do 8.30:-( Mój do 2 w nocy robił dokumenty to dam mu pospać bo tak normalnie to wygoniłabym go na dół z córeczką.

Aga juz w szkole ,niuniek nakarmiony wiec mam chwilke aby cos naskrobac ;-);-)Nie odzywalam sie przez weekend bo Aga przyniosla mi lokatorow ze szkoly(czyt.wszy)

Ale juz sie uporalam z wszystkim a dzis dziaslo mi spuchlo wiec wygladam masakrycznie:-
a jesli masz problem z ta sruba sprubuj WD-40 popryskac powinna puscic;-);-)