Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
myslalam ze do szpitala pojedziemy ale wlaczylam nawilzacz i troche przeszlo..nawet mi gp dala krople na katar dla malego o ktore wczesniej nie moglam sie doprosic,zobaczymy czy pomoga bo starszny ma tez katar

na prezenty tez mam juz pomysl takze nie jest zle:-)
Teraz ja siedzę sobie z kawką, Marcel ogląda fury na you tube a Olivia głośno domaga się żeby jej włączyć twinkle twinkle little star.

Ale bylo fajnie Vicky zadowolona i dotleniona poszla spac i spala do 9
z jedna mala przerwa;-)

Zdrowka dla Lenki
Najwazniejsze zebys malutkiej dostarczala odpowiednie skladniki
A przez karmienie tez zrzucisz troche, ale cierpliwosci wszystko w swoim czasie

U nas jest ten sam problem jak P jest w domu to ten czas tak szybko leci ze szkoda gadac i jak wiadomo wtedy szkoda czasu na porzadki i na wieczor w domu wyglada jak po tornadzie
Ale chwila moment jest ogarniete
Chielismy z P przesunac troche lozko bo wpadl nam pilot od tv i tak on ciagnal ja pchalam i sie rozklekotalo
Wczoraj P zrobil tylko prowizorke co bysmy mogli spac na lozku a nie na podlodze, a dzis ma cos kombinowac, ale sam nie wie czy da sie cos z tym zrobic
jesli nie to trzeba bedzie kupic nowe lozko
ehhh
w kazdym badz razie tak milo mi sie zrobilo
.
,bo najwazniejsze ze juz jest wszystko dobrze .
i tez musze juz zaczac .Wszedzie teraz gdzie jestem mowie sobie -o to trzeba przetrzec ,tu trzeba umyc ....Niestety na kontroli i komentarzach sie konczy .Czekam na wene .