Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylwia - tzn test jest napisany po polsku? bo ja jak zdawalam to byl po angielsku i mozna bylo miec lektora po polsku, ale po 2 pytaniu odstawilam sluchawki, bo mi strasznie mieszal
ale mam nadzieję że mi nie namiesza tak bo ja się uczę z polskich testów więc z angielskimi sobie bankowo nie poradzę
Minimum 160 pytan dziennie
Na egzamin możesz wziac ze sobą kogoś do tłumaczeniadziewczyny powiedzcie mi cos wiecej o tym egzaminie na prawko, moze i mnie przekonacie hehe o testach to cos tam wiem, ale jak jest z egzaminem praktycznym?? trzeba pewnie znac dosc dobrze angielski, na czym to wszystko polega. bo jak mi maja zadawac pytania na temat silnika to ja w zyciu sie nie zdecyduje;-):-)

SpokoMoże Sylwi uda się załatwić,że nie będzie na nas krzyczał :-).
on krzyczy tylko na mnie

:-).
.
, a poniewaz jade na dwa mies to nie jest to taka prosta sprawa. Poza tym ganiam po sklepach, szukam upominkow dla kazdego z rodziny, piore, prasuje i ciagle cos
. 

Pamietam tez jak Kubusiowi ten stroj ubralam ,tez mi sie lezka w oku zakrecila ze on taki duzy i wogole fajnie wygladaj w tych strojach
nie???
:-(A sie strasznie przejelam ,bo Kuba tez uskarzal sie na bol glowy polaczony z wysoka tem.I na drugi raz jak tak bedzie to odrazu jade na pogotowie ,nie bede czekala na gp.Mam nadzieje,ze juz nie bedzie mial czegos takiego

A co tam u was dziewczyny?
A co tam u was dziewczyny?

oni sa tam strasznie restrykcyjni z tymi kilogramami, a nie chcialabym sie przepakowywac

Jak ja wyjadę to na drugi dzień przeprowadzamy się
No a oprócz tego jeszcze nauka testów teraz

Musiałam zabukowac sobie jeszcze przed wyjazdem bo potem cała nauka poszłaby na marne bo w PL bym nie powtarzała tego
Zresztą chciałabym miec już z głowy

więc spotkanie w parku odpada.
Ja chętnie zapłaciłabym te 2 funciaki
I przynajmniej miałybyśmy się gdzie spotkac w taką durną pogodę
Kto napisze petycję w tej sprawie???
;-)