hej dziewczyny;-)
wiecie co z tym polskim klubem to ja kiedys od kogos slyszalam wydaje mi sie ze od tlumaczki w szpitalu ze polski klub udostepnia jedna sale na takiego typu spotkania, ze mozna ja wynajmowac, sama mi proponowala zeby zorganizowac takie spotkania dla polskich mam ale to bylo dawno i zapomnialo mi sie o tym:-)
Mozemy na nastepne spotkanie umowic sie z centrum i przejsc sie tam i pogadac z kims.
Cfc a moze ty cos wiesz na ten temat? nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba chodzilas na jakies spotkania do polskiego klubu.
My dzis idziemy do lekarza z ta goraczka bo to cos za dlugo i za wysoka goraczka jak na zabki, ale wiecie jak to jest jak mam wizyte to mlody juz nie ma goraczki, przynajmniej nie taka wysoka.
Kasia j - ja zawsze latam ryanair i nie dosc ze tam jest tylko 15kg to potrafia za 1kg nabagazu kazac zaplacic -ja tak mialam ostatnim razem
Niunka widzisz malemu zasmakowalo mleczko teraz tylko trzymac kciuki zeby nie bylo alergii, moze tamte krostki byly od czegos innego.
kurde a tu znowu deszcz a w polsce upaly - ja to nie przepadam za takim skwarem ale moglo by chociaz nie padac