Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc Witam sie i ja:-)
My dzis play grupe zaliczylysmy i przy okazji na zdjecia sie zalapalismy
Tylko niunka nie bardzo chciala pozowac ale mam nadzieje ze cos tam udalo sie zrobic
Potem musialam zaopatrzyc lodowe w miecho i musialam jechac do miesnego, na jakis czas bedzie spokoj
Pogoda faktycznie jakas taka nie wiadomo jaka
Ale trzeba sie cieszyc ze wiosna juz sie zbliza:-)
Sylwiam hehe to musze sie gdzies do szpitala wybrac po papcie
A swoja droga juz nie moge sie doczekac jak tam sobie urzadziliscie Wasz domek
Izunia wiesz jak to w Pl bieganie od jednej ciotki do drugiej babci wujka itp itp. a dla siebie czasu to praktycznie wogole nie mielismy
No i standardowo bardziej zmeczeni przyjechalismy niz wyjezdzalismy
WerkaMirek wspolczuje szczepienia:-( A co do Twojej wspollokatorki to sory ale brak slow zebys Ty musiala sprzatac po jej psie
Mamatrojeczki no wlasnie nie odpoczelam
Teraz przydalby sie taki urlop zeby wylozyc dupsko na plazy i polezec i miec wszystko w nosie
Emilka u nas jakos leci pomalu trzeba sie wkrecic w codziennosc, wrr jak ja tego nie lubie
Dobra spadam bo urlop sie skonczyl i trzeba za obiad sie wziasc
My dzis play grupe zaliczylysmy i przy okazji na zdjecia sie zalapalismy

Potem musialam zaopatrzyc lodowe w miecho i musialam jechac do miesnego, na jakis czas bedzie spokoj

Pogoda faktycznie jakas taka nie wiadomo jaka

Sylwiam hehe to musze sie gdzies do szpitala wybrac po papcie

Izunia wiesz jak to w Pl bieganie od jednej ciotki do drugiej babci wujka itp itp. a dla siebie czasu to praktycznie wogole nie mielismy

WerkaMirek wspolczuje szczepienia:-( A co do Twojej wspollokatorki to sory ale brak slow zebys Ty musiala sprzatac po jej psie

Mamatrojeczki no wlasnie nie odpoczelam

Emilka u nas jakos leci pomalu trzeba sie wkrecic w codziennosc, wrr jak ja tego nie lubie

Dobra spadam bo urlop sie skonczyl i trzeba za obiad sie wziasc