tynia i wiki
Fanka BB :)
mamatrojeczki albo porosze o nazwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

?Bo u nas nudy chłopaki bawią się ciastoliną a ja umieram z nudów.Kurcze nie mam dzisiaj pomysłu na obiad
.
.Ale będę miała na oku ten model
;-).

Milego dnia mimo wszystko zycze:-)
. Ale i na to będzie pora. Zupki mi wystarczy na dwa dni
Wczoraj miałam placki ziemniaczane z gulaszem z papryką i marchewką
. Co do pogody to masakra. A już myślałam, że będzie ładna pogoda, bo rano słoneczko tak dawało
. Jeszcze dzisiaj dostałam @
Kurcze oby pogoda poprawiła się na poniedziałek bo u nas wyjazd do Manchester-u złożyć wnioski na paszporty. Może się któraś orientuje ile ważny jest podpis na oświadczeniu na zgodę na paszporty?
bo nie nawidze zawijać,a te bez zawijania nie smakują tak dobrze.
i zdrówka :-)
Płacisz za auto nie za osoby, bo w Leeds płaci się za osoby
. Pojedź i zobacz, każdy szuka czegoś innego, może akurat trafisz na to co ciebie interesuje
tutaj masz adres: Keighley Rd, Bingley, BD16 2RE