reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej karolina
Pisalysmy w tym samym czasie i dopiero teraz zobaczylam zdjecia twojego brzusia, kurcze jak na twoj wzrost to byl on naprawde wielki balon:-D, moj pewnie tez wedlug ciebie jest wielgasny ale ja mam 172cm wzrostu, ale co tam .
A jaki gabrys sliczniutki jak na swiezynkie ktora sie przed chwila co urodzila, cudenko i taki maluski:-D, superowe .

Fantastyczne foteczki Karola...te z brzucholem po prostu wrecz sie usmialam...taki ogromny :-)..najlepsze zdjecie to z dolu robione i to co brzuch sam sie wychyla-najpierw brzuchol potem Ty..haha super :-D....Na ostatnim juz taka umordowana :) A i jeszcze te kucyki mialas takie dziewczece-po prostu slicznie wygladalas :tak:
Gabrys rewelacja...juz wczoraj go podziwialam z Buziaczkiem-ogladalysmy Twoj album i gadalysmy sobie na gg...ciekawe czy nie mial w tym czasie czkawki?:-)Przesliczny chlopiec-te jego krecone wloski jak u aniolka...superowy:tak::tak::tak:
dziewczyny Wy mnie nie straszcie ta wielkościa brzucha...ja juz nie chce wiekszego-ten mi juz wystarczajaco ciązy :):):)

Echhh...wygadalam sie :-D...sorki;-)

A dzis cholera zimno...jak moj pracuje to sloneczko....a jak ma wolne to albo pada albo zimno..:wściekła/y:oooo nie siedziec kolejnego dnia w domu nie zamierzam...nawet krotki spacer, jakies zakupki..cokolwiek...wariuje juz w tych czterech scianach...a od siedzenia tylek az cierpnie...:-(NIECH WYJDZIE SLONECZKO!!!:-(

milego dzionka dziewczyny.

Dzieki dzieki dziewczyny za komplementy. Brzucho rzeczywiscie mialam wielkie, ale tak bardzo mi urosl dopiero pod koniec, w ostatnim miesiacu ciazy. Wczesniej prezentowal sie bardzo zgrabnie:tak:.
Gabrys rowniez dziekuje za komplementy i sle ciociom buziaki. (tym co podgladuja w tajemnicy tez:-D;-)).
Papa

hej kobity
Karola sliczne fotki Gabrysia , ale z niego robi sie przystojniak:-D, jak tam kuzynki - poszukaly jakas prace?

Buziaczku a ty ciagle w calosci?

Dziewczyny podpowiedzcie mi czy mialyscie podobne dolegliwosci , otoz w dole konkretnie w szyjce macicy odczuwac cholerne przeszycia , jakby mnie skrecalo i po czasie puszcza , czy to moga byc skurcze . Nie sa regularne , ale jak zlapie i przeszywa to kurcze w tym momencie nie moge sie ruszyc z bolu.
Cholerka co bedzie jak zaczne rodzic na calego:szok:.?

Buziaczku , Karolina mialyscie cos podobnego. ?

Niunka19-82 - Niestey ciagle ale w przeciagu 10 dni napewno bede miec Mala. Wyciagna Ja sami albo sama wyjdzie.dowiem sie wszystkiego w piatek 13 :-)

Ja Kochana mam to do dzis ...tez nie moge sie wtedy ruszyc ale to normalne ...do tego dochodza te skurcze przepowiadajace , brzuch jak skala i koniec ..ale po chwili puszcza a potem az sie boje ruszyc zeby znow tak nie zaczelo bolec. :szok::tak:

A twardnieje Ci brzunio ?? Tak jak skala? Bo Ja tak mam teraz bardzo czesto to podobno przepowiadajace skurcze...:happy2:

Karolina55- Nie ma za co ... he he :-D:-DKarolina w ktorym ty tygodniu urodzilas? Jak poszlas do poloznej po terminie to co powiedziala? Dala Ci jakas date na wywolanie czy jak to bylo?Czy na jakies cwiczenia tak jak Mi chce dac z tego co ostatnio mowila..????????? napisz jesli mozesz jestem strasznie ciekawa..:eek::szok:
Yowka- Niom juz po pogodzie ..ale dobrze ze nie ma upalow i dusznosci bo bym fruwala jak balonik chyba (oby sie sloneczko na nowo pokazalo)..ostatnie dni sa masakryczne...serio uhhh:crazy::sick::eek:

pozdrawiam was dziewuszki zmyakm na inne wateczki a potem poprasowac i odkurzyc :-p

reklama
Buziaczek
co do mojego brzusia to wydaje mi sie ze twardnieje , ale jak mam te szarpania w dole to nie zauwazylam zeby byl twardy. przypomina mi to cos podobnego jakby maly wiercil sie i chcial wyjsc na zewnatrz. Colerny bol:-(
No spadam bo jedziemy z mezem do poloznej.pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry