Karolina55
Mama Gabrysia
Witam kochane kolezanki.
Widze, ze nasza grupa ciagle rosnie:-). Niedlugo sie nie polapie
.
Oczywiscie witam wszystkie nowe kolezanki
.
Ja melduje, ze u nas wszystko oki. Pogoda w Polsce dopisuje, jest dosyc slonecznie i cieplutko kazdego dnia. A od srody zapowiadaja upaly, wiec pewnie bede codzien plazowac. Bylismy juz raz nad jeziorkiem i malemu tak sie spodobalo moczenie nozek, ze wlazl z pampersem do wody po same pachy
.
A tak ogolnie ciagle jestesmy zaganiani. Odwiedzamy rodzinke i ganiamy po lekarzach, bo jak tu jestem to chce sie dokladnie dowiedziec jak rozwija sie moje dziecko
. Sama tez musze odwiedzic dentyste i kilku specjalistow. Oczywiscie prawie wszystko prywatnie, bo nasze europejskie karty zdrowia pokrywaja koszta tylko naglych przypadkow, niestety
.
Jak juz co niektore z Was zauwazyly scielam swojemu malemu wlosy. Teraz wyglada jak prawdziwy chlopczyk, ale swego uroku chyba nie stracil
. Jest mu napewno duzo lzej, szczegolnie w te cieple dni, no i czesania jest mniej
. Dziekuje Wam za mile komplementy na naszej klasie
:-).
Jak tylko znajde chwilke to bede tu do Was zagladac. Zycze Wam udanego spotkanka. Dolacze do Was juz w sierpniu.
Buziaczki:-)
Widze, ze nasza grupa ciagle rosnie:-). Niedlugo sie nie polapie
.Oczywiscie witam wszystkie nowe kolezanki
.Ja melduje, ze u nas wszystko oki. Pogoda w Polsce dopisuje, jest dosyc slonecznie i cieplutko kazdego dnia. A od srody zapowiadaja upaly, wiec pewnie bede codzien plazowac. Bylismy juz raz nad jeziorkiem i malemu tak sie spodobalo moczenie nozek, ze wlazl z pampersem do wody po same pachy
.A tak ogolnie ciagle jestesmy zaganiani. Odwiedzamy rodzinke i ganiamy po lekarzach, bo jak tu jestem to chce sie dokladnie dowiedziec jak rozwija sie moje dziecko
. Sama tez musze odwiedzic dentyste i kilku specjalistow. Oczywiscie prawie wszystko prywatnie, bo nasze europejskie karty zdrowia pokrywaja koszta tylko naglych przypadkow, niestety
.Jak juz co niektore z Was zauwazyly scielam swojemu malemu wlosy. Teraz wyglada jak prawdziwy chlopczyk, ale swego uroku chyba nie stracil
. Jest mu napewno duzo lzej, szczegolnie w te cieple dni, no i czesania jest mniej
. Dziekuje Wam za mile komplementy na naszej klasie
:-).Jak tylko znajde chwilke to bede tu do Was zagladac. Zycze Wam udanego spotkanka. Dolacze do Was juz w sierpniu.
Buziaczki:-)
:-):-):-) Kochane malenstwo.
.Oczywiście dziękuje naszym dziewczyną za dzisiejsze spotkanie w parku było jak zwykle bardzo miło:-).Fajnie że widzimy się jeszcze w piątek.

?Mój mały śpi już dzisiaj od 19 ciekawe czy do rana tak ładnie będzie spac
.Pewnie obudzi się na mleczko bo nie zjadł kolacji taki był śpiący dobrze że zdążyliśmy go umyc.