reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny!!Oj widze wszystkie maja problem z wejsciem na BB:wściekła/y::wściekła/y:Co sie dzieje z ta strona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja w parku napewno bede i KASIA8118 tez i ASIUNIA tez:-):-)Mam nadzieje ze KASIUNIA I FABIAN i Niunka tez beda:-):-)
VIOLA-szkoda ze Ty pracujesz,bo bus tez mogla przyjasc,tymbardziej ze masz blisko:-):-)A z tym Tax Credit nie martw sie wkoncu wam dadza i ta cala sume wam zwroca:-):tak:od dnia zlozenia dokumentu i 3 miesiace w tyl:tak:jA czekalam rok :szok::szok:nie wiem jak innym sie udawalo szybciej dostac:no:
Jak moge zapytac macie domek socjalny,czy wynajmujecie??moze sprobojcie sobie zalatwic socjal i juz troche kaski odejdzie;-)

No wlasnie wynajmujemy...dowiedzialam sie jak bardzo oplaca sie socjalne....ech...sporo naprawde by odeszlo :) musze sie za to wziac :) pozdrawiam.mi net znow na chwile zalapal wrrrr

reklama
Ja juz jestem:-)cieszycie sie;-):-pprobowalam wczesniej cos napisac ale co sie wzielam to Dawid swoja syrene wlaczal:wściekła/y::wściekła/y:wogole teraz to jest na etapie chodzenia pod raczki i najlepiej by caly dzien tak chodzil:-Da mi plecy to juz do tylka wchodza,ze tak powiem:-(co ja go na dywan posadze zaraz placz:wściekła/y:
No ale juz zasnal po 7:-):-)
Spotkanko jak zwykle udane no i pogadalysmy sobie troche:-)
Asiunia- to juz zakupy na wyjazd masz z glowy,to dobrze.Zostalo Ci juz tylko pakowanko:tak:fajnie masz:tak:
Viola-Wezcie zgloscie sie do Accent yorkshire group i tam napewno szybko dostacie :tak:a ceny za czynsz sa male :tak:my placimy 290 f za miesiac:-Da za wynajem placilismy wczesniej 550 za miesiac.Fakt za domek bez garazu,teraz mamy flat ale jest 250 w kieszeni:tak:

A czy u was tez tak leje:szok:bo u mnie nie dziala telewizja przez ten deszcz:wściekła/y::wściekła/y:

Ja juz jestem:-)cieszycie sie;-):-pprobowalam wczesniej cos napisac ale co sie wzielam to Dawid swoja syrene wlaczal:wściekła/y::wściekła/y:wogole teraz to jest na etapie chodzenia pod raczki i najlepiej by caly dzien tak chodzil:-Da mi plecy to juz do tylka wchodza,ze tak powiem:-(co ja go na dywan posadze zaraz placz:wściekła/y:
No ale juz zasnal po 7:-):-)
Spotkanko jak zwykle udane no i pogadalysmy sobie troche:-)
Asiunia- to juz zakupy na wyjazd masz z glowy,to dobrze.Zostalo Ci juz tylko pakowanko:tak:fajnie masz:tak:
Viola-Wezcie zgloscie sie do Accent yorkshire group i tam napewno szybko dostacie :tak:a ceny za czynsz sa male :tak:my placimy 290 f za miesiac:-Da za wynajem placilismy wczesniej 550 za miesiac.Fakt za domek bez garazu,teraz mamy flat ale jest 250 w kieszeni:tak:

A czy u was tez tak leje:szok:bo u mnie nie dziala telewizja przez ten deszcz:wściekła/y::wściekła/y:

Leje na maxa....:// ciekawe jak jutro bedzie :( Doris a gdzie jest to Accent Yorkshire Group?? a teraz ile macie pokoi itd?? Jestem ciekawa jak to jest u Was z oplatami :) 290 z oplatami juz?

U nas też strasznie pada,ale my nie mamy telewizora. Cały czs zastanawiamy się nad kupnem. Jest jedna rzecz która nas powstrzymuje. Za dużo telewizjii dla dzieciaków no i te reklamy. Bo bajki mam na płytach i dawkuję jak zasłużą.;-);-);-)

KASIA8118-Mialas nosa zeby dzisiaj sie spotkac:-):-)ciekawe jak jurto ma byc??:tak:
Viola-my placimy 290 za sam czynsz,council tax 80 f,woda 20 f ,no prad teraz jakies 20 f ,ale jak zima przyjdzie to pewnie wiecej bo mam ogrzewanie na prad:-)
A ten Accent jest na koncu MANCHESTER ROAD w bradford na tym skrzyzowaniu przy interchange:-)mozna tez przez home hunter ale jak chce sie szybciej dostac to lepiej isc odrazu do ACCENt.

Oj tak zakupy udane i juz wszystko kupione wiec tylko sie pakowac!:-):tak::-D:cool::cool2::happy2:Ja poszlam do sklepu i wlasnie zaczelo padac wiec tak zmoklam ze szkoda gadac!!!!rzeczywiscie kasia miala nosa co do spotkania bo jutro ma padac!!!!!!!!!!!!!Dobrze ze juz w poniedzialek lece do PL.
Karolina- fajnie ze na wakacjach masz czas zeby tutaj zagladac!!!!My jeszcze sie nie znamy osobiscie ale mam nadzieje ze to nastapi!!!!
Ola juz wykapana i teraz sie tuli do tatusia,chyba nawet juz spi!!!!!

A właśnie zaczełam robić listę rzeczy do kupienia przed wyjazdem.

Najważniesze to ubranko dla Julki, bo w pierwszą niedziele po przyjeździe będzie miała chrzest.

O i najważniesza rzecz muszę zrobić nowe zdjęcie Julii do paszportu bo ten już niedługo traci ważność i przy okazji pobytu w Polsce trzeba wyrobić ten pięcioletni. Już się boję jak mi się uda jej zrobić zjęcie zgodne z wymogami biura paszportowego.:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry